Skoči na vsebino

Bo Mazda 6 res počasi izginila?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Nekaj se dogaja

NEWSROOM.MAZDA.COM

Everything you need to know about what's going on. Includes up to date news releases, production and sales results and archives, or sign up for your own RSS news feed.

Sent from my iPhone using Tapatalk

NEWSROOM.MAZDA.COM

Everything you need to know about what's going on. Includes up to date news releases, production and sales results and archives, or sign up for your own RSS news feed.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano (urejeno)
pred 7 minutami je dvorjan napisal:

Pa saj nekateri tu še spati ne bodo več mogli - da bo nova šestica kitajska in električna?! Uf, uf ...

Res je, bo treba presedlat na drugo avtomobilsko znamko, čeprav mi je oblika zelo všeč ... :) ... kot da smo nekaj takega imeli že 15 let nazaj ...

Mazda EZ-6 รถยนต์ไฟฟ้ามาแล้ว ใช้แพลตฟอร์มเดียวกับ Deepal L07 ลุ้นขายไทย ...

Mazda 6 2008 Familiar (2008, 2009, 2010) opiniones, especificaciones ...

Popravljeno od Janez007
Napisano

Hmmm, bo le "preoblečen" Kitajc. Zmogljivosti? Povprečne za ta razred.

It’s likely the Deepal SL03’s electric powertrains will be offered in the EZ-6. It is available with 58.9 kWh and 66.8 kWh battery packs driving a rear electric motor in 215 hp (160 kW) and 236 lb-ft (320 Nm) form as well as a 255 hp (190 kW) and 236 lb-ft (320 Nm) option.

Bo pa lepa ...

Mazda-EZ-6-1536x864[1].webp

Napisano

Pisejo da naj bi imel range do 600km, kar bo verjetno pol nekje 400-500.

Manjkajo mi pa fizicni gumbi za klimo in podobne zadeve. NCAP bo od 2026 spremenil zahteve, in če ne bo gumbov v avtu za najbl osnvone funkcije, ne bo mogu dobit 5 zvezdic

Zmogljivosti pa ne vem, men so čist vredu, razen če bi ciljali tko kt tesla, na neke neumne pospeške, kvaliteta izdelave pa nična. Bolš normalna zmogljivost, pa avto narjen kt je treba

Napisano

Ja, 600 km po kitajskem "standardu" CLC. To res pomeni 350-400 km v praksi za malo ozr. večjo baterijo. 500 samo za ultra šparovne. 😃

Napisano (urejeno)

Kje so gumbi :(

Spredaj res lepa, zadaj pa ne vem, zakaj čez celo tista črta

pa sej pomojm bodo naredili tudi bencinsko/hibrid verzijo

Edit: vidim, da bo tudi hibrid verzija

vsekakor za pogledati, me pa moti da ni gumbov

Popravljeno od Hixxy
Napisano (urejeno)

Deepal sl03 ima po NEDC 515km dosega, glede na to, da je to NEDC, se kamot 20% odbije.

deepal s7 ki je pa vecji avto, ima pa z istim motorjem in isto veliko baterijo 410km dosega po WLTP

Gumbe rabi, drgač nj ne vozjo v evropo :D

Bi pa prcakvov da ce 6ica pride v evropo, da bo prvo hibrid ali pa plug-in prsu. Tale mislim da bo samo za kitajski trg.

Popravljeno od Matick
Napisano

Emmm, sm kmet an s hribu doma, ma, ben, useglih se mn zdi, de so pozabl na šalthebl an ročno...

An zdi se mn, de je neki hudo bolehno. Usake 400 km za kjšno uro na infuzijo prkloplena...

• Všeč 1
  • Haha 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 17 minutami je Slivka napisal:

Emmm, sm kmet an s hribu doma, ma, ben, useglih se mn zdi, de so pozabl na šalthebl an ročno...

An zdi se mn, de je neki hudo bolehno. Usake 400 km za kjšno uro na infuzijo prkloplena...

Glede na to, da se avto ne vozi v režimu 24/7, to ni težava.

Ga pač polniš, ko spiš, saj ti ni treba stati zraven ročice. 😃

Napisano

Zadek me res moti, kot da bi se en zabil in je vdolbina :D 

bo treba videt v živo, pomojem 2026?

Napisano
pred 56 minutami je Hixxy napisal:

Spredaj res lepa, zadaj pa ne vem, zakaj čez celo tista črta

Tudi jaz ne prebavljam teh svetlečih črt čez celo širino avta. Mazda se je do zdaj temu uspešno upirala, žal gre vse v neko neokusno smer, z ekrani vred.

Napisano

Super so naredili, da te ekran prav nič ne moti...🤮

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 5 minutami je Boss napisal:

Tole v Eu ne bomo videli.

In prav nič ne bomo zamudili:prstgor:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 20 minutami je Boss napisal:

Tole v Eu ne bomo videli.

Ne bi bil tako prepričan ... Mogoče pride kakšna s kitajskimi tablicami. 😃

Napisano
pred 22 minutami je Shrek napisal:

Mislim, da se bom vozil z oldtimerjem... 

