Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
WWW.24UR.COM

Skoraj sedemmetrsko anakondo so v amazonskem deževnem pragozdu odkrili prejšnji mesec, le nekaj tednov pozneje pa je največja kača na svetu poginila. "Žalosten in jezen sem," je sporočil nizozemski...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Me zanima,kako je na servisih kitajskih znamk avtomobilov😂🤣 

Sem že pisal o tem...če je kdo nagnjen o temu,da izbere bližnjico,da te "nategne"...so to kitajci.

Napisano
WWW.GORE-LJUDJE.SI

Ko je pred slabim letom dni naznanil, da se podaja na po njegovem "največji izziv svojega življenja," je bil Inoxtag...

Napisano

Zato pa grem jutri raje na Menino planino, bo bolj sigurno za začetek sezone.... 🤗👌😉

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano
WWW.KAMNIK.INFO

Krajani Krivčevega, ki so jih lani prizadele katastrofalne poplave, se te dni »utapljajo« še v reki ...

Napisano

Sicer ze staro... ampak se vedno "za pogledat" :D ... 

• Všeč 4
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
SIOL.NET

Preteklo nedeljo so družabna omrežja preplavile fotografije z Velike planine. In zapisi navdušenja, pa tudi...

Napisano
pred 13 urami je Z M A J napisal:
SIOL.NET

Preteklo nedeljo so družabna omrežja preplavile fotografije z Velike planine. In zapisi navdušenja, pa tudi...

Absurdna gneča na Menini planini bo samo logična posledica takih člankov. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Sploh ni bilo treba čakat. Zaradi enega butastega članka je danes na Menini folk hodil drug po drugem. 

Nekoč si gor videl samo krave, danes pa ovce.

• Všeč 1
  • Zmeden 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
pred 4 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Sploh ni bilo treba čakat. Zaradi enega butastega članka je danes na Menini folk hodil drug po drugem. 

Nekoč si gor videl samo krave, danes pa ovce.

Klasika v Sloveniji. Za Jezero pri Podpeči smo bolj ali manj vedeli in obiskovali le lokalci, danes se tam gužvajo same ljubljanske klobasice.

Upam, da se ista zgodba ne ponovi na sv. Ani, da ne rata kot druga Šmarka (pomoje, da ne, k ni gostilne gor).

Opis slike ni na voljo.

The ability to speak does not make you intelligent.

Napisano

Eno vprašanje - a kdo verjame tejle zgodbi, da je samo pozabil ročno? Avto ima pa sesuto šipo stolčeno in spraskano streho. Tole se je divjalo, prevrnilo na streho nato pa so ga zapeljali v morje, da se iztrži zavarovalnino.

WWW.24UR.COM

Lastnik avtomobila Opel Corsa, ki se je zjutraj zbudil in ga njegov avto ni čakal na mestu, kjer ga je parkiral, je bil verjetno kar presenečen...

33112_1.png

Napisano

Normalno da verjamem. Saj so objavili na 24kur😁

• Haha 3
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 30 minutami je FuManchu napisal:

Normalno da verjamem. Saj so objavili na 24kur😁

Zarad teh bebcev hrvaških kar prva novica na strani.

pred 1 uro je Boss napisal:

Eno vprašanje - a kdo verjame tejle zgodbi, da je samo pozabil ročno? Avto ima pa sesuto šipo stolčeno in spraskano streho. Tole se je divjalo, prevrnilo na streho nato pa so ga zapeljali v morje, da se iztrži zavarovalnino.

To je prva stvar, ki sem jo opazil...zakaj je tok razbit? :D 

The ability to speak does not make you intelligent.

Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

To se je poškodoval, ko je pristal na dnu... 😋

Nope, vzgon vode preprečuje, da bi avto s silo priletel ob tla. Nikakor se ne more takole poškodovat tudi ob padcu v vodo, vsaj ne s tistega pomola. Tolk je pred leti kolega zvrnil svojega SUV-a, ko je zadel ob robnik in ga je vrglo na streho. Identična poškodba.

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Sj, ce mu zavarovalnica ne krije k ga je na streho obrnu, mu tud morja ne bo.

Mi je pa cudn, ker ponavad tud ce je mal naklona se avto skorj takoj zacne premikat ce ne zambremzas, a ta se je pa sred noci odlocu da gre plavat.

Pa ajde da ga je v vodi obrnil na streho, pol bi verjetno tud narobe obrnjenga vn potegnil

Popravljeno od Matick
Napisano

Vi tud ne veste nič. Avto se je spustil po neznani brežini iz neznanega vzroka in priletel na neznano rampo, naredil obrat na streho in odrsel v morje.

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 urama je Matick napisal:

Mi je pa cudn, ker ponavad tud ce je mal naklona se avto skorj takoj zacne premikat ce ne zambremzas, a ta se je pa sred noci odlocu da gre plavat.

Hja.

V garažni hiši sem ga parkiral, nekaj se zalolal in dal v ler.

Čez 1h je prišel mimo sodelavec in rekel, da je moj avto na sredini pasa.

Kako in kdaj se je odločil zlezt naprej, ne vem. Ampak glede na videno, je enkrat v roku dobil tak preblisk in odpotoval naprej. Pa tudi če praviš, da je čudno, mogoče za to, ker je Ford. 🤔

Napisano

Zakaj?

Povezave nisem kliknil, ampak po sliki je šel iz rive. Pa se ne spomnim, da bi kje bila betonska riva zelo nagnjena.

