Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 4 urami je Alex napisal:

V bistvu je to tvoja odločitev. 😉

Ko omenjam češko prikolico ni mišljeno direkt zate. Tako smo mi te prikolice poimenovali že takoj, ko je forum nastal. Prav tako kot zavesice, ki so jih imeli nekateri nameščene na avtomobile na kolotekih, da ni špricala voda po avtu. Tudi te smo poimenovali "Češke zavesice".😊

Samo Čehinje so pa v tistih časih čeških zavesc in prikolic bile kar dobre p...e. Uh kje so že tisti časi.... 🧜‍♀️🧜 :bravo:

Popravljeno od Bini
Napisano
Pred eno uro je TiEn napisal:

Lepo gre forum počasi v ku...

Saj je mogoče še najbolje tako...

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 7 minutami je FuManchu napisal:

Saj je mogoče še najbolje tako...

Pa ravno zdaj, ko lavfa forum u nulo brez štekanja... 🥴

Eni pa res nimate živcev, živciranje nič ne pomaga, pejte mal v naravo pa bo.... 😉

Smo pa v napačni temi, če niste opazli😊 Kake so pa cene goriva 🤔

Napisano
pred 10 minutami je Bini napisal:

Pa ravno zdaj, ko lavfa forum u nulo brez štekanja... 🥴

Eni pa res nimate živcev, živciranje nič ne pomaga, pejte mal v naravo pa bo.... 😉

Smo pa v napačni temi, če niste opazli😊 Kake so pa cene goriva 🤔

Cene goriva... Na českem? 

🤣😂🤪

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 4 minutami je Gregster napisal:

Eto jih. Skor frišne cene😁

Screenshot_20220326-173808_Chrome.jpg

Vau, huda cena.... 🤪

Napisano
pred 5 minutami je Gregster napisal:

Ja. Pr nas je 100tka tolk.

Ja skoraj, pa še plače majo bolj boge🥴

Napisano
pred 4 urami je robertk6 napisal:

Čehi že dolgo ne vlačijo takih prikolic ampak so ponavadi zadaj kaki čolni.

za moje pojme, ko pogledaš vozni park Čehov in Slovakov je kar nad SLO, vsaj folk ki se vozi v CRO na morje, govorim iz izkušenj ko čakaš v Splitu na trajekt za Brač ali Hvar.....avti za 40k € plus.....redko katera škoda, če pa že RS Kodiak in RS octavie :)

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Če tako gledaš, pol se lahko reče samo to, da edino bogati Čehi sploh zmorejo it na morje v kroatijo... manj premožni pa pač ostajajo doma, ker s Škodo pa res ne moreš na morje. :nevem:

• Všeč 1
  • Haha 2

33112_1.png

Napisano
pred 45 minutami je sportman333 napisal:

za moje pojme, ko pogledaš vozni park Čehov in Slovakov je kar nad SLO, vsaj folk ki se vozi v CRO na morje, govorim iz izkušenj ko čakaš v Splitu na trajekt za Brač ali Hvar.....avti za 40k € plus.....redko katera škoda, če pa že RS Kodiak in RS octavie :)

Res je ampak gospod @Alextega ne ve ker že 20 lt ne hodi k hrdekom on je pa ja velik as in hodi samo v Italijo😉

Napisano
pred 8 minutami je robertk6 napisal:

Res je ampak gospod @Alextega ne ve ker že 20 lt ne hodi k hrdekom on je pa ja velik as in hodi samo v Italijo😉

Ne, ni samo Italija. V zadnjih petih letih so bila potovanja v Anglijo, ,pa Kreta, pa Češka+Slovaška, Portugalska, Puglia(Italija😉)+Dolomiti. Tako, da ni vedno morje. Letos je pa v planu Francija (Provansa). Tako da ja, hrvaške niti  ne pogrešam.😊

Napisano

Saj tudi mi že kakšnih 10 let nismo bili na Hrvaškem. Pa čisto nič ne pogrešamo. 

Resnici na ljubo smo pa v vsem tem času bili samo enkrat v Italiji. Pri štirih sinovih je najbrž razumljivo, da smo si šli pogledat oba muzeja v Maranellu. Pa ko smo bili že tam, smo se zapeljali še do San Marina. Od tam pa potem ni bilo daleč še do Assisija. In Perugia je čisto blizu. Potem smo se počasi obrnili nazaj proti Firencam, pa Spotoma smo še Padovo obiskali in ko smo se po osmih dneh vrnili domov, je bilo za nami 1500 km. Tisti Maranell (glavni cilj potovanja) je nekam daleč...

Ker pa je tema o cenah goriva: Italija je že takrat imela precej dražjo nafto kot npr. mi v Sloveniji...

• Všeč 1
  • Haha 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Maloprodajne cene zaenkrat ostajajo take, to sedaj 

Najvišja dovoljena veleprodajna cena z davkom na dodano vrednost za motorni bencin NMB-95 tako znaša 1,483 evra na liter, za dizel pa 1,521 evra na liter. To je končna najvišja možna bruto veleprodajna cena, ki jo veletrgovci lahko zaračunajo pri preprodaji in vključuje tudi DDV.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/izjava-ministra-pocivalska-po-seji-vlade.html

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Maloprodajne cene zaenkrat ostajajo take, to sedaj 

Najvišja dovoljena veleprodajna cena z davkom na dodano vrednost za motorni bencin NMB-95 tako znaša 1,483 evra na liter, za dizel pa 1,521 evra na liter. To je končna najvišja možna bruto veleprodajna cena, ki jo veletrgovci lahko zaračunajo pri preprodaji in vključuje tudi DDV.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/izjava-ministra-pocivalska-po-seji-vlade.html

Aha to je to,se opravičujem za lažno veselje.....😁

Napisano
pred 8 minutami je Bini napisal:

Aha to je to,se opravičujem za lažno veselje.....😁

To si se opravičil samemu sebi? Ostali smo vedeli :hudicek:

33112_1.png

Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

To si se opravičil samemu sebi? Ostali smo vedeli :hudicek:

Sem se za vsak primer,da mi nebi slučajno kak npr; @Boss očital kako zavajanje....🙈

• 4 tedne kasneje...
Napisano

No takole, volitve so mimo, Twito je besen na volilce, ker smo ga spet zajebal in za kazen bo sprostil cene goriv. Dost ste mel bonbončkov zdaj pa le hitro podpret naftne trgovce, da bo Vizjak in ostala prisesana klika imeli kaj od tega, če že morajo opozicijo zamenjat.

Moja napoved v naslednjih 14 dneh:

Bencin 1,62€

Dizel 1,78€

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.