Skoči na vsebino

Mazda CX-60

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  dne 20. 7. 2022 ob 12:44 je Jest napisal:

Ves da me to se najmanj briga, kaj si ti mislis o tem... Meni je vsec... in to je meni najvaznejse ... Kaj si drugi mislijo o tem, mi je cisto vseeno... in prav je tako, da je enim vsec nekaj... drugim nekaj drugega... tretji pa se obracajo z vetrom in niti ne vedo, kaj bi radi ... 

Razširi  

Saj  meni dol visi, kaj ti in tvoja pisana druščina tukaj streljate. S tem, ko pišete neumnosti  cx 30 žalite predvsem druge lastnike cx 30 na forumu, ki so si kupili cx 30 in z njimi uživajo. 😉

Napisano
  dne 20. 7. 2022 ob 11:39 je mazdaman napisal:

Alex saj razumemo, da ti je CX-60 še grda zaenkrat

Razširi  

Ne samo za enkrat ampak tudi za dvakrat, za trikrat... 😉

Napisano

Pa ste-smo spet na podnu kot lani  in predlani parkrat,eni bi hec ,drugi ga ne razumejo,tretji so užaljeni četrti ne vem kaj ,za kaj 🤔 za nič od nič.....:nevem: Tako gre ta svet tja nekam u maloro,žal.......🥴

Napisano
  dne 20. 7. 2022 ob 12:58 je Alex napisal:

Saj  meni dol visi, kaj ti in tvoja pisana druščina tukaj streljate. S tem, ko pišete neumnosti  cx 30 žalite predvsem druge lastnike cx 30 na forumu, ki so si kupili cx 30 in z njimi uživajo. 😉

Razširi  

Zalimo??? ce je kdo uzaljen, si to samo ti, ko ti nekdo natrese dejstva… ;)

Sicer pa ce je to zaljenje, si ti bolj tisti, ki zali… ko pises, kako je nekaj grdo, kako so gumijasti tepihi smrdljivi, kako je Kia naenkrat poden od podna… pa ceski izdelki zanicujoci…

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
  dne 20. 7. 2022 ob 14:04 je Jest napisal:

Zalimo??? ce je kdo uzaljen, si to samo ti, ko ti nekdo natrese dejstva… ;)

Sicer pa ce je to zaljenje, si ti bolj tisti, ki zali… ko pises, kako je nekaj grdo, kako so gumijasti tepihi smrdljivi, kako je Kia naenkrat poden od podna… pa ceski izdelki zanicujoci…

Razširi  

Če je pa res vse našteto. Ne morem pomagat. Napišem dejstva pa vsi v luft. 

dne 20. 7. 2022 ob 13:49 je Bini napisal:

Pa ste-smo spet na podnu kot lani  in predlani parkrat,eni bi hec ,drugi ga ne razumejo,tretji so užaljeni četrti ne vem kaj ,za kaj 🤔 za nič od nič.....:nevem: Tako gre ta svet tja nekam u maloro,žal.......🥴

Razširi  

Kaj čmo. Se najde par pacientov, ki imajo prostaško dialog (prvi je ponavadi vojak) in gre vse za o navzdol. 

Napisano
  dne 20. 7. 2022 ob 14:24 je Alex napisal:

Če je pa res vse našteto. Ne morem pomagat. Napišem dejstva pa vsi v luft. 

Kaj čmo. Se najde par pacientov, ki imajo prostaško dialog (prvi je ponavadi vojak) in gre vse za o navzdol. 

Razširi  

Ampak to se le in zgolj tvoja osebna dejstva, ki veljajo več ali manj samo zate. Drugi imajo neka druga dejstva in zdaj bi rad, da recimo opustijo svoja in sprejmejo tvoja, ker če ne... ja seveda tako kot greš ti v luft gremo lahko tudi drugi in kaj pol.

