Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 52 minutami je TiEn napisal:

Sam kolkr sm zasledu vi testirate mazdo 6 pa cx-30 približno isti letnik ne ?

Prvotno je Alex omeni kako je njegova 6tka glasnejša od CX30  in potem se je razvila debata in zašla kamor je zašla, v franže.......🥴

pred 42 minutami je Janez007 napisal:

Mene veliko bolj motijo črički, kot sam hrup (če je motor zdrav še posebej). Trenutno mi na šestki škripa plastika, predvsem ko je avto zjutraj mrzel, praktično na vsaki luknji.

Seveda sem moral vzrok ugotoviti sam: plastika vrat (tapete) se pri zaprtih vratih dotika plastike praga, in to po tem, ko so tapeto na servisu dali dol in gor. Za popenit. 😩 Bodo menda zamenjali vse čepe z novimi, a jih moram še enkrat spomniti - zakaj jih niso že takoj, ali si vsaj dali v opomnik??? 😮

Tole z Mazda servisi me počasi utruja. Za uspešno rešitev reklamacij se moram zelo angažirat, namesto da bi se oni, ker so zato tudi tam. Sam moram iskati rešitve, jih večkrat spomniti, ker pozabijo ali ne naredijo nič ... to pa traja in traja ... 😏

image.png

Če je tako je res žalostno,poskusi iti na boljši servis👍 Kam že hodiš?

Napisano
pred 4 urami je Janez007 napisal:

Recimo "če nimaš kaj pametnega za povedat raje ne komentiraj" ali "spet si zamudil priložnost, da bi bil tiho" deluje zelo pokrovitelsko, oblastno, ne izkazuje spoštovanja in ne prispeva k izboljšanju odnosov. :( 

ja kaj, če je pa res 🤪 glej Alex nas trola in preverja kako bomo reagirali a zdej ga bom pa še mirkal, da ne bo užaljen ... pa sej ni snežinkica, da se bo stalil. Je pač tako, da če se roastamo pol pač kej prleti tud nazaj, to je tako, če si na žaru. 🤡

• Všeč 1
  • Žalosten 1

33112_1.png

Napisano

To prepucavanje na forumu zadnje čase je ratalo kot kaka limonada. Je pa občasno že malo prešlo izven meja, razna žaljenja... 

Sam se sicer ne vključujem v take zadeve, ker mi je škoda časa, ampak mi je malo škoda foruma, ker s takim prepucavanjem forum izgublja na kvaliteti. 

Sem prijavljen tudi na druge po večini tuje forume (predvsem nemške) in tam opažam je bolj red in več spoštovanja med člani. 

Ponavadi se prvo dobi opozorilo, naslednje pa kr banovce. 

• Všeč 5
  • Ljubim 2

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Moj namen ni tekmovati z bilo kom, samo moji občutki pri vožnji z obema avtoma niso enaki kot Aleksovi... to je vsa poanta tega in je dejansko nepomembno..  Mi je pa žal, će je bilo to napačno razumljeno.

Napisano

Ko boste delali ekspirment glede glasnosti.. Upoštevajte tudi, da niso vse gume enako glasne / tihe. In da je določena asflatna površina bistveno glasnejša, kot druga.

Napisano
pred 13 urami je Boss napisal:

ja kaj, če je pa res 🤪 glej Alex nas trola in preverja kako bomo reagirali a zdej ga bom pa še mirkal, da ne bo užaljen ... pa sej ni snežinkica, da se bo stalil. Je pač tako, da če se roastamo pol pač kej prleti tud nazaj, to je tako, če si na žaru. 🤡

mislim da bi blo bolš če se ob kavi, piru pa kakem prigrizku dobimo pa pade tm kaka debata :) 

• Ljubim 1
  • Ni všeč 1
Napisano
Pred eno uro je TBA napisal:

mislim da bi blo bolš če se ob kavi, piru pa kakem prigrizku dobimo pa pade tm kaka debata :) 

Dobra ideja, samo kako dobiti družbo skupaj..... 🤔

Napisano
pred 45 minutami je Bini napisal:

Dobra ideja, samo kako dobiti družbo skupaj..... 🤔

se doliči en datum pa lokacija pa če ene 4je pridemo/jo bi pomoje blo dost.

