Katjaa Napisano 14. september, 2018 Prijavi Napisano 14. september, 2018 Na poti iz porodni?nice se je nekaj sli?alo...nekaj kot le?aj. Drugi teden gre spet na servis:) Citiraj
SpEkTr Napisano 14. september, 2018 Prijavi Napisano 14. september, 2018 Na poti iz porodni?nice se je nekaj sli?alo...nekaj kot le?aj. Drugi teden gre spet na servis:)Jaz tudi ugotavljam al je guma al le?aj. No bom kmalu videl, ko gredo zimske gor. Sent from my SM-G950F using TapatalkSlivka, kaj pa je tako narobe s 3 kronam?? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Boss Napisano 14. september, 2018 Prijavi Napisano 14. september, 2018 Na poti iz porodni?nice se je nekaj sli?alo...nekaj kot le?aj. Drugi teden gre spet na servis:)Pa si ziher, da ni otro?ek kaj zajamral? 1 Citiraj
Scr3am Napisano 14. september, 2018 Prijavi Napisano 14. september, 2018 Aja, pozabil sem pripisati ?e kri? kardana za BTjko. Kateri uradni servis pa dela za??ito podvozja?Mislil sem na menjavo zobatega jermena in vzmeti... vrjetno ti ga tudi niso na uradnemu servisu tankali. Citiraj
Slivka Napisano 15. september, 2018 Prijavi Napisano 15. september, 2018 Mislil sem na menjavo zobatega jermena in vzmeti... vrjetno ti ga tudi niso na uradnemu servisu tankali. Mislim, da vem, kaj te bega. Eno je, ?e pelje? avto na servis k "majstru pod kozolcem", ki se mu gre, da avto ?im prej pripelje? nazaj za naslednjo re?. Drugo pa je, ?e avto pelje? k resni?nemu majstru, ki ti avto pripravi za naslednjih 120.000 km. Torej se ni menjalo zgolj zobati jermen, ampak pri mojih dizela?ih to pomeni ?e:- olje v menjalniku in sprednjem diferencialu pri Mazdi 5- olje v menjalniku, reduktorju, razdelilcu pogona, sprednjem in zadnjem diferencialu pri Mazdi BT-50- zavorno olje pri Mazdi 5- zavorno olje pri Mazdi BT-50- olje v servo-volanu pri Mazdi BT-50- filter zraka- filter olja- filter goriva- za Mazdo 5 ?e filter kabine- klinasti jermeni (in Mazda BT-50 ima podvojene...)- nekaj semeringov in tesnil, da ne bo olje ?pricalo povsod naokoli- nekaj destilirane vode v akumulator v Mazdi BT-50 Pri dizela?ih je o?itno precej ve? stvari za zamenjati kot pa pri bencinarjih. Sicer so pa vedno vsi kri?ali, da so dizela?i dragi za vzdr?evanje. In zdaj vidim, da je res. Pri bencinarjih se vse to o?itno ne menja. Potem pa ni ?udno, da je pri bencinarjih cenej?i servis. Meni so samo olja za prenose ( hipoidno olje) nalili 15 litrov... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 15. september, 2018 Prijavi Napisano 15. september, 2018 @Slivka, ?e ste po salonih hodili gledat nova vozila (med drugim BMW X5), potem sta ta dobra 2 Tiso?aka drobi? in je popolnoma vseeno v kateri mesec ti pridejo ti stro?ki. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 15. september, 2018 Prijavi Napisano 15. september, 2018 @Slivka, ?e ste po salonih hodili gledat nova vozila (med drugim BMW X5), potem sta ta dobra 2 Tiso?aka drobi? in je popolnoma vseeno v kateri mesec ti pridejo ti stro?ki. Tisti denar ?aka, ?e bo slu?ajno kdaj kje katera od tovarn naredila kaj uporabnega. Zato se mi pozna, ?e so vsi ti stro?ki v istem mesecu. Sploh bi pa radi ?e kaj zraven dodali, ker o?itno bo res potrebno kupiti avtobus. Ampak je tudi tu te?ava: s ?tirikolesnim pogonom je samo eden in edini: Ford Transit... Toliko o mo?nosti izbire in zdravi konkurenci... Tisti BMW je bil pa res uspe?nica. Kak?no faco je naredila ?ena, ko je videla ceno... To videti, to je pa res... Neprecenljivo... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
AmpeR Napisano 15. september, 2018 Prijavi Napisano 15. september, 2018 Ne kupim ve? nobene sve?e: https://www.24ur.com/novice/slovenija/sistem-odvoza-odpadnih-svec-pri-nas-ne-deluje.html 1 Citiraj
Boss Napisano 15. september, 2018 Prijavi Napisano 15. september, 2018 Ni? ne bo pomagalo, ker bodo sve?karji hitro nadoknadili tvoj "manjko" Citiraj
