Tilen5 Napisano 15. januar, 2024 Prijavi Napisano 15. januar, 2024 Dol s Holobom! 1 3 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Z M A J Napisano 15. januar, 2024 Prijavi Napisano 15. januar, 2024 pred 28 minutami je Tilen5 napisal: Dol s Holobom! A ga boš s fračo ali zračko? 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 15. januar, 2024 Prijavi Napisano 15. januar, 2024 pred 3 urami je Tilen5 napisal: Dol s Holobom! Bolj ko se dereš bolj grejo cene ↘️😉 4 Citiraj
Slivka Napisano 10. februar, 2024 Prijavi Napisano 10. februar, 2024 Toliko bo v torek treba odšteti za liter bencina in dizla WWW.ZURNAL24.SI V torek v veljavo stopijo nove cene pogonskih goriv. Žal imamo slabe novice: obeta se nam druga zaporedna... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Janez007 Napisano 10. februar, 2024 Prijavi Napisano 10. februar, 2024 pred 4 minutami je Slivka napisal: Toliko bo v torek treba odšteti za liter bencina in dizla WWW.ZURNAL24.SI V torek v veljavo stopijo nove cene pogonskih goriv. Žal imamo slabe novice: obeta se nam druga zaporedna... Komaj opazno ... 2 6 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 10. februar, 2024 Prijavi Napisano 10. februar, 2024 Dol s Holobom! 2 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Janez007 Napisano 10. februar, 2024 Prijavi Napisano 10. februar, 2024 (urejeno) Sploh ni tako slabo ... https://www.amzs.si/na-poti/cene-goriv-po-evropi Popravljeno 10. februar, 2024 od Janez007 4 Citiraj
Bini Napisano 11. februar, 2024 Prijavi Napisano 11. februar, 2024 Vseeno sem ga napolnil.... 40 lit/ 690km....🤗😊😉 3 Citiraj
g.Wankel Napisano 11. februar, 2024 Prijavi Napisano 11. februar, 2024 (urejeno) Če bi mel ravne plastike na blatnikih, bi imel še večji domet Popravljeno 11. februar, 2024 od g.Wankel 1 5 Citiraj
Boss Napisano 11. februar, 2024 Prijavi Napisano 11. februar, 2024 pred 47 minutami je g.Wankel napisal: Če bi mel ravne plastike na blatnikih, bi imel še večji domet Dvomim, ker preveč ravna ni najhitrejša... ampak, če pa bi odstranil vse plastike...hmmmm 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. februar, 2024 Prijavi Napisano 12. februar, 2024 pred 13 urami je Boss napisal: Dvomim, ker preveč ravna ni najhitrejša... ampak, če pa bi odstranil vse plastike...hmmmm Ma, nemogoči ste! Zastava, Uaz in podobni nikoli na noben model niso montirali plastik, pa ste ravno na tem forumu razlagali, da imajo take modele, kot "bi jih s sekiro tesali". Mazda ima plastike, vam pa spet niso všeč in bi jih najraje odstranili... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 12. februar, 2024 Prijavi Napisano 12. februar, 2024 To si si pa glih kar izmislil. Sama podtikanja in insinuacije.😜 Oziroma kot bi rekel Grosupeljski wannabe vladika: "to so samo vaše domneve".🤪 Citiraj
Matick Napisano 12. februar, 2024 Prijavi Napisano 12. februar, 2024 Mogoče pa plastika na mazdi funkcionira kt luknce v golf žogci, in dejansko izboljša zračen upor + avto bl naravnost vozi 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. februar, 2024 Prijavi Napisano 12. februar, 2024 pred 52 minutami je Boss napisal: To si si pa glih kar izmislil. Sama podtikanja in insinuacije.😜 Oziroma kot bi rekel Grosupeljski wannabe vladika: "to so samo vaše domneve".🤪 Citiram: "Ja, Rusi dostikrat pri oblikovanju uporabljajo sekiro." Je bil pa odgovor na mojo omembo avta... pravzaprav že kar kombija UAZ 452. 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 12. februar, 2024 Prijavi Napisano 12. februar, 2024 12 let je minilo pa še nisi pozabil.... 🤣😂 1 Citiraj
