Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svojem avtu…

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pomislil sem, da bi jo opral.

Ja, zagotovo jo bom opral.

Jutri.

Najbr?.

Mogo?e.

sramezljiv

To si jaz govorim ?e pol leta (brez heca). Pred dvema tednoma so mi ga pti?i ornk posrali pa sem ?e mislil, da zdaj pa bo. Potem sem pa pri?el na Petrol in ugotovil, da tista njihova voda za ?ipe tudi drek dobro odstranjuje. In spet ni bilo ni?... :glare:

Napisano

Lastnoro?no jo opral, predvidoma zadnji? letos. :party0035:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Prav tako v Leclerju (avtomobilski oddelek), pisalo bo nekaj v stilu; spray de silicone (v FRA jeziku v glavnem). :P

Pa da naredim ?e malo reklame za njih (?e imate npr. prete?eno PRVO POMO?), jo imajo po dobrih 7? komad. :notworth:

Napisano

Opral, spucal, o?istil, posesal, pospravil, spedenal, namazal tesnila vrat s parafinovim oljem,... :D Zdaj izgleda kot... kot... kot opran poltraktor...

Zdaj je za 30 kg la?ja... sramezljiv

Zraven ?e pregledal okoli naokoli in na?el par stvari, ki jih bo potrebno sanirati. :(

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

kje pa se to dobi?

Pa jst sm to kupil tm v trgovini z avto deli da se kupit pa tudi v ksnih trgovinah kot so obi pa take fore cene mas tudi od tkk-ja silikonski sprej ;-)
Napisano

na Daihatsuju smo po?timal ropotajo?i avspuh :D avto je bil total brez mo?i :whatever:

...ja ?la vsa mo? za ropotanje auspuha? :ne vem:

34910_1.png

Napisano

Naredil sem prav. Fuknu sem ven xenonke in sel nazaj na plain halogen. Bolj ko je rumeno bolj vidis v dezju in megli, ker bolj kot je belo, bolj se ti odbija in blesci.

450 km megla tako goste, da bi jo lahko rezal prepeljal bp :P

Kje si fuknu ven ksenonke?Sej meglenke imajo normalno svetlobo in se lepo vidi z njimi.

Je pa res, da so xenonke (kot glavne lu?i) za moker asfalt in de? za en drek.?e mo?no de?uje jaz pono?i v?gem meglenke in je potem mir.

Napisano

Kje si fuknu ven ksenonke?Sej meglenke imajo normalno svetlobo in se lepo vidi z njimi.

Je pa res, da so xenonke (kot glavne lu?i) za moker asfalt in de? za en drek.?e mo?no de?uje jaz pono?i v?gem meglenke in je potem mir.

A ti mas meglenke ze v luceh - zarometih al jih imas spodaj na maski .????
Napisano

A ti mas meglenke ze v luceh - zarometih al jih imas spodaj na maski .????

V lu?eh in ko jih upali? noben ne opazi,da ima? tudi meglenke v?gane. :P

Napisano

V manj kot 24urah (brez konkretnih ciljev) prevozil preko 500km, pri tem obiskal razli?ni dr?avi, med drugim pa bil tudi v meni najljub?em mestu, to je MB. :vino:

Napisano

V manj kot 24urah (brez konkretnih ciljev) prevozil preko 500km, pri tem obiskal razli?ni dr?avi, med drugim pa bil tudi v meni najljub?em mestu, to je MB. :vino:

to stari in to na lpg.sistem :prstgor: lp ale? :D:cheers:
Napisano

"Sprehodil" po dolini. :harhar:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Nato?il obe gorivi, pa tudi nekaj motornega olja. Kar se LPG-ja in benza ti?e, bi ?e kak?nih max. 50km prevozil (na benz) in bi mi tudi benza zmanjkalo, ker pomen da bi obstala na cesti brez obeh goriv. :zvizga:

Napisano

Nato?il obe gorivi, pa tudi nekaj motornega olja. Kar se LPG-ja in benza ti?e, bi ?e kak?nih max. 50km prevozil (na benz) in bi mi tudi benza zmanjkalo, ker pomen bi obstala na cesti brez obeh goriv. :zvizga:

Da se ti to zgodi sta lohk sam 2 razloga, al si totaln bebec, al si pa bankrotiru :D

Napisano

ZMAJ ne vem ?e je glih dobro, da se vozi? s praznim tankom benza naokrog - vgrajevalci LPG priporo?ajo, da je vsaj tretjino tanka benza notri predvsem, da hladi bencinsko pumpo.

