Skoči na vsebino

Pohvale servisov - serviserjev

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je jures napisal:

Oboje! Vemo pa da je v Alexworldu verjetno drugace :).

Glede privatnika - ce komu ni vsec moja ponudba / cena se obrneva oba ne samo on :).

Moram pa recti, da v 15 letih niti enkrat nisem imel problemov s tem, sem v specificni panogi ampak nikoli cenkanja, vedno plačila v roku. 

Kdor spoštuje kot uporabnik je tudi dober privatnik - in obratno.

Kdor ne spoštuje...je verjetno jezen na celnsvet na večih področjih :) :)

Vse jasno. 😉

Sicer pa ti mešaš hruške in kiwi.

Tukaj je govora o zlatarskih uradnih servisih Mazde in ostalih. Jaz, prav tako tudi ostali, nimamo druge izbire, ko je avto v garanciji, kot to, da gremo na uradni, pregrešno drag servis. Ko gre garancija mimo pa ja, se strinjam, da imam več izbire. Zanimivo, moj mehanik ima tudi veliko opreme, znanja, pa mi računa zelo, zelo normalne cene. 

Tako za rezervne dele kot za delo. 

In prav on mi je povedal, (bil je vodja servisa na uradnem mazda servisu v KP) kako se tam nabija cene brezveze. 

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 55 minutami je Alex napisal:

Vse jasno. 😉

Tukaj je govora o zlatarskih uradnih servisih Mazde in ostalih. Jaz, prav tako tudi ostali, nimamo druge izbire, ko je avto v garanciji, kot to, da gremo na uradni, pregrešno drag servis. Ko gre garancija mimo pa ja, se strinjam, da imam več izbire. Zanimivo, moj mehanik ima tudi veliko opreme, znanja, pa mi računa zelo, zelo normalne cene. 

In prav on mi je povedal, (bil je vodja servisa na uradnem mazda servisu v KP) kako se tam nabija cene brezveze. 

Drž se svojega mehanika

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Vse jasno. 😉

Seveda ti lahko račun ceneje… ker nima nobenih garancijskih zahtevkov ali kaj podobnega… Tudi šolanja in podobno je verjetno naredil na uradnem servisu… Če pa kdaj rabi kakšni specialno orodje ali znanje, pa se verjetno obrne na kakšnega prijatelja na pooblaščenem servisu, kjer je prej delal… ;) 

Sicer pa imaš tudi že pred iztekom garancije izbiro… Požvižgaš se na garancijo… Saj boš morebitni strošek mogoče lahko not prinesel s cenejšimi servisi pri nepooblaščenem servisu ;) 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.