Z M A J Napisano 23. september, 2018 Prijavi Napisano 23. september, 2018 Dana?nja vremenska napoved je bila precej bolj?a kot potem dejansko stanje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 23. september, 2018 Prijavi Napisano 23. september, 2018 res je, ampak sem hvala bogu jutr frej in bom nadoknadil... 1 Citiraj
pob Napisano 26. september, 2018 Prijavi Napisano 26. september, 2018 Leta delajo svoje... Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Boss Napisano 26. september, 2018 Prijavi Napisano 26. september, 2018 Kolk km pa ?e ima za sabo? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. september, 2018 Prijavi Napisano 27. september, 2018 Noro lep razgled na Alpe, jaz pa na delovnem mestu, matrwola! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 27. september, 2018 Prijavi Napisano 27. september, 2018 Noro lep razgled na Alpe, jaz pa na delovnem mestu, matrwola! Iz katere strani pa gledas sedaj Alpe? Iz soncne ali sencne Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 27. september, 2018 Prijavi Napisano 27. september, 2018 Ju?na, Kamnik city Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 27. september, 2018 Prijavi Napisano 27. september, 2018 Tudi avstrija oglasuje sunny side of alps... Sem ravno zadnjic videl neki ala Carinthia the sunny side of alps al tako nekako Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 27. september, 2018 Prijavi Napisano 27. september, 2018 Tudi avstrija oglasuje sunny side of alps...Sem ravno zadnjic videl neki ala Carinthia the sunny side of alps al tako nekako Vcasih je bil nek reklamni slogan... Slovenija, na soncni strani alp ... >> https://sl.wikipedia.org/wiki/Slovenija,_moja_de?ela#Na_son?ni_strani_Alp_(1985) Carinthia >> https://www.komoot.com/collection/372/biking-at-the-sunny-side-of-the-alps-in-carinthia Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 27. september, 2018 Prijavi Napisano 27. september, 2018 Ja sej to, vem da je blo pri nas v 90tih ful teh sunny side of alps reklam Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
pob Napisano 27. september, 2018 Prijavi Napisano 27. september, 2018 @Boss, cca. 214.000. Jaz sem jih naredil 100k v dveh letih odkar ga imam. Citiraj
Z M A J Napisano 27. september, 2018 Prijavi Napisano 27. september, 2018 Tudi avstrija oglasuje sunny side of alps... Sem ravno zadnjic videl neki ala Carinthia the sunny side of alps al tako nekakoMorda glede na Katschberg in podobne gore Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 27. september, 2018 Prijavi Napisano 27. september, 2018 Noro lep razgled na Alpe, jaz pa na delovnem mestu, matrwola! Pojmanima? kako lep razgled je bil danes na Alpe z Velike planine. Z mojo najdra?jo sva ?tartala z bicikli z Raka. ?la mimo U?ivca naprej po cesti proti Zelenem robu, pa potem ?ez Ma?ik kot, Tiho dolino in do Velikega stanu, Tam je bilo samo ?e par metrov do kapelce. Vreme je bilo ki?asto, izlet je imel le eno napako - pri Maretu (Jar?ki dom) je bilo zaprto - ?lovek je v toplicah. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 27. september, 2018 Prijavi Napisano 27. september, 2018 @Boss, cca. 214.000. Jaz sem jih naredil 100k v dveh letih odkar ga imam. Zato sem vpra?al, ker moj pri 270kkm je ?e ?isto lep. ?e najbolj so mi ga zjebal na servisih, ker majo verjetno mehankarji prstane na rokah. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 27. september, 2018 Prijavi Napisano 27. september, 2018 Haha boss I feel you. Vrjetno mislis na pikice, katere so na kovinskemu prstanu na rocki (GTA rocka). Citiraj
pob Napisano 27. september, 2018 Prijavi Napisano 27. september, 2018 Zato sem vpra?al, ker moj pri 270kkm je ?e ?isto lep. ?e najbolj so mi ga zjebal na servisih, ker majo verjetno mehankarji prstane na rokah.Tudi jaz pazim, ampak glede na to, da nisem prvo lastnik, je pa? tako. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.