33112_1.png

• 5 tednov kasneje...
Napisano
Napisano
  dne 24. 8. 2022 ob 7:30 je Bini napisal:

A bi raje imel 0w08....😟🤔

Razširi  

Jaz verjamem, da tudi z 0w8 oljem ni nič narobe - je pa res, da je to bolj okoljska muha kot karkoli drugega. Ampak če ti mašina zaradi tega spije 1 deci manj in potem računaš, da je v EU toliko pa toliko avtov, se na koncu nekaj pozna pri izpustih :prstgor:

Napisano
  dne 24. 8. 2022 ob 7:37 je NevLado napisal:

Jaz verjamem, da tudi z 0w8 oljem ni nič narobe - je pa res, da je to bolj okoljska muha kot karkoli drugega. Ampak če ti mašina zaradi tega spije 1 deci manj in potem računaš, da je v EU toliko pa toliko avtov, se na koncu nekaj pozna pri izpustih :prstgor:

Razširi  

Olja ali bencina..... 😊😉👍

• 2 tedna kasneje...
Napisano (urejeno)

kratek test/poročilo, kjer so jo pohvalili, verjetno pa jih prav veliko na SLO cestah ne bo, glede na vstopno ceno preko 52k €.....

WWW.DNEVNIK.SI

Prvi Mazdin priključni hibrid sliši na ime CX-60, gre pa za petega športnega terenca v ponudbi v Sloveniji. Krasijo ga zmogljvosti, udobje in tehnološka naprednost, zanj je potrebno odšteti najmanj 52.290...

Popravljeno od sportman333
Napisano
  dne 5. 9. 2022 ob 5:56 je sportman333 napisal:

kratek test/poročilo, kjer so jo pohvalili, verjetno pa jih prav veliko na SLO cestah ne bo, glede na vstopno ceno preko 52k €.....

WWW.DNEVNIK.SI

Prvi Mazdin priključni hibrid sliši na ime CX-60, gre pa za petega športnega terenca v ponudbi v Sloveniji. Krasijo ga zmogljvosti, udobje in tehnološka naprednost, zanj je potrebno odšteti najmanj 52.290...

Razširi  

Citat

Ali prevedeno, če boste želeli, boste na cesti med najhitrejšimi, saj je pospešek do stotice za SUV-a športnih 5,8 sekunde, maksimalna hitrost pa je omejena na 200 kilometrov na uro.

Razširi  

Moja 6ka z istim bencinskim motorjem gladko preko 200kmh, CX-60 z dodatno elektriko pa omejena na 200kmh? In to avto, ki košta 52 tisoč eur :lol::lol::lol:

Napisano
  dne 5. 9. 2022 ob 8:20 je NevLado napisal:

Moja 6ka z istim bencinskim motorjem gladko preko 200kmh, CX-60 z dodatno elektriko pa omejena na 200kmh? In to avto, ki košta 52 tisoč eur :lol::lol::lol:

Razširi  

Hmm... Kdaj pa si nazadnje vozil 200 km/ uro in več ? 🤔

• Všeč 2
  • Haha 1

Napisano

Smo vsi hoteli Mazdo v "premium" razredu in sedaj imamo" super premium " še ceno......😳🙃😛🥴😤

Do takrat, ko bom jaz začel samo razmišljat o menjavi bo že tam nekje 80k€.....😁😉

Napisano
  dne 5. 9. 2022 ob 8:20 je NevLado napisal:

Razširi  

Saj tudi Toyota RAV4 Hybrid z 218 konji je kao omejen na 180 km/h končne. Pa gre več. 😃

dne 5. 9. 2022 ob 8:39 je Alex napisal:

Razširi  

Jaz v soboto. V Nemčiji, da ne bo pomote. 😃

Napisano
  dne 5. 9. 2022 ob 9:02 je dvorjan napisal:

Saj tudi Toyota RAV4 Hybrid z 218 konji je kao omejen na 180 km/h končne. Pa gre več. 😃

Jaz v soboto. V Nemčiji, da ne bo pomote. 😃

Razširi  

In kolikokrat si na mesec v Nemčiji? 😊

Napisano

Razširi  

Jaz z cx-5 zadnjič 4 leta nazaj ženo urgentno v Izolo... in pred 2 leti z vagom ta mlajšega sina ravno tako.... Zakaj ne bom pisal, glavnem v obeh primerih upravičeno, kjer bi šlo skozi "tamodrih".    