Napisano

Pri padcu se sigurno ni poškodoval a ko je pa morje valovilo gaje pa na stroji neprestano butali naprej in nazaj.
Saj veste kako te valovi mečejo po obali pa čeprav si kit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Na evo ti ga ne spet navezava Mazda-Opel. To je epidemija.   se pa strinjam, da tale @Janez007 verjetno res ni Janez ampak Brane. Men je bil namreč ves čas sumljiv.       Ok, mal v hecu vse skupaj, da ne bo tako grozno izgledalo, je pa nekaj res, da od kar so ratali BTG in zamenjali kader sem bil pri njih samo trikrat (prvič, zadnjič pa nikoli več) pa čeprav so mi 10minut peš stran od službe in praktično idealno priročni.   Skoraj dve desetletji servisiranja Mazde pri njih tudi izven garancije še ko je bil Cosmos oziroma prej Gama, potem mi pa model začne pogojevat neke osnovne zadeve, ki so mi bili prej dogovorjeni zaradi stalnosti. Dobesedno bi jim moral bit hvaležen, poljubit podplate in obvezno dajat oceno 10. Tako izsiljevanje je pač izbilo sodu dno in od takrat servisiram drugod.
    • Jaz sem pa zadnjič videl eno Zoe na avtovleki... verjetno je pač bumbar pozabil polnit?          Ok, mal heca, ampak res je bla na avtovleki a z romunskimi tablicami... zdaj če ugibamo takole čez palec je bila lahko kupljena v Italiji, lahko ukradena, lahko pa je dejansko crknila. Tolk o ugibanju in prejudiciranju vzrokov.  
    • Ja, ampak to ni primer za odločitev o obdavčevanje premoženja. Če goljufajo in manipulirajo mora nekdo drug ukrepat. In zdaj recimo vezat obdavčevanje na take mejne primere ni glih produktivno, ker nikoli ne boš mogel naredit sistema, ki bi bil 100% pravičen do vseh. Lahko če so vsi pošteni, če pa niso pa ...hja, sej vemo kako to gre.
    • Js sm se samo zato registriral, da lahko vsem in vsakomur povem, da v BTC nikakor ne hodit. Globoko sem prepričan, da je uporabnik Janez007 ali tehnično nevešč ali pa je kar gospod Brane (vodja poslovalnice) sam.   Delo je totalna šlamparija. Tako, kot je nekdo v tej temi že napisal, si lahko stranka samo ŽELI, da bi se držali uradnih navodil. Enkrat sem jim navodila prinesel NAPRINTANA V BARVI, Brane pa brez pomisleka reče, da oni imajo neko posebno orodje in se tega ne rabijo držat. Ko sem prišel iskat avto, sem videl škodo na avtu, ki je točno posledica neupoštevanja Mazdinih navodil. Enkrat sem dal na zavarovalniško popravilo avto po udarcu s srno, ker so mi na zavarovalnici rekli, da je menda pooblaščenec najboljša izbira. Počen odbijač, rahlo zakrivljen blatnik, sponke oblog med blatnikom in gumo polomljene. Vse to sem zabeležil in jih na to opozoril. Nazaj sem dobil avto z novim in na novo pobarvanim odbijačem, ostalega niti povohali niso. Ampak sem rabil avto nazaj čimprej, tako da se nisem kregal.   Ne vem, kje naročajo dele, ampak cene so včasih tudi 10x toliko, kor stanejo ORIGINALNI DELI pri drugih trgovcih. Za en kolesni ležaj so mi hoteli zaračunat 500€, plus 4 ure dela. "Neoriginalni del" je prišel pod 300€. Sam sem ga zamenjal v dveh urah za 60€, pa sem to delal prvič. Da ne govorim o vžigalnih svečkah, ki jih zaračunajo 40€ po kosu.   Kaplja čez rob je bila, ko sem rabil del, ki ga drugje nisem mogel naročiti. Vprašam, če ga lahko naročijo oni, ja, super, dobim predračun, plačam. Potem en teden nič od njih, grem tja, noben nič ne ve o naročilu. Brane je na dopustu. Naslednji teden končno dobim šefeta, mi reče, da niso vedeli, da sem plačal---HALO!!? Meni pa avto medtem stoji na dvigalki. Počakam še en teden, da je del končno naročen in dostavljen. Brane mi ga osebno izroči. V odgovor, da kako bi se oni počutili, ker bi zaradi take šlamparije en avto na dvigalki stal toliko časa, reče Brane, ko odhajam skozi vrata: "Lej, sori, kaj naj rečem." Ne pogled v oči, ne stisk rok, ne zares opravičilo, kak popust lahko samo sanjam.   Tja pelješ avto, ker ti je ravno blizu, pa ker sam ne znaš šravfat, ali pa nimaš kje, ali nimaš orodja itd. Če BTG ne bi bil tako nesposoben, se nikoli ne bi naučil, ker ne bi imel razloga. Tja greš kupit dongfenga, to je pa vse, kar tam lahko počneš. O Mazdah, kaj šele nekdanjih BMWjih, popravilih, ravnanju s stranko, tam nimajo pojma.   Podobno zgodbo mam od mnogo let nazaj, ko sem še kot mladič vozil dizel Opla, pa sem ga peljal v avtohišo Moste. 240€ za popravilo lučke motorja, tj. "menjava" grelne svečke. Samo da svečke niso zamenjali, ampak so ta staro odlomili, v nastalo luknjo pa samo naslonili novo svečko.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.