skritikrt Napisano sreda ob 10:24 Prijavi Napisano sreda ob 10:24 Najbolj me pa razjezi,če ni pokrovčka na igli... 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano sreda ob 11:48 Prijavi Napisano sreda ob 11:48 (urejeno) pred 3 urami je Bini napisal: Tiste so drugačne.... Pol je bil pa kdo po operaciji in si je dajal injekcije proti krvnim strdkom. Uni z Metelkove sploh niso problem. Problem so uni na Šubičevi 4 ki ne glede na svojo farbo hodijo okol z belimi nosovi. Včasih kdo celo zaide na streho in za mimoidoče predstavlja grožnjo zaradi možnosti padca. Popravljeno sreda ob 11:53 od Mraušk Mčk 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano sreda ob 14:22 Prijavi Napisano sreda ob 14:22 pred 6 urami je g.Wankel napisal: Ja sej od tam prihajajo. Ko jih pa vidiš pri Mercatorju pa zgleda k da rešujejo največje svetovne probleme. In probleme potepuskih psov ... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano sreda ob 14:29 Prijavi Napisano sreda ob 14:29 pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal: Uni z Metelkove sploh niso problem. Niso problem...zate. Let that sink in Citiraj
Mraušk Mčk Napisano sreda ob 18:49 Prijavi Napisano sreda ob 18:49 pred 4 urami je g.Wankel napisal: Niso problem...zate. V primerjavi z belimi noski s Šubičeve 4 tudi zate ne. Lahko verjameš. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
g.Wankel Napisano sreda ob 18:59 Prijavi Napisano sreda ob 18:59 pred 9 minutami je Mraušk Mčk napisal: V primerjavi z belimi noski s Šubičeve 4 tudi zate ne. Lahko verjameš. Včasih se mi po objavah zdi, da tudi ti rad kej pošmrkaš 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano četrtek ob 08:47 Prijavi Napisano četrtek ob 08:47 pred 13 urami je g.Wankel napisal: Včasih se mi po objavah zdi, da tudi ti rad kej pošmrkaš Trkam na les. Letos, ko so bili v službi že vsi nekaj prehlajeni pa bolni, se jaz kar držim. Mogoče ker skrbim za preventivo (grlo redno razkužujem z mrauškim wiskitom) 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami V vasi je možakar, ki je pri 89 letih še zelo vitalen in povsem "čist" v glavi. Ima še vedno vozniški izpit in čisto v redu vozi. Ravno v nedeljo sva se srečala in možakar potoži, da zdaj se mu pa res pozna, da se je postaral in da malo težje parkira - a avto parkiran precej boljše od mnogih ostalih na parkirišču. V ponedeljek popoldan pa je šel po lojtri na skedenj, pa se je lojtra zmaknila in je mož padel dva metra na beton. So prišli z rešilcem in ga odpeljali v bolnico v Šempeter. Zdaj se grem obleč in grem na njegov pogreb... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Ehhh beda 🙁 Po drugi strani pa poglej zadevo z druge strani. Pri teh letih je šel na drug svet v akciji, ne pa privezan na neko posteljo ali invalidski voziček. Če si lahko želim nekaj v pozni starosti bi raje padel z lojtre kot pa izdihnil kot rastlinca. 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Mamujimjebem Na območju Kamnika in Komende onesnažena pitna voda | 24ur.com WWW.24UR.COM Zaradi onesnaženja pitne vode je na območju občin Kamnik in Komenda obvezno prekuhavanje vode, je sporočilo Komunalno podjetje Kamnik. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Matick Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 1 uro je Z M A J napisal: Mamujimjebem Na območju Kamnika in Komende onesnažena pitna voda | 24ur.com WWW.24UR.COM Zaradi onesnaženja pitne vode je na območju občin Kamnik in Komenda obvezno prekuhavanje vode, je sporočilo Komunalno podjetje Kamnik. Na kamnik.info je bilo ze vceraj objavljeno, dobr da sem vidu preden sem sel v trgovino, sem se par paketov vode pobral Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.