Fak.. Kaj pa jaz, ki sem moral priti iz KP do Münchna. Štartali smo ob 8.30, prišli smo ob 16.45. Povsod so dela na cesti, Slo-5 x, Avstrija 3 x Nemčija 3x.🙄
Nemči imajo to posrečeno rešeno, pred gradbišče dajo semafor (tega ne ve nihče zakaj) in se je vsakokrat nabrala
7 km kolona. Za 2 kilometra smo potrebovali 2,5 ure. Res pravi žur. 😄
No, sem pa za nagrado dobil na autobahnu igrico, preizkusi, koli gre ta x motor. Z doseženim sem zelo zadovoljen. Poraba pa je bila takrat preveč litrov/100.😄😄
Sreča bil s kolesom... ampak pogled na obvoznico z mostu je bil šleper pri šleperju. Tolk tovornjakov še nisem videl in res je skrajni čas, da se začne ceno cestnin prilagajat evropskim cenam. Da ne bodo poljaki, litvanci, latvijci, rinili raje po ovinku preko nas namesto preko Nemčije ali Avstrije na zahod.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.