Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Uf, to pa je bila huda konkurenca mazdi. 😄 Pri meni je vrstni red : 1. Barva 2.Znamka 2.Videz 3.Zabesljivost 3.Moč motorja 4.Oprema 5 Da ga ne vozi vsak popoldanski obrtnik
-
Jaz najraje potujem z letalom. Tudi, če je relativno kratka razdalja. In bom tudi nadalje potoval z letali. In vozil dizle in benzinarje.
-
Jaz kupujem bolj z očmi, ampak zanesljivost tudi preverim. Pri meni je vrstni red sledeči: 1. videz 2. zanesljivost 3. kakovost izdelave 4. uporabnost 5. ekonomičnost (poraba in servisi) 6. bombončki
-
Sori, vsak, ki vodi firmo ti bo povedal izkušnjo, da se problem včasih rešuje in rešuje oddaljeno in ni konca in kraja. Ko pa pošlješ človeka z letalom na lokacijo, je pa naslednji dan vse urejeno. Na žalost kot vrsta funkcioniramo tako. Vse ostalo pride z menjavo generacij in ne množično spremembo navad. Še posebej pa kakšne tehnične stvari, fizični produkti, itd. Kurbarija, ni vse samo še kurčevi software, kot nas prepričujejo. Tam tako vedno vse na pol dela in tudi produkti se na pol izdelani dajejo na trg, ker se jih bo že potem popravilo. Potem moramo pa še vsi ostali to kurčevo curkerberg mantro polovičarstva prenašati. Kvaliteten, dostopen in delujoč javni transport. To je tisto, kar je na dolgi rok pravo. Pa ureditev države, da ne bo vse scentralizirano v tisti luknji v centru. In vse se bo samo uredilo, brez kakršnega koli demniziranja kogar koli. Stvari so včasih čisto enostavne, samo morajo biti kompleksne...
-
Haha, ampak kaj te bk za reklamo... avto ti mora biti všeč in to je edino kar šteje. Pol resno vprašanje za vse... a je kdo dejansko šel kupit avto, ker je bla dobra reklama zanj. Govorim tudi o tem, da ga je zaradi dobre reklame vleklo v salon z avti. Oziroma obratno, a je kdo zaradi slabe reklame v medijih se odrekel nakupa določenega modela? Osebno, reklame z avte preskočim in izbiro gradim na čisto drugih temeljih. Je pa res, da danes je to lažje, včasih smo pa po avtosalonih hodili, kupovali avto revije in tako zbirali podatke. Se spomnim, da sem pri izboru, kjer sem izbral prvo Mazdo 6 imel narejeno celo Excel tabelco, kjer je bilo notri nekaj modelov avtov in primerjava od tehničnih podatkih, do opreme, rangirane po pomembnosti. Pa seveda cene, stroški vzdrževanja in druge zadeve. Pa so bli notri Škoda Octavija II, KIA Cerato, Hyundai Elantra, Peugeot 407 in Mazda 6. Kljub temu, da je bila Mazda 6 najdražja oziroma v rangu P407 je mela tolk drugih prednosti, da cena ni bila več dilema in na dolgi rok res dobra odločitev. Ko bi tudi država gledala na razpise s tako logiko bi na koncu prišli ceneje skozi na dolgi rok, ampak to je pa že druga tema.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.