Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Fotkal sem na hitro v mimohodu. Ali je bil avdi EV ali ICE sploh ne vem, verjetno je bil slednji. Avdiji so uredu avti, me pa ne mikajo prav zaradi njihovih voznikov. -
Ni ravno vic, je pa zanimivost, pa naj bo objavljeno med vici, čeprav je čista resnica. Ampak boljše teme ne najdem... Malo numerologije. Te zanima, kdo je tvoj vzornik? Preveri, po spodnjih navodilih: 1) Izberi si najljubše število od 1-9 2) Pomnoži s 3 3) Prištej 3 in ponovno pomnoži s 3 (...bom počakal, da vzameš kalkulator...) 4) Dobiš 2-mestno število 5) Seštej cifre med seboj in si zapomni dobljeno številko * * * * * * * * * * * * * * * Zdaj zrolaj še malo dol, kjer te čaka odgovor.. * * * * * * * * * * * * * * * Zdaj preveri, kdo je tvoj vzornik: 1. Einstein 2. Nelson Mandela 3. Tito 4. Tom Cruise 5. Bill Gates 6. Gandhi 7. Brad Pitt 8. Steven Spielberg 9. @Slivka 10. Barack Obama Vem, vem, ... tak je pač moj vpliv na ljudi ... nekega dne boš tudi ti tako kot jaz, verjemi! P.S.: Prenehaj z izbiro drugih števil. Jaz sem tvoj vzornik, sprijazni se!
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.