Bini Napisano 2. december, 2025 Prijavi Napisano 2. december, 2025 Vam pa res nič ne paše....😂 Jaz pa o kurilcu razmišljam. Tam se več pozna.... 😉 1 Citiraj
FuManchu Napisano 2. december, 2025 Prijavi Napisano 2. december, 2025 Zanalašč grem danes vseh pet avt tankat Citiraj
NevLado Napisano 2. december, 2025 Prijavi Napisano 2. december, 2025 pred 8 urami je Boss napisal: Na evo ga ... spet si je spomnil pocenit goriva... ta Holob in njegovi predvolilni bombončki... celih 70 centov lahko pršparate jutri. noro. 😄 sem se menil za 26ga za dostavo olja - pa ker sem se tolk časa pogovarjou z referentko, mi je vmes zmanjkalo terminov in sem dobil 3.12 prvi prosti - jutri ravno prav 1 Citiraj
Bini Napisano 2. december, 2025 Prijavi Napisano 2. december, 2025 pred 12 minutami je NevLado napisal: sem se menil za 26ga za dostavo olja - pa ker sem se tolk časa pogovarjou z referentko, mi je vmes zmanjkalo terminov in sem dobil 3.12 prvi prosti - jutri ravno prav Važn, da si bil na toplem... 🤗😉 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. december, 2025 Prijavi Napisano 2. december, 2025 pred 12 urami je Boss napisal: Na evo ga ... spet si je spomnil pocenit goriva... ta Holob in njegovi predvolilni bombončki... celih 70 centov lahko pršparate jutri. noro. 😄 Holobu se že ne bom dal kupit za 70c. Sem tankal včeraj po pošteni ceni. 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
etcho Napisano 2. december, 2025 Prijavi Napisano 2. december, 2025 pred 4 minutami je Mraušk Mčk napisal: Holobu se že ne bom dal kupit za 70c. Sem tankal včeraj po pošteni ceni. Vidiš, tako si za razliko nisi mogel privoščit kapučina iz avtomata. 😆 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. december, 2025 Prijavi Napisano 2. december, 2025 Mislim, da ga tako ali tako ne bi. Pri električnih traja toliko časa, da lahko dva kapučina spiješ - pa še precej ju moraš "raztegnit". Pri ICE je tako hitro polno, da ti avtomat v tem času komaj skuha enega, kaj šele, da bi ga še popil... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
etcho Napisano 2. december, 2025 Prijavi Napisano 2. december, 2025 Ciljal sem na denarno razliko. 😉 1 Citiraj
godlike Napisano 6. december, 2025 Prijavi Napisano 6. december, 2025 Evo, konec ljubezni do Petrola. Tankal sem sredi kraja z največ prebivalci (če rečem kaj drugega, so že ble reklamacije) in na ročki E10. Bom pa Orbana tankal, pa ko bo dovolj plusa pa 100-tko pri njemu. Citiraj
g.Wankel Napisano 6. december, 2025 Prijavi Napisano 6. december, 2025 Kaj pa je bilo? Jaz zdej konstantno 100ko na Shellu, da mal podprem Ferrari Drugače zato, ker so potem tisti avtočki ceneje, da jih dam nečakom 2 Citiraj
godlike Napisano 6. december, 2025 Prijavi Napisano 6. december, 2025 E10 je bil. Petrol je edini, ki je še imel strogo E5. 100tka me boli, ker je grdo dražja. In mislim, da jo bom na Molu najceneje dobil. Sploh če kartico podelim okoli, da nas bo več imelo korist. 1 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 6. december, 2025 Prijavi Napisano 6. december, 2025 (urejeno) Shell ima tudi še E5. Ja 100ka je kar zasoljena, ampak meni se trenutno ne pozna ker se bolj z vlakom ali pa službenim vozim Pa še ajzenponarska božičnica je bla Popravljeno 6. december, 2025 od g.Wankel Citiraj
godlike Napisano 6. december, 2025 Prijavi Napisano 6. december, 2025 Tudi grejo počasi na E10 😉 2 Citiraj
Slivka Napisano 15. december, 2025 Prijavi Napisano 15. december, 2025 Mejduš, kakšna pocenitev! Saj sploh ne vem, kam bom zdaj z viškom denarja, ki ga ne bom porabil za nafto... Znane so nove torkove cene goriva SIOL.NET Na bencinskih servisih po Sloveniji bodo v torek začele veljati nove cene goriv. Po ocenah portala Finance se bodo pogonska goriva v torek pocenila. Bencin bo od 16. decembra cenejši približno za tri cente, še... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Janez007 Napisano 15. december, 2025 Prijavi Napisano 15. december, 2025 pred 12 minutami je Slivka napisal: Mejduš, kakšna pocenitev! Saj sploh ne vem, kam bom zdaj z viškom denarja, ki ga ne bom porabil za nafto... Znane so nove torkove cene goriva SIOL.NET Na bencinskih servisih po Sloveniji bodo v torek začele veljati nove cene goriv. Po ocenah portala Finance se bodo pogonska goriva v torek pocenila. Bencin bo od 16. decembra cenejši približno za tri cente, še... Tebi se bo gorivo pocenilo 2x toliko kot meni, kaj bi še rad? 😀 1 Citiraj
Bini Napisano 15. december, 2025 Prijavi Napisano 15. december, 2025 Če bom 1000 L. kurilca vzel se bo pa kar nekaj poznalo... Citiraj
Janez007 Napisano 15. december, 2025 Prijavi Napisano 15. december, 2025 (urejeno) pred 25 minutami je Bini napisal: Če bom 1000 L. kurilca vzel se bo pa kar nekaj poznalo... Ti še kuriš kurilca, tako kot jaz? ☹️ Popravljeno 15. december, 2025 od Janez007 2 Citiraj
Slivka Napisano 15. december, 2025 Prijavi Napisano 15. december, 2025 Zato pa je veliko izpušnih cevi rdeče barve... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 15. december, 2025 Prijavi Napisano 15. december, 2025 pred 1 minuto je Slivka napisal: Zato pa je veliko izpušnih cevi rdeče barve... .... za ogrevanje je to, CX-30 zaenkrat še ne gre na to brozgo čeprav ima X motor..... 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. december, 2025 Prijavi Napisano 15. december, 2025 pred 2 minutama je Bini napisal: .... za ogrevanje je to, CX-30 zaenkrat še ne gre na to brozgo čeprav ima X motor..... Brozgo? Petrol oglašuje, da je enakovreden pravemu gorivu: Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 15. december, 2025 Prijavi Napisano 15. december, 2025 pred 5 minutami je Slivka napisal: Brozgo? Petrol oglašuje, da je enakovreden pravemu gorivu: Ja, ja samo bencin je bencin.... 🤗😉 Citiraj
Slivka Napisano 15. december, 2025 Prijavi Napisano 15. december, 2025 pred 4 minutami je Bini napisal: Ja, ja samo bencin je bencin.... 🤗😉 Saj veš, kmet an s hribu doma... Začelo se je s kurilcem, pa nisem bil pozoren, da niso vsi dizelaši... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 15. december, 2025 Prijavi Napisano 15. december, 2025 Jaz sem ostal brez besed... Golob je pa le en navaden lopov, ki bi nam samo kradel iz denarnic... a ni tako? Citiraj
Tilen5 Napisano 15. december, 2025 Prijavi Napisano 15. december, 2025 Zadosti nam krade na vse možne načine. No saj ne bo več dolgo. 1 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.