Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Crknila ?arnica na avtu - xenon!

Cena nove original 160?  :vskalo: :vskalo: :vskalo:

Dec, pozabi na original, ker kdo ve kolk bi ti potem ?e delo ra?unali. Imamo mi za to opravilo na forumu mojstra Ajvarja!  ;)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Dec, pozabi na original, ker kdo ve kolk bi ti potem ?e delo ra?unali. Imamo mi za to opravilo na forumu mojstra Ajvarja!  ;)

Sem mu poslal ZS pa ni odgovora ?e :mellow:

Napisano

Bo verjetno kmalu, ker je pa sicr pravi Xenonski ma?ek.

Kak?en butast veter nas nadleguje na prazni?ni dan.  :glare:

Napisano

Alfa mi je po?rla lep USB klju?ek :( padel med stol in naslona za roke in izginil v neznano, nikjer se ga ne vidi,.. se ga bo na?lo enkrat ko se bo kaj dajalo narazen, do takrat bom pa brez :)

Napisano

mah vsebina ni bla ni? posebnega en Wordov dokument pa neki muske, klju?ek je bil lep, od Lexusa :)

p.s. ugotovil da gre v predel model avtomobila premalo znakov -.-

Napisano

p.s. ugotovil da gre v predel model avtomobila premalo znakov -.-

20 znakov je dolgo polje  :ne vem: ... sem sedaj povecal na 30 znakov ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sestavljam "Lebenslauf" in se fajn matram z njim, pa ?e potem bom moral prjatelco fehtat za nekaj korekcij.  :lol:

Napisano

V?eraj hitra po?ta Gold Ekspres prevzela paket v Ribnici. Do danes ga ?e niso pripeljali do Lokovca. Mogo?e bo v ponedeljek... ?e bi v?eraj poslal svojo nono pe? v Ribnico, bi prej prinesla tisti paket kot pa ta Gold Ekspres...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

V?eraj hitra po?ta Gold Ekspres prevzela paket v Ribnici. Do danes ga ?e niso pripeljali do Lokovca. Mogo?e bo v ponedeljek... ?e bi v?eraj poslal svojo nono pe? v Ribnico, bi prej prinesla tisti paket kot pa ta Gold Ekspres...

?e se ne motim pri njih dela ravno forumovec Neyko, pa ti mogo?e lahko kaj pomaga glede tega. ;)

Napisano

Paket zame (iz e-Baya) ki je ?tartal iz Anglije je na poti v Romunijo!!! :ne vem: :ne vem: :ne vem:

Napisano

Sej je v redu, sam mal je ovink naredil - pride prec.

33112_1.png

Napisano

Jst sm tko enkrat naro?u karte, jih ?akam ko kreten unim pi?m da WTF (nobenga trackinng numberja), nim ni? jasno pa so pol pa? ?e enkrat poslal, cce pol leta po tem ko sm prejel drugi komplet dobim zmahano po?to in evo taprve karte, vrjetno so ?le okol sveta :D

Napisano

V?eraj na AC nekaj po?ilo. Ni blo videt ni?. Danes pa je bil avto celo dop. na soncu...pridemo nazaj pa tole. Kje kaj menjate ?ipe? Je carglass ok?

post-8021-0-74962700-1428841817_thumb.jpg

Napisano

Paket zame (iz e-Baya) ki je ?tartal iz Anglije je na poti v Romunijo!!! :ne vem: :ne vem: :ne vem:

Zame je enkrat paket, ki je ?tartal iz Anglije kon?al v La Pazu...sem ga dobil ene dva meseca po naro?ilu. :glare: Seveda vsebina cela zjahana.

Napisano

V?eraj na AC nekaj po?ilo. Ni blo videt ni?. Danes pa je bil avto celo dop. na soncu...pridemo nazaj pa tole. Kje kaj menjate ?ipe? Je carglass ok?

Ce imas kombinacijo stekla pri zavarovanju... potem bi jaz peljal kar na pooblascen servis ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Odvisno od zavarovanja in zavarovalnice. Pri Triglavu obstaja ni?je premija za stekla, ?e se strinja?, da oni dolo?ijo delavnico za popravilo.

?e je zavarovano, najprej na cenitev...

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Jezen na kulturo parkiranja okoli na?e firme. ?e tko primankuje parkir placov, ampak se zmer najdejo pezdeti, ki parkirajo ?ez dva ali postrani.

Razlog zakaj nisem priljubljen v firmi, ker ponavadi grem pa vsem razlo?im da so smotani.

Napisano

V ?em je fora da ti nekdo na bolhi pusti sporo?ila da se zanima za nakup in da ga pokli?e??? wtf? pa normalna gsm cifra. :ne vem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• hvala za iskreno mnenje   pri kolliko km si jo kupil in koliko km je imela ko so se začele težave?     moj kolega, ki me je ubistvu  navdušil za šestico   ko gre kam na pot dlje kot do lj, gre raje z ženinim volvotom   kupil jo je 2015 v btc in vozil tja na redne servise vsako leto ali takoj ko je prišel na 20kkm, tako so mu svetovali v salonu na začetku  
    • Kriptodavka (še) ne bo: Svoboda prosila za umik obravnave zakona | 24ur.com WWW.24UR.COM Kot kaže, trgovanje s kriptovalutami v Sloveniji še ne bo kmalu obdavčeno. Kolegij DZ je namreč z decembrske seje umaknil odločanje o davku na dobiček kriptosredstev. Umik je predlagala poslanska...  
    • No, bravo. To je pravilen pogled. Karkoli danes kupuješ in boš iskal mnenja po spletu, boš naletel večinoma na negativna, ker tista so objavljena in brana. Zato pa pravim, da se je treba potruditi in oceniti izdelek oz. storitev, tudi ko si zadovoljen. Če nekaj kupujem in vidim 90% pet zvezdic in veliko število ocen, vseeno pa zaslediš negativne opise, potem je to to. Najbolj se nekako izogibam nakupom tistega, kar ni ocenjeno. Malo je na koncu odvisno koliko si tehnični človek, itd. Same pozitivne ocene so pa spet sumljive.   Recimo, ko sem kupoval robotsko kosilnico nisem bil čisto siguren, kaj naj pričakujem. Na koncu se je izkazala kot najboljši nakup tega leta, ki mi je odnesla ogromno dela. Treba je pa vedeti, da marketing obljublja vse in ko dobijo takšen izdelek v roke tehnično nevestni ljudje, ki ga mogoče uporabljajo na bolj zahtevnih robnih pogojih, potem dobiš slabo izkušnjo. Roboti (sesalci, koslinice, itd.) so pa sploh takšen primer. Če operirajo v okolju, ki je bolj na meji njihovih robnih pogojev, potem imaš hitro in sigurno nezadovoljnega lastnika. Še posebej, če je takšen, da ne razmišlja malo o optimiranju okolja v katerem robot deluje, s čimer lahko izdelek iz ocenjeno slabega spraviš v izredno dobro delujočega.   Letalski prevoz je naslednji takšen primer. Ogromno preletenih kilometrov, malo mrtvih. A ljudje še vedno bolj lagodno sedejo v avto. Povrhu še malo pijani, zaspani in utrujeni. S slabimi gumami, s podkupljenim tehničnim pregledom, itd.   Takle mamo...
    • Slovenska potniška ladja, starejša od Titanika, gre na uničenje | 24ur.com WWW.24UR.COM Ko se je zdelo, da je usoda edine slovenske potniške ladje že zapečatena, je nad pomolom pri nekdanjem skladišču soli v Portorožu zasijal žarek upanja. Našel se je kupec. Toda, kakor hitro se je našel...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.