Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 41 minutami je Boss napisal:

Boš to mojemu sodelovcu razložil. Zadnje leto redno tanka na Shellu predvsem takrat, ko imajo to akcijo. Prej je tankal drugje. Zdaj ma avto na servisu, poraba šla gor za dva litra in olje mu kuri. Zdej a je to gorivo kakor koli kaj krivo al pa je problem ker je to Ford (S-max dizel) ne bom ugibal. V glavnem Fabija ga trenutno prevaža naokoli. Mu je pa vseeno čudno, da ga je mahenkar poklical in vprašal kje tanka, ampak drugega mu pa mehankar še ni povedal kje bi bil vzrok.

Ford??🤣🤣 Naj si sodelavec najprej kupi  pravi avto, potem pa naj tanka na Shellu. 😉

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 37 minutami je Boss napisal:

Boš to mojemu sodelovcu razložil. Zadnje leto redno tanka na Shellu predvsem takrat, ko imajo to akcijo. Prej je tankal drugje. Zdaj ma avto na servisu, poraba šla gor za dva litra in olje mu kuri. Zdej a je to gorivo kakor koli kaj krivo al pa je problem ker je to Ford (S-max dizel) ne bom ugibal. V glavnem Fabija ga trenutno prevaža naokoli. Mu je pa vseeno čudno, da ga je mahenkar poklical in vprašal kje tanka, ampak drugega mu pa mehankar še ni povedal kje bi bil vzrok.

Shell je z naskokom najboljše gorivo. Ga ne priporoča Ferrari zastonj. Ostane ti Petrol,kjer vlada slo mafija in je najslabše gorivo in pa mol, kjer uporabljajo vodkarsko nafto. Torej odpadeta oba kot gumb z gat.

Napisano

Spet smo prišli do iste debate kot pred meseci, nismo pa takrat dorekli, če gre vse iz istega tanka?

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Napisano

Jaz sem ugotovil, da vozijo od bližnjih. Torej Shell na primorske je iz Italije. Gori ziher ni.

Pred eno uro je Boss napisal:

Samo nalepko so pozabili zamenjat al majo pa Petrolovo nafto.

Če se pogovarjamo o gorivu (bencinu).

Napisano
pred 41 minutami je godlike napisal:

Jaz sem ugotovil, da vozijo od bližnjih. Torej Shell na primorske je iz Italije. Gori ziher ni.

Tako je. Shell vozi goriva iz  Italije, Petrol iz Hrvaške, mol iz madžarske, ki je lakaj vodkarjev. Dileme ni, katero gorivo je najboljše. Potem so tu še dodatki, ki zopet naredijo razliko.

Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

aja o bencinu... tist je šele scavnica:hudicek:

33112_1.png

Napisano
pred 51 minutami je Alex napisal:

Tako je. Shell vozi goriva iz  Italije, Petrol iz Hrvaške, mol iz madžarske, ki je lakaj vodkarjev. Dileme ni, katero gorivo je najboljše. Potem so tu še dodatki, ki zopet naredijo razliko.

Kam gre pa gorivo iz Kopra? 

Napisano (urejeno)
pred 56 minutami je Alex napisal:

Tako je. Shell vozi goriva iz  Italije,

100% Shell v MB ne vozi iz Italije. Potem ne bi bil E10.

pred 26 minutami je Boss napisal:

aja o bencinu... tist je šele scavnica:hudicek:

Ja ne vem. Mogoče ti tankaš posebni E5 dizel.

Samo tak mimo grede, dizl je B7 in podobno. Ne more bit E...

Popravljeno od godlike

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.