Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Enkrat nekoč, davno že tega, smo imeli debato, a lahko traktorji tankajo kurilno olje. Vsi ste mi takrat razlagali, da ne, ker neki inšpektorji to pregledujejo in lahko zaplenijo traktor ter da kurilno olje ni enakovredno nafti in tako dalje...

Danes pa na Petrolu naletim na tole:

IMG_20251028_131005095.jpg

IMG_20251028_131657513.jpg

A lahko potemtakem v BTjca, ki je napol trahtr, tankam polovico kurilnega olja?

Če se kdo želi prepričat, da tole ni izdelek umetne inteligence: benzinska črpalka Petrol v Martjancih.

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 5 urami je Shrek napisal:

A zdaj so pa hrčki ok? 

Napisal sem, da tanka sin. On "škrtari", zato je not hrčkasta nafta. Upam, da je ne dobivajo z Madžarske. K njim vemo, od kod pride. 😡

Napisano

Tankal na Cipru - v Mazdo (!) - 95-oktanski bencin po 1,339€/l. In to ne kar eni levi pumpi, temveč ESSO. Pa je otok, kjer je praktično vse dražje kot na celini ... Lepo nas lupijo s ceno goriv.

• Všeč 2
  • Zmeden 2
Napisano
pred 47 minutami je dvorjan napisal:

Tankal na Cipru - v Mazdo (!) - 95-oktanski bencin po 1,339€/l. In to ne kar eni levi pumpi, temveč ESSO. Pa je otok, kjer je praktično vse dražje kot na celini ... Lepo nas lupijo s ceno goriv.

Ja, golobnjak se ne da. Lupijo, pa lupijo povsod. 

• Zmeden 2
  • Ni všeč 1

Napisano

Haha, ko pride JJ bo vse zastonj... smo videli ja, ko je regulacijo cen goriv ukinil, pa je vse šlo gor. Ampak ne, Golob je kriv, ker je dal regulacijo nazaj, da cene ne zbezljajo v nebo. 

Zdaj pa pričakujem žolčen napad name... dejte si duška 🤣

• Všeč 3
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano

Točno tako, @Boss, se povsem strinjam! Mogoče edino z majhno razliko: en je cepec in zato dela škodo, drugi je pa naiven in zaupa naftnim pijavkam, pa zato dela škodo...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Juuuupiiii... končno me je Golobradec uslišal in bo podražil, ko sem ravno tankal. teh par € na tank si ne bi mogel privoščit. 

33112_1.png

Napisano

Španija 1,303 E95

Ziher je Holob kriv.

Spet novinarski senzacionalizem

Rekordna podrazitev potem pa...

bo tako najdražji od letošnjega aprila
Poneumljanje folka na polno

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Eh pust ti Špance, oni so reveži, mi smo premožnejši in si lahko privoščimo višje cene goriv.

33112_1.png

Napisano

Ena hitra iz SURSa ki govori o 'rekordih'

21.06.2022 1,755 1,848
pred 1 minuto je Boss napisal:

Eh pust ti Špance, oni so reveži, mi smo premožnejši in si lahko privoščimo višje cene goriv.

Sam pi..... kake ceste majo te reveži, to je nečloveško in nehumano gledati iz naših bogatunskih oči. Verjetno zato, da revežom zdržijo gume čim dlje.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Čak a ni bil Forintoš takrat še glavni v Sloveniji? Golobnjak je prevzel kurnik s 1.6.2022. Mejduš a to pomeni, da se je Janez Veliki tud okoriščal z visokimi cenami goriv in to še bistveno bolj kot Holob. 

Jaz sem čist šokiran... ?zmeden?

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A je kdo zanesljiv bolj proti Mariborskemu koncu? Morda za tako reč celo najboljše poklicat kar v Avstrijo ...
    • Tvoja niso ravno svetovni vrh. Ok, niso podn. Tak sredina.   Sam imam Borbet, ki so prodajana kot dodatna oprema za Hyundai. Samo v Nemčiji in samo na uradnih servisih. So kar lažja od originalnih. Imajo tudi edine na trgu pravi ET, ker v tej dimenziji preprosto ne obstaja. Al homologacija ali pa distančniki. OZ kovan je še krepko lažji. Samo bi rabil homologacijo ali distančnike.   Tudi japonci imajo Enkei, ki so bile včasih top. Pa je še ena boljša japonska firma, samo se ne spomnim.....   Mazdine niso dobre. Sodelavec je na prehodu asfalt na šoder, dve na M6 zvil, ker ga je spregledal...    Da se vrnem na temo. Če so neoriginalne resnično v tovarniških dimenzijah, jih podpiram. Vsa druga skropocala, ki malo odstopajo, pa ne. Če tvoje ustrezajo 👍
    • Samo ogledalo nastavljam... ko se bo nehalo grozit z zažiganjem in pametovat ter bit herojčki za tipkovnico bom tudi sam nehal. Tko pa na trolanje odgovarjam s trolanjem in bom tolk časa, dokler me bo zabavalo oziroma dokler se ne bo nehalo s takimi neandertalskimi izpadi. Ljudi bi zažigal pa kaj še... neuravnovešenost.... pa kje je pamet.   Sorry za tale izpad, sam osebno nisem niti pomislil nikoli, da bi nekomu naredil kaj hudega al pa ubil, zažgal pa kaj vem še vse. Še JJ-u tega ne bi nikoli privoščil.... ja se delam norca iz njega, ker to si zasluži, ampak grožnje z linčem in podobno. Fak podivjan svet. 
    • Če ni vetra oskrbuje točno okroglo zaokroženo na celo število 0 gospodinjstev.   😂
    • Kaj sem pa provociral odkar si napisal tisto? Ta pa lapa že cel dan, pa testira meje.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.