Napisano

Opral sem jo in natankal, da bo pripravljena za natovarjenje za jutrišnji odhod na aktivni dopost na gorenjsko, severno Primorsko in šlo.obalo.....😉

Vsak dan se bo dogajalo.... :jupiii:

IMG_20220723_100759.jpg

IMG_20220723_132329.jpg

Napisano

Čisto mimogrede... 

A se ti zdi varno tak kolesa vozit?

Zabremzaš, zapelješ iz ceste pa te kolo poškoduje ali bog ne daj ubije...

Napisano
pred 56 minutami je Shrek napisal:

Čisto mimogrede... 

A se ti zdi varno tak kolesa vozit?

Zabremzaš, zapelješ iz ceste pa te kolo poškoduje ali bog ne daj ubije...

Kolesa so speta skupaj,pedalo je zapolcano za rob- dno prtljažnika,gume so naslonjene za naslon sedeža i mislim,da je varno pri zaviranju in normalni vožnji brez prevračanja avtomobila.....👍

Hvala za skrb😉

Napisano

Mogoče pa res dam in bi se potem lahko obrno na streho a kaj ko nimam sank tak ko 6tka.....😂🤣👍

Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Mogoče pa res dam in bi se potem lahko obrno na streho a kaj ko nimam sank tak ko 6tka.....😂🤣👍

Ouč boli... v živo rano me drezaš 😜

33112_1.png

Napisano
pred 9 minutami je Boss napisal:

Ouč boli... v živo rano me drezaš 😜

Ta mi deluje tako, da bi ti še sol potresel na rano :D

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
Pred eno uro je TiEn napisal:

Ta mi deluje tako, da bi ti še sol potresel na rano :D

Nikol in nikdar, sem preveč v..... 🚑👍

Napisano

Naredil meritvi, seveda v okviru natančnosti app. na mobitelu.

CX30 povprečje 69.4 dB, max 78.1 dB (vožnja preko dilatacije mostu)

6-ka povprečje 69.6 dB, max 79.6 (vožnja preko dilatacije mostu)

Meril sem v petek in ponedeljek na istem odseku AC dolžine cca 5km ob isti uri pri 135 km/h, da sem izključil vse ostale spremenljivke, kot je kvaliteta asfalta, temperatura ...

Zaključek; razlika je zanemarljiva in jo sam, kot sem že omenil ne opazim. To ni splošna trditev in velja IZKLJUČNO za mojo kombinacijo vozil in pogoji, pod katerimi se je izvajala.

Lp 

Napisano

CX-30 je zadnji FL, kot je napisal... sestica je pa 2019 ... torej tudi zadnji FL, kolikor vem ...

image.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)

Se pravi v 2 letih(?) so pri vrhunski cx-30 izboljšali izolacijo napram mazdi 6  za majn oz 1db ? 😅🤦‍♂️

Glede na menjanja ostalih forumašev sem pričakovel veliko več.

Popravljeno od TiEn

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Me kliče žena: "Kupila sem ti six pack mrzuga piva, čips pa bobi palčke, spekla mešano na žaru. Ne pozabi, da se danes začne SP v veleslalomu, pa pejt s frendi u lokalca na kakšn pir pa tekmo pogledat ..."   Nekaj časa poslušam, nato vprašam: - "A je zlo hudo?" Ona odvrne: - "Ma ne, sploh ne, mal' odbijač, leva luč pa blatnik …"
    • Na zabavi se pogovarjata starejša dama in upokojeni profesor. Pa se dama potoži: - "Pomislite, prej mi je nekdo rekel 'kurba'." - "Ja, veste, jaz to lahko razumem. Jaz že deset let ne predavam več, pa me še vedno kličejo 'profesor'..."
    • Sj vem, kmet an s hribu doma, samo... ... ... Izobraževalni program našega šolskega sistema ni več tisto, kar je bil... Vsak je že lahko profesor, kakšno znanje posreduje dijakom pa ne skrbi nikogar! Sploh jim ne gre več verjeti! Moj sin je padel na izpitu iz BIOLOGIJE. Vprašanje je bilo: "Kaj najdemo v celici?" Odgovoril je: "Tatove, preprodajalce drog, tihotapce, morilce, ... " Menda odgovor ni bil pravilen ... Kam smo padli?
    • Sobotni večerni pirček ...   Pa včerajšnji pri kosilu ...        
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.