Slivka Napisano ponedeljek ob 17:28 Prijavi Napisano ponedeljek ob 17:28 Se mi zdi, da boš potreboval dobrega varilca, da ti tole zvari skupaj... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano ponedeljek ob 17:50 Prijavi Napisano ponedeljek ob 17:50 Kako ti je pa to ratal? Citiraj
FuManchu Napisano ponedeljek ob 17:51 Prijavi Napisano ponedeljek ob 17:51 pred 23 minutami je Slivka napisal: Se mi zdi, da boš potreboval dobrega varilca, da ti tole zvari skupaj... Ga že imam 😁 Citiraj
vzupan3 Napisano ponedeljek ob 18:13 Prijavi Napisano ponedeljek ob 18:13 (urejeno) pred 49 minutami je FuManchu napisal: Še nekako razumem, da se odmična gred obrabi, ampak da se prelomi ,😮 Popravljeno ponedeljek ob 18:14 od vzupan3 Citiraj
g.Wankel Napisano ponedeljek ob 18:30 Prijavi Napisano ponedeljek ob 18:30 Jaz bi ti razložu, pa se mi pri Mehaniki ni dal poslušat 1 2 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 09:15 Prijavi Napisano včeraj ob 09:15 Ampak var je pa profi... 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
FuManchu Napisano včeraj ob 16:07 Prijavi Napisano včeraj ob 16:07 dne 8. 12. 2025 ob 18:50 je Boss napisal: Kako ti je pa to ratal? Pri cca. 140km/h je spodnji zobat jermen razkopalo. Na Fordu. RIP motor 1 5 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Pred eno uro je FuManchu napisal: Pri cca. 140km/h je spodnji zobat jermen razkopalo. Na Fordu. RIP motor še dobro da si nabavil Hondo 👍 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami pred 30 minutami je sportman333 napisal: še dobro da si nabavil Hondo 👍 Nisem imel pojma, da imajo že te letniki Forda še en zobat jermen... In na tega marsikdo pozabi pri menjavi... 2 Citiraj
Z M A J Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Že par dni mi je ČAJ edina pijača, no pa vseeno pridno opravljam svoje delo. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 37 minutami je Z M A J napisal: Že par dni mi je ČAJ edina pijača, no pa vseeno pridno opravljam svoje delo. Le pocajtaj se do sobote, ko ti bo že pasal🍺🤗 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Projekt se je malo zavlekel. Mogoče malo preveč zavlekel... Pravzaprav se je zelo preveč zavlekel... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
skritikrt Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 19 urami je FuManchu napisal: Nisem imel pojma, da imajo že te letniki Forda še en zobat jermen... In na tega marsikdo pozabi pri menjavi... Čak mal...ti imaš diesel-a...drži🤔? Citiraj
FuManchu Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je skritikrt napisal: Čak mal...ti imaš diesel-a...drži🤔? Tdci, ja. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.