Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  dne 21. 11. 2022 ob 14:32 je NevLado napisal:

@FuManchu sprašujem zato, ker pod pazduho kaže manj kot pod jezikom, rektalno pa pokaže še več in je kao najbolj natančno :D 

Razširi  

No dobro da vem, za drugič:D

N7rRRL1.jpg

Napisano

Sem pričakoval nekoliko višji % naše županske kandidatke, a če hoče naj se kali in vježba zdaj 4 leta, do naslednjih. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
  dne 21. 11. 2022 ob 14:32 je NevLado napisal:

@FuManchu sprašujem zato, ker pod pazduho kaže manj kot pod jezikom, rektalno pa pokaže še več in je kao najbolj natančno :D 

Razširi  

In kakšen je pravilni vrstni red merjenja.... sprašujem za prjatla. :hudicek:

33112_1.png

Napisano
  dne 21. 11. 2022 ob 8:53 je Bini napisal:

Bolš lopata ti mogoče jutri pride prav..... 🥾🧤🧣😉

Razširi  

v zadnjih 20h letih sem je rabil samo za kidanje snega po dvorišču, šaflanje peska, štihanja,... pa za kerga pržvajznt :D 

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
  dne 22. 11. 2022 ob 16:52 je TBA napisal:

v zadnjih 20h letih sem je rabil samo za kidanje snega po dvorišču, šaflanje peska, štihanja,... pa za kerga pržvajznt :D 

Razširi  

Za to tazadnje sem mislil.... 😀

Napisano

Aktualni GSM Xiaomi 9T, sem z razlogom poimenoval Žaomi, vsaj kar se mene tiče. :)

Napisano

Ahh, moram še jaz malo pojamrat nad GLS dostavo. 

Sem nekaj naročil so mi poslali paket GLS pod hitro, ampak pri GLSu je ta hitra storitev trajala 10dni!!!

Iz NM v MS, 10dni, stem da sem vmes najmanj 5x klical, če mislijo dostavit in vedno neki izgovori da imajo gužvo, bolniške.... 🙄

Na koncu sem poslal pritožbo po mejlu, in na drugi dan so pol končno dostavili. 

• Všeč 1
  • Zmeden 3
  • Ni všeč 1

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
  dne 24. 11. 2022 ob 11:47 je Aless napisal:

Ahh, moram še jaz malo pojamrat nad GLS dostavo. 

Sem nekaj naročil so mi poslali paket GLS pod hitro, ampak pri GLSu je ta hitra storitev trajala 10dni!!!

Iz NM v MS, 10dni, stem da sem vmes najmanj 5x klical, če mislijo dostavit in vedno neki izgovori da imajo gužvo, bolniške.... 🙄

Na koncu sem poslal pritožbo po mejlu, in na drugi dan so pol končno dostavili. 

Razširi  

Ena realna anekdota - enkrat sem res nujno rabil en papir, pa sem klical na hitro pošto okoli 2 popoldne in je rekla gospa da ni panike, da se res potrudijo da je čim prej in pripeljejo ponavadi že okoli 7. Si rečem evo super top, plačam tistih 10 eur (dejansko je bila cena ista kot če bi se zapeljal, samo pač čas)... Nakar sem izvedel, da to ni ob 7ih isti dan, ampak drugo jutro ob 7, ker sem očitno v evforiji preslišal tisto gospo po telefonu.........  :lol: smo potem rešili vse, zgodba bo mi pa za zmeraj ostala v spominu in tudi tista gospa na centrali

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ni všeč 1
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

Nek prehlad me pere in pegla, kar niti ni čudno na spremembo temperature ter moje stalne zunanje aktivnosti. 

Napisano

Po tanovem že po radiju diktirajo kako, koliko časa in na kateri plošči naj kuham:rolleyes:

• Všeč 1
  • Haha 3

N7rRRL1.jpg

Napisano

Ja pa da makarone po treh minutah odstaviš in se pol sami skuhajo do konca ipd...

• Haha 2
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
  dne 13. 12. 2022 ob 13:59 je FuManchu napisal:

Po tanovem že po radiju diktirajo kako, koliko časa in na kateri plošči naj kuham:rolleyes:

Razširi  

pomoje nas decembra še pustijo pri miru, januarja bo pa lahko tole na dnevnem nivoju...

