Mraušk Mčk Napisano ponedeljek ob 23:45 Prijavi Napisano ponedeljek ob 23:45 pred 13 urami je Boss napisal: Sej sem ti rekel, Jajo je moj nov prjatu... vse bo zrihtal, ampak vseeno počakimo na jutri pa na Dončija, a bo zrihtal spet kak napad na Iran. Sem vedel, da moram volit za gologlavega. Oranžni svizec ne more iz dreka ki ga je sam nasral. Tile je...i kamel znajo očitno je... at tudi svizce. Pa princip je isti, sve su ostalo nianse (prosto po Đorđetu Balaševiću) Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
DonFelipe Napisano torek ob 04:23 Prijavi Napisano torek ob 04:23 Upam da nisi pozabil, Đorđe je drugače pokojni. Pa upam da ne boš rinil pred legebitrino stavbo, ampak da prideš na pivo ali redbull. Citiraj
etcho Napisano sreda ob 10:05 Prijavi Napisano sreda ob 10:05 (urejeno) dne 9. 2. 2026 ob 12:21 je etcho napisal: Mandat si zasluži tale: Ampak samo pod pogojem, da bo dirkališče udejanil. 😁 Mogoče pa se bo kaj premaknilo. DIRKALIŠČE NA KRASU ZNOVA V IGRI: Ministrstvo potrdilo, da preučuje tudi to lokacijo WWW.REGIONALOBALA.SI Minister za gospodarstvo, delo in šport Anže Logar je prejšnji teden napovedal, da... Samo, kaj, ko nas Hrvaška spet prehiteva po desni. Hrvaška dobiva dirkališče po standardih F1? Projekt Croatia Ring dobil zeleno luč. SIOL.NET Hrvaški projekt Croatia Ring je dobil pomembno okoljevarstveno odobritev. Pri Slunju načrtujejo gradnjo 4,2 kilometra dolgega... Popravljeno sreda ob 10:06 od etcho 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami (urejeno) Tisto, ko nas strašijo, kako je na zahodu draga nafta, potem greš pa s strahom tankat in gledaš v cenik ko Slovenc u nova vrata... Popravljeno pred 4 urami od Slivka Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
dvorjan Napisano pred 50 minutami Prijavi Napisano pred 50 minutami Ena od včeraj, pa sploh ne najdražja ... Gre komot čez 2,4€/liter dizla v Nemčiji. In to ne na avtocestah, temveč po mestih. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.