Jest Napisano 22. januar, 2023 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2023 pred 4 minutami je DonFelipe napisal: To sem pa včeraj zasledil : Upor na divjem zahodu: država bi prepovedala prodajo e-avtov WWW.ZURNAL24.SI Veliko držav se je radikalno podalo na pot elektromobilnosti in bodo do leta 2035 prepovedale prodajo avtomobilov z motorji z notranjim zgorevanjem. Ameriška zvezna država Wyoming pa gre v nasprotno... Mogoce si zasledil tukaj >> https://www.mazda-si.net/topic/8460-razni-zanimivi-posnetki-in-članki/?do=findComment&comment=504030 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 24. januar, 2023 Prijavi Napisano 24. januar, 2023 Sm kmet an s hribu doma, pa se na najnovejše dosežke vesoljske tehnologije ne zastopm prou preuč. Kej mi lohko kdo tako, po kmečko, razloži, kako bo tole delalo pozimi, ko bo najprej padlo malo dežja, pa se bo ohladilo, in bo voda na avtu zmrznila, gor bo pa burja napihala še sneg, ki bo primrznil zraven? 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
dvorjan Napisano 24. januar, 2023 Prijavi Napisano 24. januar, 2023 pred 23 minutami je Slivka napisal: Sm kmet an s hribu doma, pa se na najnovejše dosežke vesoljske tehnologije ne zastopm prou preuč. Kej mi lohko kdo tako, po kmečko, razloži, kako bo tole delalo pozimi, ko bo najprej padlo malo dežja, pa se bo ohladilo, in bo voda na avtu zmrznila, gor bo pa burja napihala še sneg, ki bo primrznil zraven? Enostavno. Prek aplikacije na mobilnem telefonu. 😃 2 Citiraj
Boss Napisano 24. januar, 2023 Prijavi Napisano 24. januar, 2023 Z aplikacijo fajrcajg lahko pa tudi odtališ tisti stebriček, če je zaledenel... teli hribovci se pa res ne znajdejo. 😜 1 Citiraj
dvorjan Napisano 24. januar, 2023 Prijavi Napisano 24. januar, 2023 (urejeno) Mimogrede, celo nove Mazde lahko že zaženeš preko aplikacije, vklopiš klimo in odmrzovanje stekel ... Žal ne slovenskih ... Takole imajo "čez lužo": https://www.mazdausa.com/siteassets/pdf/owners-optimized/optimized-connected-vehicle/enroll-in-mazda-connected-services.pdf Prav tako tudi nekatere druge avtomobile - npr. električne Smarte. Da ne boste na te stvari gledali kot na znanstveno fantastiko. Popravljeno 24. januar, 2023 od dvorjan 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. januar, 2023 Prijavi Napisano 30. januar, 2023 Sm kmet an s hribu doma, pa se ne zastopm lih tanartabl na električne aute an njihove izpuhe. kej mi lohko kdo razloži, ki se temu kadi tm na levo spodi? 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
DonFelipe Napisano 30. januar, 2023 Prijavi Napisano 30. januar, 2023 Tudi jaz se ne zastopim, ampak po vsej verjetnosti je pozabil priključen kabel katerega je odtrgal pri speljevanju in baterija se pregreva oziroma bo sledil požar. 2 Citiraj
Shrek Napisano 30. januar, 2023 Prijavi Napisano 30. januar, 2023 Zastonj parking na polnilni postaji... 2 Citiraj
Boss Napisano 30. januar, 2023 Prijavi Napisano 30. januar, 2023 Kako pa vemo, da je to električen avto? A zarad tiste vtićnice, ki visi ven? Model ma mogoče samo 220V električen grelec, da mu ogreje avto zjutraj preden gre na šiht. Citiraj
DonFelipe Napisano 30. januar, 2023 Prijavi Napisano 30. januar, 2023 pred 1 uro je Shrek napisal: Zastonj parking na polnilni postaji... Kmalu tudi to v Zokilandu ne bo več zastonj... pred 57 minutami je Boss napisal: Kako pa vemo, da je to električen avto? A zarad tiste vtićnice, ki visi ven? Model ma mogoče samo 220V električen grelec, da mu ogreje avto zjutraj preden gre na šiht. Drugega ni... Citiraj
Slivka Napisano 2. februar, 2023 Prijavi Napisano 2. februar, 2023 Vsaj nekje smo pametnejši od ostalih Evropejcev. Čeprav imam občutek, da se nam je to samo 'usralo' in da ni plod razmišljanja... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Alex Napisano 2. februar, 2023 Prijavi Napisano 2. februar, 2023 pred 2 minutama je Slivka napisal: Vsaj nekje smo pametnejši od ostalih Evropejcev. Čeprav imam občutek, da se nam je to samo 'usralo' in da ni plod razmišljanja... Mi se bomo držali dizlov in benzinarje do konca. Hvala bogu, da nismo padli na limanice evropskim birokratov, ki nam pripovedujejo pravljice, kako bodo z električnimi kosilnicami rešili planet. 😄 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 2. februar, 2023 Prijavi Napisano 2. februar, 2023 Moogoče tro-fazni priklop za cirkularko v prtlažniku pa opravlja terenska dela 🙂 Citiraj
Bini Napisano 2. februar, 2023 Prijavi Napisano 2. februar, 2023 Denarja nimamo zato je tak rezultat🙃 1 Citiraj
