Financni trgi in investicije preko borze
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Pozdravljeni, imam M CX 30, ki kar dobro služi. Se mi pa že kakšen mesec pojavlja zvočni signal, ki ga lahko opišem kot pisk, ki bi naj na nekaj opozarjal. Na zaslonu se ne pojavi noben znak, ne zasveti kakšna lučka nič, Nastavitev nisem preverjal, sem ji sicer še enkrat preveril. Frekvenca piska je zelo različna, v enem trenutku enkrat, drugič spet 6, 7 zaporednih piskov. Kakšnega zunanjega vzroka ali vzroka zaradi opozorilnih nastavitev v meniju ne morem prepoznati. Na servisu na testerju ne najdejo nič, se jim pa tudi drugačene sanja kaj bi lahko bilo. Tester tudi ne pokaže kakšne napake. Pogosto se v trenutku piska stiša zvok iz radia. Res bi bil vesel, če imel kod kakšno idejo. LP
-
Si PAČ kmet in s hribou duma. P.S. ne živimo vsi tik pod nebom, matrwola
-
So vsi kričali, da 15.3. se menja zimske gume z letnimi. Si mislim ja, saj tako govorijo, naredi pa tega gotovo ne nihče Ma, ker so tudi tukaj na forumu lepili slike vozil na letnih gumah, sem 15.4. še jaz zamenjal gume na FucksWagnu, čeprav s strahom, kajti 15.5. še ni mimo. In, evo, vedel sem, da se bom nategnil, ker sem poslušal "javno mnenje". Zdaj zbiram pogum, da grem ven in montiram gor verige. In bom moker ko cucek in me bo zeblo ko psa... Jebemti, sem se nategnil, ko sem poslušal...
-
Sam imam Kronotermov Adapt za ogrevanje hiše 180 m2 in sanitarna voda. Letna poraba cca 900 do 1000 evr.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.