Janez007 Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 7 minutami je Modri X napisal: Bi rekel da je @Alex neverodostojen ošaben narcis Verjamem, da se samo dela takega, da je v osnovi dober človek. Izpade pa res tako. 3 Citiraj
Shrek Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Se pravi, da je za NORMALNEGA človeka to idealen motor v avtu. Citiraj
Boss Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Pa kdo je rekel, da smo Mazdaši normalni? Če bi bili normalni dolgočasni osebki nekje v povprečju, sigurno ne bi imeli Mazda ali bili na Mazda forumu. 🤣 Tko, da ko nam ponudijo nekaj "normalnega" nas zagrabi panika in strah. Če bi bil normalen bi mel neki VAGinalnega. 3 1 2 Citiraj
GregorV Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Ne vem, če je ta test nov... 7.8.2025 Eden zadnjih svoje vrste nas je spet prepričal WWW.ZURNAL24.SI Mazda je z mazdo 6E dokončno vstopila na področje elektromobilnosti, a to ne... Citiraj
Bini Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami (urejeno) Čuden novinar, ima kar nekaj čudnih🤔 Na začetku bolj zaspan v višjih obratih se zbudi (v tem smislu) 🫣A mu ni dovolj 8s do 100 al kaj 🤔. Kaj bi potem šele napisal za X186, ko se zbudi.... Komaj čakam, da sprobam tega 🦖.... 😉 Popravljeno pred 6 urami od Bini 1 Citiraj
etcho Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami (urejeno) Grem prebrat članek in avtor napiše naslednje glede števcev: "Voznikov delovni prostor je še vedno tak, kot smo jih vajeni iz mazd, torej precej analogen in ga digitalizirata le zaslon solidnega infozabavnega sistema in deloma digitalizirana instrumentna plošča. Ta je sicer navidezno analogna, saj tudi analognih prikazovalnikov v ugasnjenem avtomobilu ne boste videli." Malo čuden zapis, ker levi in desni števec sta dejansko analogna, sredinski pa je digitalen z izgledom analognega. Moral bi napisat, da to velja za sredinski števec. Popravljeno pred 8 urami od etcho 2 Citiraj
GregorV Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Sem Mazda CX30 in trenutno se sončim in uživam v okolici Poreča. 🤣 Ker veliko govorite o mojem naprednem in zelo zmogljivem baby dino motorju 😁, pripenjam nekaj slik. Pa lepo se imejte.😀 LP 1 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama 👍, ampak manjka glavni detail, slika motorja ta vidimo tega baby dinota😆😉😆 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Server počepnu, iz vsazga kota 2x slikana Citiraj
Tilen5 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Sploh nevem zakaj sem kliknil na temo,..sam, da sem videl to obupno črno plastiko 🙈 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.