Slivka Napisano 28. oktober Prijavi Napisano 28. oktober Enkrat nekoč, davno že tega, smo imeli debato, a lahko traktorji tankajo kurilno olje. Vsi ste mi takrat razlagali, da ne, ker neki inšpektorji to pregledujejo in lahko zaplenijo traktor ter da kurilno olje ni enakovredno nafti in tako dalje... Danes pa na Petrolu naletim na tole: A lahko potemtakem v BTjca, ki je napol trahtr, tankam polovico kurilnega olja? Če se kdo želi prepričat, da tole ni izdelek umetne inteligence: benzinska črpalka Petrol v Martjancih. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 28. oktober Prijavi Napisano 28. oktober Če bi bil pol-najsodobnejši orjak, potem ja. Citiraj
Alex Napisano 28. oktober Prijavi Napisano 28. oktober pred 5 urami je Shrek napisal: A zdaj so pa hrčki ok? Napisal sem, da tanka sin. On "škrtari", zato je not hrčkasta nafta. Upam, da je ne dobivajo z Madžarske. K njim vemo, od kod pride. 😡 1 Citiraj
dvorjan Napisano sreda ob 15:06 Prijavi Napisano sreda ob 15:06 Tankal na Cipru - v Mazdo (!) - 95-oktanski bencin po 1,339€/l. In to ne kar eni levi pumpi, temveč ESSO. Pa je otok, kjer je praktično vse dražje kot na celini ... Lepo nas lupijo s ceno goriv. 2 2 Citiraj
Alex Napisano sreda ob 15:54 Prijavi Napisano sreda ob 15:54 pred 47 minutami je dvorjan napisal: Tankal na Cipru - v Mazdo (!) - 95-oktanski bencin po 1,339€/l. In to ne kar eni levi pumpi, temveč ESSO. Pa je otok, kjer je praktično vse dražje kot na celini ... Lepo nas lupijo s ceno goriv. Ja, golobnjak se ne da. Lupijo, pa lupijo povsod. 2 1 Citiraj
Boss Napisano četrtek ob 08:47 Prijavi Napisano četrtek ob 08:47 Haha, ko pride JJ bo vse zastonj... smo videli ja, ko je regulacijo cen goriv ukinil, pa je vse šlo gor. Ampak ne, Golob je kriv, ker je dal regulacijo nazaj, da cene ne zbezljajo v nebo. Zdaj pa pričakujem žolčen napad name... dejte si duška 🤣 3 1 Citiraj
Tilen5 Napisano četrtek ob 08:57 Prijavi Napisano četrtek ob 08:57 DOL S HOLOBOM! 1 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano četrtek ob 13:38 Prijavi Napisano četrtek ob 13:38 Točno tako, @Boss, se povsem strinjam! Mogoče edino z majhno razliko: en je cepec in zato dela škodo, drugi je pa naiven in zaupa naftnim pijavkam, pa zato dela škodo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 19:18 Prijavi Napisano petek ob 19:18 https://www.zurnal24.si/slovenija/nove-cene-goriva-obeta-se-rekordna-podrazitev-449404 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano petek ob 19:20 Prijavi Napisano petek ob 19:20 Juuuupiiii... končno me je Golobradec uslišal in bo podražil, ko sem ravno tankal. teh par € na tank si ne bi mogel privoščit. Citiraj
jures Napisano petek ob 19:22 Avtor Prijavi Napisano petek ob 19:22 Španija 1,303 E95 Ziher je Holob kriv. Spet novinarski senzacionalizem Rekordna podrazitev potem pa... bo tako najdražji od letošnjega aprila Poneumljanje folka na polno 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano petek ob 19:24 Prijavi Napisano petek ob 19:24 Eh pust ti Špance, oni so reveži, mi smo premožnejši in si lahko privoščimo višje cene goriv. Citiraj
jures Napisano petek ob 19:25 Avtor Prijavi Napisano petek ob 19:25 Ena hitra iz SURSa ki govori o 'rekordih' 21.06.2022 1,755 1,848 pred 1 minuto je Boss napisal: Eh pust ti Špance, oni so reveži, mi smo premožnejši in si lahko privoščimo višje cene goriv. Sam pi..... kake ceste majo te reveži, to je nečloveško in nehumano gledati iz naših bogatunskih oči. Verjetno zato, da revežom zdržijo gume čim dlje. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano petek ob 19:44 Prijavi Napisano petek ob 19:44 Čak a ni bil Forintoš takrat še glavni v Sloveniji? Golobnjak je prevzel kurnik s 1.6.2022. Mejduš a to pomeni, da se je Janez Veliki tud okoriščal z visokimi cenami goriv in to še bistveno bolj kot Holob. Jaz sem čist šokiran... Portal Energetika - Regulirane cene naftnih derivatov WWW.ENERGETIKA-PORTAL.SI Citiraj
Matick Napisano sobota ob 09:29 Prijavi Napisano sobota ob 09:29 pred 13 urami je Boss napisal: Čak a ni bil Forintoš takrat še glavni v Sloveniji? Golobnjak je prevzel kurnik s 1.6.2022. Mejduš a to pomeni, da se je Janez Veliki tud okoriščal z visokimi cenami goriv in to še bistveno bolj kot Holob. Jaz sem čist šokiran... Portal Energetika - Regulirane cene naftnih derivatov WWW.ENERGETIKA-PORTAL.SI Ja, ampak rekordne trosarine imamo pa sedaj. Ko smo imeli visoke trosarine (ne kot sedaj), ko je bil bencin 1eur, se je udrihalo na polno po unem ta drugem, k baraba ni spustu trosarin da bi sle cene pod 1eur. Sm mislu nc ne rect, samo dvojni vatli pa to... 1 Citiraj
Boss Napisano sobota ob 18:24 Prijavi Napisano sobota ob 18:24 Niso glih dvojni vatli, ampak zgolj osnovna logika. Ko zaradi visokih cen naftnih derivatov, cena naraste, končne cene država blaži z nižanjem trošarin. Ko cena pade, trošarine poveča, da ima buffer, ko bo cena spet narastla. To je bilo vedno tako in regulacija je temu namenjena. Kar se pa moje pripombe tiče gre pa bolj za štos, ker danes še vedno nekateri mislijo, da razliko pri podražitvah Golob al pa Janša tlačita v svoj žep. 2 Citiraj
NevLado Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami dne 31. 10. 2025 ob 20:18 je Slivka napisal: https://www.zurnal24.si/slovenija/nove-cene-goriva-obeta-se-rekordna-podrazitev-449404 jup, jutri gre gor https://www.gov.si/teme/cene-naftnih-derivatov/ Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.