Multimedija
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Brez skrbi, tud vas bo peljal scat. Itak pa je tako imenovani "one trick pony" in več kot ponavljat Jelinčičeve fore itak ni zmožen. Bil je pri Jelinčiču in zdaj pojdi pogledat kolikorat je bil Jeličnčič v vladi pa je bil kar precejkrat parlamentarna stranka. Zakaj bi šel v vlado pa katerokoli že, če pa je tam treba delat. V opozicij je namreč dovolj, da malo pizdakaš, pametuješ in predvsem pobiraš plačo. To je Zmago prav dobro vedel in prav lepo je nekoč dejal, da je narod pač glup. Ja dejansko je predvsem mislil na svoje in zdaj Stevatovi volilce. Ne vem kako naj si drugače razlagam, da gredo volit za nekoga, ki jih noče zastopat v vladi. Ne razumem res, sam grem na volitve izbrat stranko, katero upam, da bo vladajoča in bo zastopala moje interese oziroma bolje povedano izvajala program, ki mi je blizu. Tako da tale pony bo plesal pač epizodo do naslednjih volitev potem pa je njegova politična zgodba končana. Pa mislim da nam je za njegovo usodo enako vseeno na levi kot tudi na desni strani. Na desni vam je trenutno potreben le kot pač "useful idiot". Pa ne mi rečt, da ni tako.
-
Samo tako "iz glave",kar se spomnim...Villeroy&Boch umivalnik...mal poseben Memento...po naročilu 1m širok za dve pipe z zlatimi intarzijami itd....v Lj. pri Mavi-ju 1400€👎...iz nemčije pri B-Cube slabega jurja
-
Boli,a ne😄😉 A za novačenje za ptičurino je bil pa krasen,a ne....samo,je bil očitno prebrihten. Ja v dveh letih se človek zna marsičesa naučiti🤔 Če še ne veš-desničar je bil že prej,samo k so levi mislili,da je "glup" in,da bo ritko nastavil...
-
U ja v dveh letih je ratal star in pameten... resno? Dve leti nazaj je pametoval čez plače poslancev in predsednice državnega zbora. Torej je pameten ratal samo zato, ker se je prislinil desničarjjem, da so ga izvolili. Yeah, nisem vedel, da je tolk mal treba, da rataš pameten.. . samo desničar moraš ratat al kako. Mater mate nizke standarde.
-
Jaz,k lih pocasi delam kopalnico,sem ugotovil,da pri nas v večini dobiš le kitajsko sranje za veliki cvenk. Sem vse od armatur,itd. kupil od Dornbrachta (Dornbracht Lissè serija). Dobiš rudi pri nas,a so cene cca.1-2x višje. Vse kupil online pri B-Cube b-cube: Online-Shop für Badezimmer, Heizung & Wellness Just a moment... SHARE.GOOGLE Vse...umivalnik,podomarico,omarice Villeroy&Boch itd...galanterijo (stenski obešalniki,dozirniki za milo itd...) vse Keuco (edicija 400).... So prišle tri palete za 6500€...ptt za vse pa 26€!!! Nekaj malega pa še pri Skybad-u Skybad Sanitär-Shop: Bad, Küche, Heizung online kaufen Skybad Sanitär-Shop: Bad, Küche, Heizung online kaufen SHARE.GOOGLE Sanitär Online-Shop für Sanitärprodukte und Sanitärbedarf: ✓ Marken Sanitär-Produkte... Sedaj,ko gledam že za drugo kopalnico,bom naredil isto...najbržisto Keuco edicija 400...in Dornbracht ali Keuco armature... Če hočeš nekaj "boljšega",lahko pri nas kar pozabiš...al je roba drek,al so cene drek...žal.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.