Bini Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec pred 58 minutami je Janez007 napisal: Tale oglas se je danes pojavil in danes izginil ... verjetno se bo pojavil nazaj čez par dni, ampak ga ne bo prodajal Zoran, niti ne bo 15.990, ampak verjetno okoli 19.000. 🥲 Pa kakih 60000km bo imel.... 😂😉 2 1 Citiraj
Boss Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec Pred eno uro je Janez007 napisal: Pa še en nov današnji oglas ... sem že zmatran od komentarjev tega avta ... kmalu bo 3 leta, odkar se že prodaja. 😆 To je pač en folk, ki misli, da je najpametnejši na tem svetu in da bo že našel budalo, ki bo tole kupla po tej ceni. Sem že povedal pa bom še 1x. Pri Moćniku v kranju sem ponudil za skoraj novo 6-ko dva jurja manj kot jo je prodajal in da mu dam takoj denar in odpeljem. Ps o cincali in so cincali pa so na koncu rekli ne. Men pač ni blo hudega, sem vzel novo za ta denar sicer z nekaj manj opreme a ne bistvene. Močnik je pa še 2 leti kasneje fural isti oglas po ceni, ki je bila 500€ višja kot moja ponujena. Izredno slab trgovec in ekonomsko borno podkovan, ker če maš kupca za rabljen avto pri 30k€, ga pač ne izpustiš iz rok, brez pogajanja. Ja tud pogajat se niso hoteli, češ glej ga butla mene, kaj pa si dovolim predlagat tako ceno. 4 1 Citiraj
Janez007 Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec pred 28 minutami je Boss napisal: To je pač en folk, ki misli, da je najpametnejši na tem svetu in da bo že našel budalo, ki bo tole kupla po tej ceni. Sem že povedal pa bom še 1x. Pri Moćniku v kranju sem ponudil za skoraj novo 6-ko dva jurja manj kot jo je prodajal in da mu dam takoj denar in odpeljem. Ps o cincali in so cincali pa so na koncu rekli ne. Men pač ni blo hudega, sem vzel novo za ta denar sicer z nekaj manj opreme a ne bistvene. Močnik je pa še 2 leti kasneje fural isti oglas po ceni, ki je bila 500€ višja kot moja ponujena. Izredno slab trgovec in ekonomsko borno podkovan, ker če maš kupca za rabljen avto pri 30k€, ga pač ne izpustiš iz rok, brez pogajanja. Ja tud pogajat se niso hoteli, češ glej ga butla mene, kaj pa si dovolim predlagat tako ceno. Amadej? Citiraj
Boss Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec Ne ena tetica je bla. To je blo takrat, ko sem pri njih šel na testno vožnjo s CX-30 X 180KM in bil nekako meeeh občutka. Sem takrat čakal z nakupom, da sem X motor sprobal in ker to ni bilo to, sem pač se takoj odločil, da grem na šestko. In mel so tako Revolution Top z belim usnjem 184KM diesel z manj kot 20kkm slabo leto stara kot testna. Nova je recimo bila okoli 36k€ po ceniku. Hotel so, če se dobro spomnim 30.900€, jaz jim ponudim 27.000€. Če bi mi rekli 28.500 bi dal roko. Tko so pa stiskali zobe in mi rekli, da pod 30k€ ne grejo. No čez pol leta se je prodajal za 28.800€, dve leti kasneje pa celo za 27.900. Mene so samo razbremenili s tem in sem šel mirne vesti po novo v A-cosmos, sicer Revolution oprema pa švohnejši in varčnejši dizel brez usnja notri, kjer sem se zmenil za ceno 29.000€. 3 Citiraj
Scr3am Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec A ima kdo kakšne izkušnje s Volkswagen Tiguan 1.5 150hp (2020 letnik). Starega škodilaka bo potrebno počasi zamenjati pa se nekako nagibam na tiguana ali kodiaq. Vsako mnenje dobrodoslo 1 Citiraj
ignacij Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec (urejeno) Lej tega modela, zaradi velikega povpraševanja daljša čakalna doba za 32k🤣 Popravljeno 22. marec od ignacij 2 1 1 Citiraj
samSimon Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec S subvencijo že za ''ugodnih'' 28k 😂 3 Citiraj
MazdaBoy Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec Ena redka bencinarka, Dino pogon 🙂 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20766018&display=Mazda Mazda6 Citiraj
sportman333 Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec Najboljši je podatek "Število lastnikov ?" Citiraj
Shrek Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec pred 53 minutami je MazdaBoy napisal: Ena redka bencinarka, Dino pogon 🙂 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20766018&display=Mazda Mazda6 Ni več Citiraj
Alex Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec Jo je že odstranil, takoj, ko je videl, da smo jo objavili na forumu. 1 4 Citiraj
Alex Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec Tole je avto. 💪 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20806258 3 Citiraj
Boss Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec Ampak a ta ma pa po tvoje motor od paramecijev k je tolk star. 3 Citiraj