34910_1.png

Napisano

Ja sej to vem, me je ?e g. Ajvar ve?krat opomnil, da je potrebno z gorivom hladiti bencinsko pumpo (predvidevam, da je to ?e bolj kriti?no ob toplej?em ozra?ju), no kmalu zatem sem nalil preko 20L benza in bo nekaj cajta mir. :cheers:

Sem upo?teval na?elo; da kar lahko stori? danes, ne odla?aj na ju3, pa? pa NA POJU3?NJEM. :hohoho:

Napisano

Na prijazno direktivo korektne redne policijske kontrole na Jeprci, opral avto :D

Kaj pa vozi? tako usran avto. Prav ti je. Raje si mene vzemi za zgled...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Meni tudi ne pride na konec pameti, da bi doniral kaki politični stranki, cerkvi, sekti...
    • Moj zet se odloča med Mazdo CX e6, X PENG G6 in električno KIO.TESLO je že izločil.....  Bomo vidli kaj bo naumio..... 
    • Jaz sem mnenja, da ne spadam nikamor... Niti desni niti levi... ker se mi to zdi otrocje... Ampak eni pa kot kaze morajo zagovarjati in stalno povdarjati, v koga verujejo .... vsi ostali, ki se ne strinjamo, pa smo "navadni gnoji" ... in avtomatsko oznaceni kot "levicarji" ...    Glede konteksta pa se vedno ne razumem, kaj si sploh zelel povdati... Ker sem napisal, da mi niti na misel ne pride, da bi denar namenjal politiki??? Res nimam se toliko zamegljenega uma, da ne bi znal uporabljati svoje glave... in se vedno trdim, da mi niti na misel ne pride, da bi prostovljno dejal denar politiki ali politicnim strankam. Saj si sami vzamejo tisto, kar rabijo in se vec kot rabijo ... Moj del dohodnine gre ze od vedno lokanim gasilcem. Ti si ga zasluzijo... ne pa neka politicna stranka... sploh pa ne taka, ki dela samo zdrahe.      In se enkrat preberi, kaj tocno sem napisal. Nisem nikjer nikogar direktno zalil. Napisal sem, da izgleda je vec takih na desni, katere se da zmanipulirat in prepricat, kam naj namenijo svoj del dohodnine ...      Glede tvoje donacije... Sem oznacil v tabeli, da si nakazal izredno donacijo... in to tudi uposteval pri tabeli prejemkov in izdatkov. Ni pa nikjer oznaceno, da bi to vsi videli... ker samo zaradi enega ne bom popravljal kode foruma. "Uradne donacije" so bile v letu 2022 in v letu 2024 ... In ce bo slo tako naprej... naj se raje javi kdo drug, da bo pobiral donacije in placeval stroske za delovanje foruma. Nocem da bi jaz bil tisti, ki bi mu kdo kaj naprej metal... po moznosti bo kdo se napisal, da sem se s temi donacijami kaj okoristil... tako kot to pocnejo nasi vrli politiki... Ce te tocno zanima, koliko denarja smo zbrali in koliko smo zapravili... lahko greva na pijaco in vse pokazem... ali pa se zmeniva preko zasebnih sporocil... ker te zadeve ne sodijo na javni del foruma ...    Zalosti me pa predvsem to, da ste se nekateri zaradi politke pripravljeni skregati.... Prav zato ne maram trenutno vladajoce politike... ker je to njihov "modus operandi" ... Ampak to se ne pomeni, da sem levicar. Sploh pa se poskusam distancirati... ampak ker vec ali manj vsaka terma zaide v politiko... se zal tega ne da zaobiti.     
    • To pa sedaj jaz malo zamerim...ni bilo tako mišljeno,ampak v kontekstu pripadnosti...če si mnenja,da nekam spadaš ali pripadaš,po tem pripadaj tudi,ko je neprijetno,ali ko gre za denar-to sem mislil!   In niti najmanj ni bilo mišljeno žaljivo!!!   Žaljivo je bilo,ko si napisal,kako so desni...ker so donirali za "svojo" stranko....za kaj si to napisal pa itak sam veš.   Kar se pa donacij tiče-za letos sem doniral,pa nisi označil....in tudi nisem paniko zganjal zaradi tega...,ker sem doniral za to,ker se mi zdi prav,ne pa zaradi tiste navedbe za katero leto sem doniral...doniral sem iz občutka pripadnosti,tudi če smo različnega mnenja....ali smo "mazdaši" ali nismo?...tudi če se kdaj skregamo...   Tako so donirali tudi tisti,ki so donacijo namenili stranki SDS...sigurno se tudi oni kdaj ne strinjajo,kregajo itd ..a "tam,kjer se ne kregajo,se tudi radi nimajo"...
    • Tole pa malo zamerim... in ne rabim vec prav nobene donacije, ceprav je blagajna skoraj prazna in sem se ze pripravljal, da napisem objavo za novo donacijo... Da mi potem nekod naprej metal, da s tem denarjem poidpiram politiko... Naj gre ta forum nekam... pa si piscite drug peskovnik za zaljenje...  Itak ste desnicarji znani po tem, da znate samo zalit in zdrahe delat. ...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.