Mobilna telefonija
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Fonderlajdra: umik jedrske strateška napaka. Pa ne me je..,Celotna politika EU zadnjih 20 let je strateška napaka ne samo energetska politika. Von der Leyen: Umik od jedrske energije je bila strateška napaka WWW.RTVSLO.SI Za Evropo je bila strateška napaka, da se je obrnila stran od uporabe jedrske energije, ki predstavlja zanesljiv in cenovno dostopen vir energije, je na vrhu o jedrski energiji v Parizu dejala predsednica... -
Pivo mi najbolj paše, ko si ga prislužim oz. pripedaliram. Tokrat Adam Ravbar.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Danes prišel domov s pregleda v UKC-ju. Opazim da je poštni nabiralnik na novo poln reklam, in notri pismo z UKC-ja da imam danes pregled na UKCju ki sem ga ravno opravil. Še sreča da sem prej dobil SMS, ker pismo je potovalo 11 dni. Pošto so izumili v starem Egiptu pred 4K leti. Smatra se za civilizacijsko pridobitev. Še v najbolj svinčenih časih slovenske zgodovine, ko je bilo vse zanič in ni nič delovalo (po vaseh ni bilo telefonov spljoh), si enostavno poslal navadno dopisnico "jutri popoldne pridem" in je bil naslovnik obveščen. Ampak danes ko gre civilizacija v ku... Glede na to, da pošta v pogojih svobode ne deluje. A mi zna kdo razložit zakaj sem potem sploh dolžan imeti naslov stalnega prebivališča. -
pozabil je dopisat; sm kmet in s hribou douma, ma ne rezumem prou neč :))
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.