Alex Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec pred 2 urama je Boss napisal: Ampak a ta ma pa po tvoje motor od paramecijam k je tolk star. Motor bi bilo potrebno vgraditi kak V8 Citiraj
Slivka Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec V 55 letih so z njim prevozili 95.000 km? V povprečju 1700 km na leto? To naš BTjc naredi v enem mesecu, pa ga v glavnem uporabljamo kot delovni stroj... Citiraj
Boki-koki Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec Hej folk kva pravte na tole Mazdo? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20776842&display=Mazda Mazda6 3 Citiraj
FuManchu Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec pred 25 minutami je Boki-koki napisal: Hej folk kva pravte na tole Mazdo? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20776842&display=Mazda Mazda6 Za kupit. Ceno še spogajaj malo in imaš top šit avto 6 Citiraj
Janez007 Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec (urejeno) Pred eno uro je Boki-koki napisal: Hej folk kva pravte na tole Mazdo? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20776842&display=Mazda Mazda6 OK. Sicer pa če lahko dodaš 3 jurje, dobiš leto in pol mlajšo, novejši model (bistveno posodobljeno ... ni več plastčnega zaslona, modernejša notranjost, boljša zvočna izolacija, original Android auto, ...), z vso opremo (strešnim oknom, usnjenimi el. sedeži, spredaj in zadaj ogrevanimi, spredaj hlajenimi, original kljuko, itd), top ohranjeno. https://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=20669288 Popravljeno 27. marec od Janez007 1 1 Citiraj
ignacij Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec Pred eno uro je Boki-koki napisal: Hej folk kva pravte na tole Mazdo? Predraga, jz sem svojo g192 a polno opremo prodal za 16.500 eur, je pa res da je imela 130.000 km. Realna cena za tole vozilo je 15.000. 7 Citiraj
Janez007 Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec (urejeno) pred 5 minutami je ignacij napisal: Predraga, jz sem svojo g192 a polno opremo prodal za 16.500 eur, je pa res da je imela 130.000 km. Realna cena za tole vozilo je 15.000. Kaj je danes realno??? Nori časi, še bolj pri stanovanjih ... od leta 2015 so se podražila za 130% (na 2,3 x takratne cene). https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20703344&display=Mazda Mazda3 Popravljeno 27. marec od Janez007 Citiraj
Bini Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec Ne se hecat, trojka je 13k € šestka pa 16k €, to bi bilo lahko realna cena.... Citiraj
x-layer Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec pred 13 urami je Boki-koki napisal: Hej folk kva pravte na tole Mazdo? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20776842&display=Mazda Mazda6 Ta je še prejšnji teden imel ceno 19.900. Predvidevam, da ni bilo niti enega klica in je spustil ceno. Meni osebno se zdi še vedno predraga - je pa res, da ima zelo malo kilometrov... 5 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
MazdaBoy Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec (urejeno) pred 53 minutami je x-layer napisal: Ta je še prejšnji teden imel ceno 19.900. Predvidevam, da ni bilo niti enega klica in je spustil ceno. Meni osebno se zdi še vedno predraga - je pa res, da ima zelo malo kilometrov... To se pa spomnim, sem hotu glih napisat, a ni imel ta ceno še ne dolgo nazaj cca.19k 😁 Popravljeno 28. marec od MazdaBoy Citiraj
Janez007 Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec (urejeno) @Boki-koki, zadeve spremljam. Če kupuješ G165 MT karavan, imaš trenutno na volje 2 dobri. Cene pa konkurenčne nemškim. Takih avtov je na leto v Sloveniji naprodaj okoli 3, kupcev tudi nekaj takega. 😃 Obe bosta prodani do julija, ko ljudje še posebej iščejo večje avte za na dopust ... po kakšni ceni? Odvisno od volje prodajalca in želje-zmožnosti kupca. Je na tem forumu bilo zadnja leta že kar nekaj ljudi, ki so kupovali 6-ke bencinarke podobnih letnikov, pa jih takrat ni bilo na Avtonetu. Cene so res visoke, po drugi strani tudi nove Mazde 6 niso bile poceni ... za belo 2018/10 vem, da je bila malenkost pod 37.000 €. Ne pa mešat Mazd bencinark z dizelskimi - gre za 2 ločeni kategoriji, tudi trg rabljenih jih tako prepoznava. Torej bolje ne primerjat cen bencinark s cenami dizelskih. Slednjih se prodaja veliko in imajo neverjeten razpon, recimo letnik 2017 se prodajajo tudi od 6.000 € pa vse do 18.000 €. To kupcu daje upanje, da bo dobil odlično bencinarko za ceno najcenejše dizelske. Mogoče, ampak je verjetnost majhna. Pri starejših avtih je bolj pomembna njihova dobra kakovost, kot 5% nižja cena. Popravljeno 28. marec od Janez007 4 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.