Z M A J Napisano 12. april, 2019 Prijavi Napisano 12. april, 2019 So?alje dec. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 12. april, 2019 Prijavi Napisano 12. april, 2019 Sozalje... Citiraj www.trziskisladoled.si
mazdaman Napisano 15. april, 2019 Prijavi Napisano 15. april, 2019 Uro? iskereno so?alje, ..... Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 15. april, 2019 Prijavi Napisano 15. april, 2019 Tale ponedeljek bo o?itno precej naporen, za?el se je ?e tako. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 26. april, 2019 Prijavi Napisano 26. april, 2019 Danes so prisli majstri in ze petic reklamirajo kuhinjo glede ene in iste stvari. Vec, kot pol kuhinje mi bodo sedaj zamenjali... Istocasno je pa tudi mazdica ze tretjic na uradnemu servisu in neboste vrjeli zaradi ene in iste stvari. Sami "majstri". Citiraj
Z M A J Napisano 26. april, 2019 Prijavi Napisano 26. april, 2019 Danes so prisli majstri in ze petic reklamirajo kuhinjo glede ene in iste stvari. Vec, kot pol kuhinje mi bodo sedaj zamenjali... Istocasno je pa tudi mazdica ze tretjic na uradnemu servisu in neboste vrjeli zaradi ene in iste stvari. Sami "majstri".Potem ima? kar na dveh podro?jih opravka s pravimi strokovnjaki. P.S. upam, da ti na uradnem ne polomijo kak?nih plastik, kablov ne prekinejo in podobno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 26. april, 2019 Prijavi Napisano 26. april, 2019 Nic bat, saj sem ze vse jaz podrl in pospravil na varno v klet . P.S. so me sprasevali se za vpoklic glede sovoznikovega airbag sprozilca in ko so mi rekl, da je treba vse rastaviti in demontirati radio da lahko potem odstranijo sovozoznikov airbag sem rekel, da bo kar tako ostalo, kot je. Enkrat, ko se bo pa avto prodajal bo pa novi lastnik dobil tudi vpoklic zraven, ce ga bo zelel narediti . 1 Citiraj
Boss Napisano 26. april, 2019 Prijavi Napisano 26. april, 2019 Danes so prisli majstri in ze petic reklamirajo kuhinjo glede ene in iste stvari. Vec, kot pol kuhinje mi bodo sedaj zamenjali... Istocasno je pa tudi mazdica ze tretjic na uradnemu servisu in neboste vrjeli zaradi ene in iste stvari. Sami "majstri". Moj predlog - po?lji une majstre za kuhinjo naj ti po?timajo Mazdico... mojstri na avtoservisu naj ti pa pridejo kuhinjo po?timat. Rezultat bo verjetno isti, ampak tukaj bo? vsaj vedel zakaj je bilo tako. 3 Citiraj
Alex Napisano 26. april, 2019 Prijavi Napisano 26. april, 2019 Danes so prisli majstri in ze petic reklamirajo kuhinjo glede ene in iste stvari. Vec, kot pol kuhinje mi bodo sedaj zamenjali... Istocasno je pa tudi mazdica ze tretjic na uradnemu servisu in neboste vrjeli zaradi ene in iste stvari. Sami "majstri".Tudi jaz sem ?e tretji? reklamiral omaro za kopalnico. Sedaj mi je dovolj tega nategovanja in gremo zares. 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. april, 2019 Prijavi Napisano 26. april, 2019 Pa sem mislil, da je samo Jures take sre?e... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Scr3am Napisano 26. april, 2019 Prijavi Napisano 26. april, 2019 Joj, da ne zacnem nastavat. Narocim jedilno mizo in jo dobim brez enega vijaka, poskodovana plosca in pa udrtina na spodnjem delu. Kupim servirni vozicek in ga dobim polomljenga... ga reklamiram in ponovno dobim poskodovanega. No potem sem pa zahteval denar nazaj. Fotr naroci kuhinjo in pride brez petih stranic... Narocim jest kuhinjo in jo dobim brez treh elementov in pa dva elementa sta prisla v napacni barvi. 16.1.2019 so montirali kuhinjo in komaj danes je vse zrihtano. No to bom se videl, ko se vrnem iz sluzbe. Pa to ni neka kuhinja za male pare, ampak je stala 8.000?. Skratka obup... Citiraj
