Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Takole bo izgledala po novem vsakodnevna  pot iz Kopra do Ljubljane. 

Screenshot_20260506_074700_edit_64515461685076.jpg

Samo roštilj pa je nek sodobn, kr v luftu je. 🤣

Napisano
pred 9 urami je Z M A J napisal:

Jah lahko ti povem, da nisem glih une sorte, ki stalno nekaj tarna in godrnja nad razmerami, a da bi bilo karkoli drugače, ne naredi pa NIČ? ;)  

Želim ti, da najdeš službo v kateri boš z veseljem delal in morda celo užival.... :ouje:

• Všeč 1
  • Hvala 1
Napisano

Na Štajersko AC pri Domžalah proti LJ ne grem nikoli več oz. s svojim avtom NE, dokler ne bo odprta v vsej svoji veličastnosti. Kot prvo bom privarčeval na času, živcih in gumah, ko imam glih nove Bridgestonke na Netopirju. To je tako razbrazdano cestišče, da te je prav strah, da kje gumo prebiješ ali kaj poškoduješ, sicer pa itak celi čas drgne od tistih nazobčanih črt. Aja, pa rezervne gume tudi nima ta avto, tako da ... :( 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Potem tudi po dravski dolini ne smeš.

Groza.

Delajo cesto in sipajo gor grobi lomljenec.

Pilot Sport 5 grejo ok skozi, na Pirelli PZ4, se pa pa pozna na miljone zarez.

Pa ni druge, preko morem vsaki dan, vsaj 2x.

• Zmeden 2
  • Ni všeč 1
Napisano

Si želim gume čimdalje ohraniti takšne. Danes testiral ovinke pri višji hitrosti in popolnoma mokrem cestišču, sem bil impresioniran k zmaj :)

IMG_20260514_142346.jpg

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Tole je pa za v jamralnik.

Meganeta uporabljamo kot 3. avto za vozit otroke s treninga na trening. 17+ let 320 Kkm, in ravno sedaj si je zaželel nove sklopke. Je že pri mehaniku.

Glede na to, da sem danes za servis Scouta dal skor 2jurja, bom očitno ta mesec delal smo za avte.

• Zmeden 1
  • Žalosten 1
  • Ni všeč 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
pred 11 urami je Mraušk Mčk napisal:

Tole je pa za v jamralnik.

Meganeta uporabljamo kot 3. avto za vozit otroke s treninga na trening. 17+ let 320 Kkm, in ravno sedaj si je zaželel nove sklopke. Je že pri mehaniku.

Glede na to, da sem danes za servis Scouta dal skor 2jurja, bom očitno ta mesec delal smo za avte.

Če v enem mesecu pokriješ ta celotni strošek in še plus Mehaneta sklopko, potem nikakor nisi za v Jamralnik vsaj ne s finančne perspektive, hehe

Napisano

Moram pojamrati cez Merkur ... 30.4. sem preko spleta narocil nekaj robe... Rabim 4m dolge letve, ki jih ne morem spravit v avto, zato sem narocil preko spleta ... pa zraven se betonske robnike in betonske plosce, ceprav te bi lahko tudi sam zvozil. Strosek dostave je 25€, kar se mi ni zdelo veliko, zato sem narocil. Rok dobave ob narocilu je bil 4.5. ... torej takoj po praznikih. Ker po ene 10 dneh se vedno ne duha ne sluha o tem, kdaj bo dostavljeno, klicem na splosno stevilko Merkurja... pa pravijo, da ne morejo nic pomagati in da bodo sporocili v poslovalnico Vizmarje in da me kao obvestijo. Ker tudi po kaksnem tednu nisem docakal klica, sem klical v Merkur VIzmarje in prodajalec pravi, da cakajo letve in da ne ve kdaj pridejo. Ceprav je bilo ob narocilo kao vse na zalogi... In je rekel, da me obvesti, ko bo dostava. Spet po kaksnem tednu ni bilo seveda nic, zato posljem mail in pravijo, da bo dobava predvidoma v sredini junija in da me obvestijo. Ze prav dvomim, da bo res takrat. Mimogrede... te letve so tudi sedaj oznacene, kot da so na zalogi ...

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

In ti jamraš? 

Pri tako tolstem takvinu ti ni kaj hudega...

Mislim, da brez težav izkeširaš 4,49€ za kos ene take letve... Če moja matematika kaj velja, je to 560€ za kubični meter. Na žagi v Grudnici dobim kubik letev za polovico tega denarja ali pa še manj. Je pa res, da jaz nimam tako tolstega takvina, pa potem iščem, kje je ceneje...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 3 minutami je godlike napisal:

Za razliko, mu jih verjetno ti dostaviš?

Za razliko v ceni mu jih peljem v Dolgo Vas, če je treba, pa mi verjetno še vedno ostane za en cel rezervoar nafte - ki pri BTjcu nikakor ni majhen...

serviser.gif

Napisano

Ce mi jih lahko dostavis prej kot v sredini junija, imas biznis :) ... Razlika ostane tebi :P

Pa spotoma se ostalo robo nalozis:

image.png

lp

Thomas

image.png

Napisano

Betonske plošče in betonske robnike na žagi ne bom dobil, tako da ne bo nič z biznisom...

serviser.gif

Napisano

Saj jih spotoma nalozis v Merkurju... te imajo na zalogi :D ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 1 minuto je Shrek napisal:

Saj ti piše, da izdelek dostavijo predvidoma 1.6. .... 😁

Če se gredo spletno trgovino in imajo opcijo "Preveri zalogo v trgovskih centrih"... bi človek pričakoval, da to drži... ampak kot kaže je to samo zaradi lepšega ... :)

image.png

lp

Thomas

image.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.