Janez007 Napisano 3. februar, 2023 Prijavi Napisano 3. februar, 2023 Tole spodaj že nekaj let čivkamo elektroenergetiki stare šole. https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/zavrnili-namestitev-polnilnice-vsi-boste-brez-elektrike.html 3 Citiraj
Boss Napisano 3. februar, 2023 Prijavi Napisano 3. februar, 2023 Hja tud tole ni novička, kjer bi se kar odmahnilo z roko. Jaz osebno, če bi imel električarja al pa hibrida 100% ne bi parkiral v lastni garaži. Prvi ladjar, ki je prepovedal prevoz električnih avtomobilov WWW.RTVSLO.SI Norveška ladjarska družba Havila Kystruten zaradi nevarnosti požarov ne želi več prevažati električnih avtomobilov. Prepovedi se... 5 Citiraj
FuManchu Napisano 3. februar, 2023 Prijavi Napisano 3. februar, 2023 pred 28 minutami je Janez007 napisal: Tole spodaj že nekaj let čivkamo elektroenergetiki stare šole. https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/zavrnili-namestitev-polnilnice-vsi-boste-brez-elektrike.html Saj to že golobi na veji čivkajo, da je omrežje prešvoh za te električne bedarije... Ne vem, kdaj bo narod se zbudil. 3 Citiraj
Boss Napisano 3. februar, 2023 Prijavi Napisano 3. februar, 2023 Problem je to, da bo ven metalo tud tiste, ki nimajo električnih avtov. Pol bo pa kažin med sosedi. To skoraj zgleda tako kot, da bi radi vnesli razdor med folk, da ne bi bil tolk povezan. 3 Citiraj
FuManchu Napisano 3. februar, 2023 Prijavi Napisano 3. februar, 2023 pred 9 minutami je Boss napisal: Problem je to, da bo ven metalo tud tiste, ki nimajo električnih avtov. Pol bo pa kažin med sosedi. To skoraj zgleda tako kot, da bi radi vnesli razdor med folk, da ne bi bil tolk povezan. Žal... 1 Citiraj
skritikrt Napisano 3. februar, 2023 Prijavi Napisano 3. februar, 2023 pred 4 minutami je FuManchu napisal: Saj to že golobi na veji čivkajo, da je omrežje prešvoh za te električne bedarije... Ne vem, kdaj bo narod se zbudil. Ja če pa folk skoz šopajo z izrazi "zeleni prehod" ,0-emisij,sončni paneli-prihodnjost elektrooskrbe ipd....folk pa kot ovce-vse verjame... 4 Citiraj
FuManchu Napisano 3. februar, 2023 Prijavi Napisano 3. februar, 2023 Imam občutek, da se bo ta bedarija kmalu končala. Če bo le narod spregledal... Kar pa imam upanje, da bo 2 1 Citiraj
Jest Napisano 3. februar, 2023 Avtor Prijavi Napisano 3. februar, 2023 Pred eno uro je Boss napisal: Hja tud tole ni novička, kjer bi se kar odmahnilo z roko. Jaz osebno, če bi imel električarja al pa hibrida 100% ne bi parkiral v lastni garaži. Prvi ladjar, ki je prepovedal prevoz električnih avtomobilov WWW.RTVSLO.SI Norveška ladjarska družba Havila Kystruten zaradi nevarnosti požarov ne želi več prevažati električnih avtomobilov. Prepovedi se... Najvecja ironija pa je ta, da ima ravno ta ladjar trajekte na elektro pogon ... konkurenca pa se menda ze veseli... in na svojih trajektih nudi celo polnjenje EV med prevozom ... Havila Castor on battery in the world heritage - Havila Voyages WWW.HAVILAVOYAGES.COM Havila Castor sail the Geirangerfjord powered entirely on battery as the world's first cruiseship. 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 3. februar, 2023 Prijavi Napisano 3. februar, 2023 pred 3 urami je FuManchu napisal: Imam občutek, da se bo ta bedarija kmalu končala. Če bo le narod spregledal... Kar pa imam upanje, da bo Dejstvo, da so meduze preživele že 650 milijonov let brez možganov, daje upanje tudi za narod. Upam samo, da ne bo trajalo naslednjih 650 milijonov let, da spregledajo... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 3. februar, 2023 Prijavi Napisano 3. februar, 2023 pred 5 urami je Jest napisal: Najvecja ironija pa je ta, da ima ravno ta ladjar trajekte na elektro pogon ... konkurenca pa se menda ze veseli... in na svojih trajektih nudi celo polnjenje EV med prevozom ... Silno ekološko res polnit EV-je na ladjah, ki jih v vačini poganja mazut. Bravo res, okoljevarstveniki morajo biti navdušeni do konca. Drugač pa ja... lažje je preprečit požar na bateriji, ki je vgrajena na točno določeno mesto, verjetno je tudi v kakšni kadi, ki jo lahko zalijejo, da ugasnejo požar, kot pa stotine potencialnih izvorov ognje vsepovsod po ladji. Tko, da ja - še zanimivo bo. Kdor bo pa prvi naredil še boljšo baterijo, ki bo ognjevarna bo pa zmagovalec. Citiraj
Jest Napisano 3. februar, 2023 Avtor Prijavi Napisano 3. februar, 2023 Ah…. Pa se ne bo kar v stotinah EVjev naenkrat vzgala baterija? Ker se to tako pogosto dogaja ane? To je taka neumnost, kot to, da tisti, ki vozijo na plin, ne smejo v garazno hiso… Statisticno pa kolikor vem, moznost pozara ni nic vecja pri plinskih vozilih… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.