Ti ne manjka veliko.... 😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ne glede na to, kolko Škode ne maram. Dosti boljša odločitev kot MG.   Bom izrekel bogoskrunstvo, ker vozim Forda. Celo boljša odločitev kot Explorer, ker je tak al tak preoblečen MQB, pa mislim, da celo s starejšo tehnologijo kot Elroq.
    • Dr. Pelko mi je po odlični ceni priskrbel in namestil nove Bridgestone Turanza, ki se zdaj že veselo vrtijo na Strojan bakrenih platiščih cestnega Netopirja  
    • Evo mam mal časa da napišem zakaj sem se tako odločil, kot sem se🤪. V glavnem elektrike imam zadosti, ker sem ravno zato dodal malo več panelov, ko smo delali elektrarno, in je počasi bil čas da vzamem EV. Še vedno pa bi imel CX60 INLINE 6🤩, ampak zdaj ne, itak pa mi je prevelik, želja pa je še vedno nek V8 ala Camarro ali pa Mustang 🤣. V glavenm, gledal sem kar nekaj avtov (testiral EV3, Elroq, Scenic EV, MGS5EV), bil sem že zelo zelo blizu nakupa MG S5EV Luxury, celo na hitro so mi že ocenili avto, pa se potem nisem odločil, ker je bil čez 36k (če ne so obresti 9%, če je ti ga dajo kao v akciji za 34k🤣)in čez cca. teden po tem sem videl, da imajo "akcijo" za škodo elroq easy, ima čisto zadosti opreme, dodal sem še paket za kljuko (+sprednji senzorji, navigacija, klima zadaj, gretje volana, sedežev) in pa barvo sem doplačal pa lita platišča 34,7k. Načeloma sem bolj vesel, da imam kakšen kos manj opreme kot pa da mi avto sveti kot novoletna jelka pa začne kaj zajbavat 🤔. Sicer bom pogrešal matrične žaromete in head up display, ampak ajde, ker se ne vozim ravno po temi veliko,...avto bo modelsko leto 2027 (imel bo celo frunk  , ma pa zadaj še vedno bobne kot vsi VW derivati, ki so na MQB platformi, smešno za ta čas, po drugi strani pa itak z rekuperacijo večinoma "bremzaš") in jih začnejo delati v KT21, dobava moje bi naj bila v KT25...imela bo LFP baterijo 58KWh uporabne in pa "nov" izboljšan elektromotor s 190 km in 350Nm navora. Glede na moje vožnje 45-50 km je to idealno vozilo...če pa še dobim subvencijo 7200 eur (upam, da jo ponovijo, ker baje je trenutna samo do konca maja) sem pa zmagal, če jih pa ne bo več, pač JBG sem predolgo "mučkal". Gledal sem še Ford Explorer EV s premium opremo, ki se mi tudi dopade (ni da ni od opreme, masažni sedeži, matrični žarometi,...enaka baterija in motor) ampak brezveze ne dam več kot 35k, pa še obresti so bile preko 8 tukaj pa imam 4,5%. Gledala sva tudi to Kitajsko Mazdo, pa mi ni, ker je avto prevelika ladja (sej zgleda ok, ni kaj, ampak, kaj vem), pa še grajajo jo v testih,itak pa, kam naj z njo, pa te potopne kljuke ko mi gredo na živce pa skor 10 k več od Elroqa, lol 🤣, ni vredno, itak je Kitajc...pa ta CX6E je tudi ok na prvo žogo, samo spet...Kitajc ki na Kitajskem stane 50% manj pa spet dolg...brezveze še Elroq mi je prevelik, ker bo mali šel naslednje leto  študirat...ga bom pa vsaj "zastonj" lahko kdaj peljal v Ljubljano. Zdaj že komaj čakam, da ga dobim, da vidim v kaj sem se spustil🤪. Nabavil bom takoj celoletne pnevmatike Continetal allseason contact2 (sprednje 235/55 19 in zadnje 255/50 19) pa ne bom več menjeval gor pa dol vsake 6 mesecev...
    • zdaj je že takoimenovana KMEČKA NAFTA po 1,55 eur;   Nova podražitev goriv, liter dizla že skoraj 1,9 evra | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči se obeta nova podražitev goriva. Bencin se bo podražil za 3,7 centa za liter, dizel za 8,7 centa, cena kurilnega olja pa bo dražja za 9,9 centa. Tudi na Hrvaškem od danes veljajo višje cene pogonskih goriv...  
    • Ne bo držalo. Mal glej "Kdo vam laže". Jaz verjamem poročanju edine poštene TV hiše Nora TV, ki je dokazala, da Jajo takrat (že ene pet let nazaj) sploh ni čestital za zmago trumpu . V oddaji "Kdo vam laže" je voditelj predstavil neizpodbiten dokaz - čivk samega Jajota. V prvem delu čivka lepo piše, da jajo čestita Biden-u za uspeh na volitvah. Drugi del čivka, kjer jajo čestita trumpu za zmago je ostal zakrit. In tako je lažnivi kljukec Tomašič jasno in nedvoumno dokazal, da je bila čestitka za zmago oranžnemu samo konstrukt s strani levakov. Se pravi, laž.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.