Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Mene je le strah, da bo po volitvah posegel v trošarine...

Kdo,on sigurno ne .😉

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Si bodo upali podražiti tik pred volitvami?

WWW.24UR.COM

Ob stopnjevanju krize na Bližnjem vzhodu se občutno dražijo tudi cene nafte. Zaradi prilagoditve tržnim cenam je v Sloveniji v torek pričakovati zvišanje cen pogonskih goriv.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 27 minutami je Z M A J napisal:

Si bodo upali podražiti tik pred volitvami?

WWW.24UR.COM

Ob stopnjevanju krize na Bližnjem vzhodu se občutno dražijo tudi cene nafte. Zaradi prilagoditve tržnim cenam je v Sloveniji v torek pričakovati zvišanje cen pogonskih goriv.

Holuop bo spet podražil goriva.😉

Napisano

Tako je, ta pernati stvor je nenormalno podražil gorivo v Nemčiji, Avstriji in v vseh državah, kjer niso regulirana. V bistu to dela samo zato, da bo lahko pred volitvami v Sloveniji se hvalil kako njegova vlada skrbi za nizko ceno goriv. Mi pa vemo, kam pes taco moli in da so to le predvolilni bombončki. Zato zahtevamo janševo vlado, deregulacijo cen goriv in liter dizla minimalno po 2€. Dost je blo tega goloba in nerealno nizkih cen... sej smo ja v tržnem gospodarstvu... naj nam Petrol pa Shell pa uni madžari povedo kolk morajo goriva stat, če je pač kriza.

• Všeč 2
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 53 minutami je Boss napisal:

Tako je, ta pernati stvor je nenormalno podražil gorivo v Nemčiji, Avstriji in v vseh državah, kjer niso regulirana. V bistu to dela samo zato, da bo lahko pred volitvami v Sloveniji se hvalil kako njegova vlada skrbi za nizko ceno goriv. Mi pa vemo, kam pes taco moli in da so to le predvolilni bombončki. Zato zahtevamo janševo vlado, deregulacijo cen goriv in liter dizla minimalno po 2€. Dost je blo tega goloba in nerealno nizkih cen... sej smo ja v tržnem gospodarstvu... naj nam Petrol pa Shell pa uni madžari povedo kolk morajo goriva stat, če je pač kriza.

Kakorkoli, Huolub nam bo podražil goriva. Jaz jih sigurno ne bom. 😉

• Haha 2
  • Zmeden 1

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Kakorkoli, Huolub nam bo podražil goriva. Jaz jih sigurno ne bom. 😉

Dejansko bo moral in to kar precej pa se sploh ne zajebavam, ker če jih ne bo, bomo imeli katastrofo. Upam, da razumeš zakaj. In še hvaležen miu boš moral bit za tako potezo.

33112_1.png

Napisano
pred 19 minutami je Bini napisal:

Več kot 1.5€ nebo.... :nevem:

To ne bo dobro. Precej višje bo treba, ker zdaj se gremo igro z vojnimi dobičkarji v okoliških državah. Samo dve rešitvi sta:

1. da vse ostale države regulirajo ceno in zajebejo kapitalistične prasce, ki se grejo vojno dobičkarstvo. 

2. če ne bodo prvo, bomo morali povišat ceno tako visoko, da ne bo interesantno za nakupe tujcev na naših črpalkah. Bencinski turizem bi bil tako poguben, da ostanemo brez zalog.

Tole se ne hecem, zadeva je resna pa ne tolk zarad zalivske krize kot je resna zaradi bogatašev, ki vsako krizo izrabijo za lastno bogatenje in to na račun sodržavljanov.

33112_1.png

Napisano

Sem šel takat, ker je bil prazen tank, normalno, nobene gneče. Vse skulirano. Ni panike kot v drugih delih države, kjer baje, da tudi sekret papirja že  zmanjkuje.

Napisano

Ni čist tko. Danes se opazi malo več avtov na črpalkah. Res pa ni pretirano. Je pa zanimivo; vsa raja na črpalkah s Porschi in Mercedesi. Pa ne vem, če bo poln kesl par evrov dražji.

Napisano (urejeno)
pred 33 minutami je g.Wankel napisal:

Ni čist tko. Danes se opazi malo več avtov na črpalkah. Res pa ni pretirano. Je pa zanimivo; vsa raja na črpalkah s Porschi in Mercedesi. Pa ne vem, če bo poln kesl par evrov dražji.