Alex Napisano 12. februar, 2024 Prijavi Napisano 12. februar, 2024 Moram it danes tankat. Ne bo mene holob zajebaval, da tankam (pre) drag benzin.😉 4 Citiraj
MazdaBoy Napisano 12. februar, 2024 Prijavi Napisano 12. februar, 2024 pred 2 urama je Slivka napisal: Citiram: "Ja, Rusi dostikrat pri oblikovanju uporabljajo sekiro." Je bil pa odgovor na mojo omembo avta... pravzaprav že kar kombija UAZ 452. @Slivka fajn si odpru link do stare teme 😉 Citiraj
Slivka Napisano 12. februar, 2024 Prijavi Napisano 12. februar, 2024 pred 5 urami je Boss napisal: 12 let je minilo pa še nisi pozabil.... 🤣😂 Ne, nisem. In tudi Rusom ne bom pozabil napada na Ukrajino. Ker je zaradi tega uveden embargo proti njim in UAZov v Italiji ne prodajajo več. Če bi jih, najverjetneje mi zdaj ne bi vozili FucksWagna, pa čeprav je UAZ bee een eeen ... ... Me trese samo, ko moram napisat... Torej, čeprav UAZ ne dela dizlov. Tako. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 13. februar, 2024 Prijavi Napisano 13. februar, 2024 (urejeno) pred 9 urami je Slivka napisal: Ne, nisem. In tudi Rusom ne bom pozabil napada na Ukrajino. Ker je zaradi tega uveden embargo proti njim in UAZov v Italiji ne prodajajo več. Če bi jih, najverjetneje mi zdaj ne bi vozili FucksWagna, pa čeprav je UAZ bee een eeen ... ... Me trese samo, ko moram napisat... Torej, čeprav UAZ ne dela dizlov. Tako. Katerega bi pa vzel? Classica? https://www.uaz.ru/en Gledam konfiguracijo tega "novejšega" terenčka, Patriota. Ej sam v Rusiji pod comfort opremo spada prazen box namesto airbaga 🤣 Popravljeno 13. februar, 2024 od g.Wankel 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. februar, 2024 Prijavi Napisano 13. februar, 2024 pred 22 minutami je g.Wankel napisal: Katerega bi pa vzel? Classica? https://www.uaz.ru/en UAZ 452. Želja je bila model Anniversary Combi, ampak ima samo šest registriranih sedežev. Zato bi morali vzeti Buses. 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 26. februar, 2024 Prijavi Napisano 26. februar, 2024 Evo Goloba letečga - pa mamo spet vzrok da ga lahko zmerjamo, ker nam bo danes podražu goriva. Predlagam, da vsi na strani https://protigolobu.si izrazimo svoje nezadovoljstvo. 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. februar, 2024 Prijavi Napisano 26. februar, 2024 Saj bi, pa me blokirajo... Udba? Sova? STASI? KGB? FBI? WEB? 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano 26. februar, 2024 Prijavi Napisano 26. februar, 2024 (urejeno) Nič od tega. To so vaši sistemci na firmi. Bolj mi je smešna kategorija. Popravljeno 26. februar, 2024 od godlike 1 Citiraj
Boss Napisano 26. februar, 2024 Prijavi Napisano 26. februar, 2024 Haha, sam res, kategorija je orožje. 🤡 Bogi un Safet, nič kriv pa je okarakteriziran kot trgovec z orožjem. 🤣😂 Citiraj
Alex Napisano 26. februar, 2024 Prijavi Napisano 26. februar, 2024 pred 1 uro je Boss napisal: Evo Goloba letečga - pa mamo spet vzrok da ga lahko zmerjamo, ker nam bo danes podražu goriva. Predlagam, da vsi na strani https://protigolobu.si izrazimo svoje nezadovoljstvo. Ah, ta podražitev goriva je še najmanj, kar naredi golobjad neumnega. 😊 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.