Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
če bi bil pod 05/2018 pa pravi, da ne bi bilo v redu.
-
Super, da si rešil. Se pravi, da je Pelko pohvalil dizel mazdine motorje. Čudovito.👍
-
Mi , ki smo blizu meje smo bili vedno priviligirani. Tako je tudi sedaj, ko lahko izbiramo, kje bomo kaj kupili,oziroma dobili največ za naš denar. Kdo je kriv in kdo ni za trenutno situacijo, bodo pa povedli itak volilci. Ko je že govora o Milki. Tudi ta, ki je v naših trgovinah, je narejena za vzhodne trge. "Pravo" dobiš pri nas v Mullerju. Enako je z Nutello, pa z Gillette britvica mi, pa z zobno pasto, pa z Barilla pašto, pa praški, pa čistila..Skratka, ne samo ,da je čez skoraj vse precej ceneje, tudi kvaliteta je boljša. Zanimivo je pri zelenjavi. Pri nas se pri vseh trgovcih prodaja večinoma zelenjava 2.klase, ki se jo kupuje na italijanskih trgih. V Italiji imajo pa v večini primerov prvo klaso. Nekaj je cenejše kot pri nas, nekaj malenkost dražje. O kvaliteti ne bi razpravljal, ker je tam večina neprimerno kvalitetnejša. Že samo, če kupiš recimo banane , imajo tam čisto drugi okus (drugi tip banan, ki je veliko bolj okusen in ne zgnijejo tako zlahka kot "naše"). Ali pa ananas. Tam stane cel ananas 2,50€, Del Monte, ki je takoj za narezati in je že sladek. Pri nas ga moraš imeti doma se kar dni, da prav dozori. Da ne govorimo o pršutih. Recimo San Daniele (5 pršut na svetu po kvaliteti), rezan po 28€/kilo, ki je prava poezija ali pa Parma (4. pršut na svetu)po 30€/kilo. Ko so v akciji pa jih dobiš lahko še ceneje. In tako naprej....
-
Ja tisti ki smo pri meji logično...pa še to gremo po velik nakup vsake toliko, tiste robe k se splača. Ostalo pa kar po delu v trgovine po Ajdovščini. Je pa goriškuh tablic pred trgovinami v stari gorici več kot italijanskih 😅
-
toliko da vam javim kaj je bilo: Zadevo je takoj popravil servis Pelko Bil je samo zadnji senzor na odbijaču. Senzor ni delal in zaradi tega je prikazovalo še druge napake. Pa še naredil sem menjavo olja v menjalniku ter neko menjavo podložk na injektorjih al neki takega. Motor je nad 05/2018 in Pelko pravi da so ti motrji dobri. Tako da sem zadovoljen
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.