Napisano

Razširi  

Spet si sfalil bistvo. :D Drugače pa včeraj, da sem preveril če že kaj škripa, pa ni še krize pri teh dinozaver 2.5 mašinah. 

Napisano
  dne 5. 9. 2022 ob 10:13 je scania napisal:

Pa kdaj pomisliš da ti takrat guma poči?  Samo vprašam za prijatla :D 

Razširi  

Ne.

Pa saj tudi ne bi bilo fino, če ti poči pri 130 km/h na AC, levo od tebe ograja, desno pa tovornjak ... Pa še na viaduktu po možnosti ...

Napisano
  dne 5. 9. 2022 ob 10:22 je dvorjan napisal:

Ne.

Pa saj tudi ne bi bilo fino, če ti poči pri 130 km/h na AC, levo od tebe ograja, desno pa tovornjak ... Pa še na viaduktu po možnosti ...

Razširi  

To je res pri 130 bi se še malo mučil, pri 200 te pa v trenutku ni več.

• Všeč 1
  • Zmeden 1
Napisano (urejeno)
  dne 5. 9. 2022 ob 10:13 je scania napisal:

Pa kdaj pomisliš da ti takrat guma poči?  Samo vprašam za prijatla :D 

Razširi  

če bi na to razmišlju se niti z beciklom nebi več upu po klancih spuščat 😬

Popravljeno od Deeyan
  • Všeč 3
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Torej bi dejansko moral peljati tvojemu mehaniku, ki ve kaj dela.
    • Najceneje je da sam kupis material. V danasnjem casu to ni problem in gre za identicen isti izdelek le da imajo nasi prodajalci marzo. Ce bos svojega mehanika vprasal za kateri most gre ti bo rekel NTY. Osebno bi naredil tako, da bi sam nabavil material in ti potem mehanik samo zmontira. To kar je pa omenjal, da bi neki vijaki lahko pocili pa da bi moral sedez vn jemat je pa tud za lase privleceno... Pa 100e za vijake ? Kaksni vijaki ? Zadnja prema pride 600€ (most, obe spodnji roki, oba amortizertja, oba amortizerja. Sprednja prema oz. sprednja spodnja roka je pa okol 140€/kos. Torej cca. 300€ za obe roki. Sem bil zraven ko je na mojem menjal most + obe roki + oba stabilizatorja pa je bilo vsega skupi dobre dve uri in sem imel avto...
    • Mehanik je dal kar dobro oceno. Menjava mostu ni enostavna in nihce ne dela zastonj. 10 ur dela minimalno....slabga jurja takoj. Tud lift zaseden cel dan, vse ob predpostavki da bo slo vse ok, ampak verjetno so vsi vijaki zarjaveni, lahko da se kak odlomi, bo treba kakega segrevat itd.....amortizerji majo tud 340k......verjetno ko so videli most jih niti niso testirali ali pac?   Potem se optika. Ce mislis da se ti splaca met avto za 2-2.5k € se naprej naredi to, takega kot je lahko prodas samo za dele. Za kakega jurja mogoce kaj vec
    • Je tudi zgornja omejitev stroška omrežnine - kot da bi imel dogovorjeno moč enako priključni moči, brez obračunane presežne moči.
    • Vam iz lastnega sp žepa povem da so obdavcitve vsako leto vecje. 2026 pa spet nova davcna reforma zarad katere bo treba spremeniti vse, verjetno na doo iz sp
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.