Z M A J Napisano 26. april, 2019 Prijavi Napisano 26. april, 2019 Blaz, najboljse se obrnit na predsednika vlade, ta bi poskrbel za zadevo, je namrec iz lesarske stroke 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 29. april, 2019 Prijavi Napisano 29. april, 2019 Kuhinjo so mi koncno zrihtali mazdo pa ne. So mi pa veselo zaracunali neke dele k jih sploh ni bilo potrebno zamenjati, saj so slepo ugibali. Mimogrede so mi se izpraznili, cisto nov topla akumulator, ker so bila prtljazna vrata skos odprta... Placam 130e, 3x se vozim nazaj in za povrh dobim se prazen akumulator. Way to go. Sedaj iscem drugo alternativo. Citiraj
Nejc1986 Napisano 4. maj, 2019 Prijavi Napisano 4. maj, 2019 Res ne maram slu?beno sodelovati z ?enskimi sodelavkami... In danes bo ?e drugi dan zapored tako,da imam cel dan poleg sebe pripadnico ne?nej?ega spola... Morm si nabit Killer Look na obraz, da me vsaj malo pustijo na miru. Citiraj
mazdaman Napisano 4. maj, 2019 Prijavi Napisano 4. maj, 2019 A tebi vse predstavnice ne?nej?ega spola delajo preglavice ali samo z tistimi s katerimi poslovno sodeluje?? Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Nejc1986 Napisano 4. maj, 2019 Prijavi Napisano 4. maj, 2019 A tebi vse predstavnice ne?nej?ega spola delajo preglavice ali samo tiste z katerimi poslovno sodeluje?? Tisto dru?bo v privat ?ivljenju si sam izberem in se sicer super ujamem z veliko ljudmi , ne glede na spol.. V slu?bi pa... Ja,saj vem... Slu?ba je slu?ba, dru?ba je dru?ba.... Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj
Z M A J Napisano 9. maj, 2019 Prijavi Napisano 9. maj, 2019 Izmu?en k zmaj od u?eri, ker je bilo 1007km v enem dnevu kar konkreten zalogaj. Ampak razpolo?enje pa fantasti?no, le kavomat danes rahlo trpi 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 9. maj, 2019 Prijavi Napisano 9. maj, 2019 Amater 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 9. maj, 2019 Prijavi Napisano 9. maj, 2019 Amater Teko?ih 1000km in po Autobahnih ne bi bilo nevemkaj, ampak je bilo kar precej zastojev, pa itak je DE eno samo veliko gradbi??e, tako a kurckej od u?ivancije, razen ko sem karavana pognal do max. kar zmore (to pa je realnih glih malenkost preko 200kmh). ampak vsaj legalno pritiskanje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 9. maj, 2019 Prijavi Napisano 9. maj, 2019 Teko?ih 1000km in po Autobahnih ne bi bilo nevemkaj, ampak je bilo kar precej zastojev, pa itak je DE eno samo veliko gradbi??e, tako a kurckej od u?ivancije, razen ko sem karavana pognal do max. kar zmore (to pa je realnih glih malenkost preko 200kmh). ampak vsaj legalno pritiskanje. Poznam ta ob?utek,ko sem v eni no?i naredil relacijo lj-celje-innbruck (?ez Italijo)-lj. Avto? Nissan Pathfinder letnik 05 (i guess) brez tempomata. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 9. maj, 2019 Prijavi Napisano 9. maj, 2019 Poznam ta ob?utek,ko sem v eni no?i naredil relacijo lj-celje-innbruck (?ez Italijo)-lj. Avto? Nissan Pathfinder letnik 05 (i guess) brez tempomata.Naslednji? bom ?el na to pot z Z4, bo verjetno lep?e, spu??ena streha in za 2 ali 3 dni, ne pa tole na hop-cup in danes ?e nazaj delovno v pisarni. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
AmpeR Napisano 9. maj, 2019 Prijavi Napisano 9. maj, 2019 Fak, kaj se dogaja pr nas... Explozija bankomata in banke https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/pri-bankomatu-v-divaci-odjeknila-mocna-eksplozija.htmlNeed for Speed in stinger https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/policisti-s-stingerjem-ustavili-voznika-ki-je-prevazal-prebeznike.htmlUgrabitev in izpust v diva?i https://www.24ur.com/novice/slovenija/policija-prijela-ugrabitelje-79-letnika.html Pa na obmo?ju Sne?nika skoraj ni vikenda, da ni bil tar?a prebe?nikov. In to ?e ve?krat udrli, razmetali, pokradli... Lastniki vikendov nemo?ni... kaj bo naslednje? In zakaj je toliko cenzure pri teh migrantih? Kaj skrivajo in no?ejo, da pride v javnost? 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.