So kupli drage avte zato ni za gorivo.... 😁

Pa Kitajske gume vozijo.... :nevem:

Popravljeno od Bini
Napisano

Za kakšno kavico manj bo ;) 

WWW.24UR.COM

Po izbruhu vojne na Bližnjem vzhodu se občutno draži nafta, kar vpliva tudi na povpraševanje po gorivu v Sloveniji. Minuli konec tedna naj bi na nekaterih bencinskih črpalkah po državi zaloge hitro kopnele. V...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

In to zato, :vskalo:ker se eni blesavi kmeti vozijo s cistenami na prikolici po kurilca....:nevem:

Napisano

Sicer zgleda kot, da se spet delam norca, ampak naslednjih 14 dni bo ključnih.... 😜

To pa zato, ker upam, da je moj prjatu Holob, dovolj brihten, da bo ceno goriv vzdrževal dovolj visoko, da ne bomo imeli tukaj bencinskega turizma. Če bodo šle cene v Avstriji na 2€, bomo morali bit mi minimalno na 1,85€. 

Bolj je namreč pomembno, da boš gorivo lahko kupil kot pa da boš dal za tank 10€ manj. 

Mogoče me kdo zdajle pošilja na izlet v kurac, ampak vsaj na ta izlet se lahko odpeljem, ker drugače tud izleta v kurac ne bo, če goriv ne bo, ali pa da bo država prisiljena v redukcije in raznorazne omejitve... par-nepar, pa bencinski boni, če se kdo še tega spomni.

33112_1.png

Napisano
pred 51 minutami je Boss napisal:

Sicer zgleda kot, da se spet delam norca, ampak naslednjih 14 dni bo ključnih.... 😜

To pa zato, ker upam, da je moj prjatu Holob, dovolj brihten, da bo ceno goriv vzdrževal dovolj visoko, da ne bomo imeli tukaj bencinskega turizma. Če bodo šle cene v Avstriji na 2€, bomo morali bit mi minimalno na 1,85€. 

Bolj je namreč pomembno, da boš gorivo lahko kupil kot pa da boš dal za tank 10€ manj. 

Mogoče me kdo zdajle pošilja na izlet v kurac, ampak vsaj na ta izlet se lahko odpeljem, ker drugače tud izleta v kurac ne bo, če goriv ne bo, ali pa da bo država prisiljena v redukcije in raznorazne omejitve... par-nepar, pa bencinski boni, če se kdo še tega spomni.

Ravno danes  smo se v družbi  pogovarjali o teh par-nepar. In glej ga zlomka, imam to. 👍

Cena ne bo šla bistveno gor, tako,da lahko pričakujemo pol Avstrije in Italije pri nas. Še dobro, da imamo nekateri E-bike. Bodi prošli prav, izgleda. Sicer bolj lokalno, a vseeno.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ravno danes  smo se v družbi  pogovarjali o teh par-nepar. In glej ga zlomka, imam to. 👍 Cena ne bo šla bistveno gor, tako,da lahko pričakujemo pol Avstrije in Italije pri nas. Še dobro, da imamo nekateri E-bike. Bodi prošli prav, izgleda. Sicer bolj lokalno, a vseeno.
    • Ne, Boss, ure so unisex. Samo razlika je, da imamo nekateri vitka zapestja, drugi pač ne. Baje, da so velikost 51 mm začeli izdelovati pozneje. Najprej za ameriški trg. Predstavljaj si,da bi imel Domen Prevc velikost  51 mm na roki. 😉
    • Se strinjam. Ne samo,da me ni nihče nikoli poklical, ampak tudi ne poznam nobenega, pa tudi prej v službi ne, ki bi odgovarjal na te ankete. Moramo se zavedati, da so te razno razne "ninamedie" privat firme in lahko manipulirajo z rezultati kolikor hočejo.  To je le neki. Bolje bi bilo,da bi bili tiho.
    • Pomoje so te ankete res na stacionarce.   Pred že zelo zelo mnogimi leti sem hotel biti "prijazen in družbeno koristen". Prošnji za anketo nisem odrekel. In ko sem jim prvič ugodil, potem nisem imel več miru. Očitno je moja številka pristala na nekem tajnem spisku zelo redkih in zato dragocenih številk anketarjev. Tudi vsake 2 meseca sem bil anketiran, kar je povsem v nasprotju s teorijo naključno izbranih številk. Potem jih je bilo potrebno poslati nekam, in sedaj že skoraj dve desetletji nisem več "naključni izbranec".
    • Sam resno, premer mojega zapestja je 70mm, tako da mi ni jasno, kako je lahko 51mm ura preko zapestja. Pa sej niste paličnjaki.    Jaz sem vedno mislil, da so 47mm za dekleta, 51 pa za dedce.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.