Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

To pomeni, da ga odpelji v Novo Mesto k Tunercu, ki ga bo odstranil in bo mir za vse ve?ne ?ase. Ampak tega ti nisem jaz povedal, tako da ne vem, kje si to zvedela...

Psssst!

:ninja:

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

To pomeni, da ga odpelji v Novo Mesto k Tunercu, ki ga bo odstranil in bo mir za vse ve?ne ?ase. Ampak tega ti nisem jaz povedal, tako da ne vem, kje si to zvedela...

Psssst!

A je to nevidno ?rnilo, ki bo izginilo, ko to preberemo? :)

Napisano

Psssst!

Sam ta ?tos kar nekaj stane ane?

Napisano

Ni bilo na AC ampak ob prehitevanju. Lu?ka je gorela. In kaj si naredil oz. kaj pravijo majstri? Ker so pa nam rekli na servisu zdej, ko so jo odvlekli, da je bila napaka prepogosta regeneracija DPFja. Moramo jutri klicat nazaj na A Cosmos kaj to pomeni

Hja zdaj pa bo veselo... injektorji, turbina, egr ventil, maf senzor, pregled DPF filtra, senzorji na filtru... mah bolj? da neham in ti za?elim ?im manj stro?kov. Jaz sem po obnovi injektorjih, egr-ju, pregledu DPF-ja pa? obupal in upo?teval Slivkin nasvet. Enostavno bi bila menjava DPF in treh senzorjev stro?ek na nivoju tretjine vrednosti avta pa ?e to ne bi bilo zagotovilo, da bi bilo potem v redu.

33112_1.png

Napisano

Haha. Neko? pred davnimi leti (desetletji) ko so bile ?e klipsne na pedalih take, da je bilo res neki dela z odpenjanjem, smo se v kri?i??u za kak?en avtobus prijeli. Zdaj avtobusi skorajda ne vozjo, so pa zgleda motoristi v ta namen.

Bodi ponosen da si opravil dru?beno koristno delo. :lol:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Hja zdaj pa bo veselo... injektorji, turbina, egr ventil, maf senzor, pregled DPF filtra, senzorji na filtru... mah bolj? da neham in ti za?elim ?im manj stro?kov. Jaz sem po obnovi injektorjih, egr-ju, pregledu DPF-ja pa? obupal in upo?teval Slivkin nasvet. Enostavno bi bila menjava DPF in treh senzorjev stro?ek na nivoju tretjine vrednosti avta pa ?e to ne bi bilo zagotovilo, da bi bilo potem v redu.

Kje je gumb ni mi v?e?:)

Napisano

Kje je gumb ni mi v?e? :)

ni tolk grozn... vsaj cenovno ne, ?e presko?i? nekaj korakov in gre? samo na tiste cenej?e. V glavnem ve? ima? na ZS. ;)

33112_1.png

Napisano

Ne prehitevajte dogodkov, najprej mora sploh diagnozo dobit, oz. ugotovit, zakaj se ji je pri?gala dpf lu?ka. Potem pa dalje. Jaz DPFja ne bi dajal ven, ?e res ne bi bilo nujno potrebno, pa ?e to lahko dobi? neoriginalni vlo?ek za DPF.

Napisano

Saj odstranitev DPF ?e zdale? ni na prvem mestu.Ampak tudi menjava vlo?ka ti ne zagotavlja, da bo nato vse v redu. Na internetu je tega kar nekaj, vzroki pa so lahko tudi v injektorjih ali turbini ali v EGR ali v MAF pa ?e kak?en senzor bi se na?el. Zdaj ?e gre? vse po vrsti in na koncu menja? ?e DPF in vse sonde na filtru si tam nekje v rangu 3-4 jurje stro?ka.

33112_1.png

Napisano

To ja. Itak ne crkne vse naenkrat. Vsaj obi?ajno ne. Samo pametno se je zadeve treba lotit

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Napisano

Aha, potem ji pa daj razlo?i kako naj se loti, da bo imela ?im manj stro?kov... men ?al ni uspelo ?eprav se je avta lotil uradni servis AC cosmos v BTC-ju.

33112_1.png

Napisano

Aha, potem ji pa daj razlo?i kako naj se loti, da bo imel ?im manj stro?kov... men ?al ni uspelo ?eprav se je avta lotil uradni servis AC cosmos v BTC-ju.

Mogo?e, da gre h kakemu strokovnjaku, ki ugotovi napako in ne, da zamenjujejo vse po vrsti, kot se ponavadi dogaja na uradnih servisih.

Napisano

Pr men je isto pizdu, da kdo je prej strihal belo sestko pa krneki. Jest sm se isto spraseval, da kaj ima veze kdo je strihal, ce bo tako ali tako komplet vrata na novo strihal... Samo na koncu je meni kar vredu prestrihal. Kaj tocno je pa zafural ?

Napisano

Mogo?e, da gre h kakemu strokovnjaku, ki ugotovi napako in ne, da zamenjujejo vse po vrsti, kot se ponavadi dogaja na uradnih servisih.

Zaenkrat niso menjali ?e ni?. Lu?ka se je pri?gala 1x in trkam potem ne ve?. Vseeno gremo jutri na priklop, da bom mirna. ?e ne pa bomo upo?tevala nasvete foruma?a:)

Napisano

Jest imam doma obd2 tester, kateri se poveze s telefonom (BT). Lahko ti ga posodim, ce zelis bos vsaj vedela zakaj se je lucka prizgala (ce se bo spet)

Napisano

No sej zato pa sem prosil, da ji pomagate in ji najdete strokovnjaka, ki bo to iz prve pravilno naredil. Jaz nisem imel sre?e, ker pa? ne poznam pravih oseb in sem se obrnil na uradni servis.

33112_1.png

Napisano

No sej zato pa sem prosil, da ji pomagate in ji najdete strokovnjaka, ki bo to iz prve pravilno naredil. Jaz nisem imel sre?e, ker pa? ne poznam pravih oseb in sem se obrnil na uradni servis.

Aha, potem misliva isto. Na ?alost ne poznam nobenega strokovnjaka. :ne vem:

Napisano

Kar se strihanje avta tice je zame anze 1A. Jst sem samo enkrat peljal avto k lak tomu in sem bil razvocaran, prvo sem mogu sam odlimat znake in potem nalimat gor. Ker to ni delo licarja itd. A anze mi vse naredi tako kot je treba in se kj vec. Pa se avto je vedno opran in posesan.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Zame obstaja le Anze, noben drug.

Labi, se dobr da vemo da je govora o mojstru, hohoho

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.