Napisano
  dne 13. 12. 2022 ob 13:59 je FuManchu napisal:

Razširi  

Važn da lučke svetjo še v spodnjem dupleku, to je življensko pomembno :D

• Všeč 1
  • Haha 1

Podpis.png

Napisano
  dne 13. 12. 2022 ob 16:37 je g.Wankel napisal:

Važn da lučke svetjo še v spodnjem dupleku, to je življensko pomembno :D

Razširi  

Novo leto mora bit kičasto, drugače je turobno. Bodo že potem šparali na gretju in osvetlitvi. Itak pa je to pomanjkanje električne energije en velik nateg, da si lahko razni GEN-I delijo nagrade in imajo nenormalne dobičke. Aja, dokapitaliziranamo  jih pa seveda  mi. Takole malo po levaško. 😊

Napisano

Kako zdej to - mislim partybrakers, če je pa zdaj globalno segrevanje na vrsti. :nevem:

33112_1.png

Napisano

Ne kaže na segrevanje v tem koncu. Da ne bo kdo mislil, da v Sloveniji ni sibirije😁 Sam -32°C je kar hard🥶

Napisano

A ste kaj bolani?

Najprej en otrok, potem drugi, pol jaz, tretji otrok in zdaj spet 1.otrok....

Vročina do 39°C....

• Zmeden 1
  • Žalosten 2
Napisano
  dne 21. 12. 2022 ob 18:16 je AmpeR napisal:

A ste kaj bolani?

Najprej en otrok, potem drugi, pol jaz, tretji otrok in zdaj spet 1.otrok....

Vročina do 39°C....

Razširi  

ful razsaja te dni. jaz sem bil 4 dni malo matast, tko da sem še fajn cez prišel

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Ne pozabite se prijavit lokalnim oblastem. Brda so pod @dpiculovo jurisdikcijo...
    • Sem tudi jaz tako mislil in menjal našo Mazdo 5 za FucksWagna. Zdaj ne bi tako naredil in bi jo popravil, pa čeprav je bil pri nas ocenjen strošek večji (lamela sklopke, pregled injektorjev, DPF, zobati jermen, zadnji diski zavor). Sicer je bila nekaj mlajša, je imela pa pregon... ... ... se pravi prevoženih 360.000 km.   Težava je samo v tem, da imaš zdaj presneto malo časa. Če bi ti ratalo kako ga prepričat, da ti potrdi pa da boš vse skupaj "spravil k pameti", bi bilo lažje. Zakaj? Dobro, most košta kolikor košta, tu nimaš kaj. Mislim pa, da ni 800€... Amortizerje se da obnovit - 200€ za vse štiri. Obnovi v nekaj urah, na vrsto čakaš vsaj en teden... Tudi zglob vilice se da obnoviti, ne vem pa, kakšna je cena in koliko časa čakaš. Optična nastavitev podvozja je 40€. V eni uri je fertik, tudi tu čakaš kakšen teden, da prideš na vrsto - razen pri kakšnem šalabajzerju, kjer si takoj na vrsti, je pa vprašanje, kakšen bo končni rezultat... Svetilnost žarometov se mogoče reši s poliranjem in menjavo žarnic, usmerjenost žarometov se pa da nastavit.
    • Ma pusti ti Grke oni uživajo, kaj jim manjka.😉 Tukaj ni govora o meni.  Jaz se ne bom izgubil. Moti me to, da bodo zj.... li vse do konca, ker pojma nimajo, kaj sploh delajo. Da mladi, perspektivni kadri bežijo iz Slovenije, ker jim tukaj poberejo pol zaslužka z davki. Da ni tujih investitorjev, kateri raje vlagajo v dosedanje države, ki do jim bolj naklonjene. Zdaj boš po levo rekel, kdo jih pa sploh rabi. 😉 Ta finančni minister sploh ne ve, da je živ in stalno nekaj jeclja in laže. Znanja pa nobenega.  Potem imamo tu dve antipatični osebi, ki se bolj ukvarjata z instagramom in svojimi ljubezenskimi težavami in prigodami v nočnih urah v parlamentu, kot s politiko. Sledi skrajno leva varianta butec in butec, ki misli, da smo še vedno  leta 50. In imamo še en kup nesposobnih ministrov, ki mešajo meglo. Kaj so naredili ta zdravstvo?  Nič. Ukinili so prostovoljno zavarovanje in uvedli obveznega. Učinek?  Blagajna bo kmalu prazna, vrste vedno večje, zdravnikov in osebja primanjkuje. Učinek-zero.  Gospodarstvo so pripeljali na dno a smo bili med najboljšimi. Goriva so tudi s stalnimi podražitvami pripeljali skoraj na raven italije, ki je bila vedno najdražja . Imajo en kup afer brez epiloga. Edina pozitivna  njihova stvar je, da plešejo. To je baje dobro za možgančke. 😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.