ignacij Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Ma te gume so jajc kokr koli jih obrneš. Po dežju boljše, da ne greš na cesto. Ni mi jasno zakaj jih še kr tlačijo na nove avte, očitno morajo biti strašno poceni. 5 Citiraj
Alex Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 2 urama je Magoče CX-30 napisal: Glede udobja, se mi zdi da so gume ki so na novem avtu Bridgestone Turanza 005a kar trde. Sam sem jih ravnokar zamenjal in je vožnja veliko bolj udobna. Te gume so po mokrem recept ta razbit avto. Ne vem, zakaj jih v Evropi ne prepovedo. In oni jih še tlačijo na premium cx30. 😕 5 Citiraj
Gelipter Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 3 urami je Alex napisal: Te gume so po mokrem recept ta razbit avto. Ne vem, zakaj jih v Evropi ne prepovedo. In oni jih še tlačijo na premium cx30. 😕 Res jeeee te gume zo zelo slabe po mokrem 😉🧐🙁☹️menjava obveznooo jaz in Alex sva menjala ta conti 7 in je TOP zdaj 👍👍👍 ....vem stroški spet za noče gume ...varnost je na prvem mestu 👍zoom zoom Pravkar je Gelipter napisal: Res jeeee te gume zo zelo slabe po mokrem 😉🧐🙁☹️menjava obveznooo jaz in Alex sva menjala ta conti 7 in je TOP zdaj 👍👍👍 ....vem stroški spet za noče gume ...varnost je na prvem mestu 👍zoom zoom Mislim za nove gume 😉 3 Citiraj
Bini Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 6 urami je Alex napisal: Te gume so po mokrem recept ta razbit avto. Ne vem, zakaj jih v Evropi ne prepovedo. In oni jih še tlačijo na premium cx30. 😕 Zato ker je še paleta Kitajskih dosti slabša na našem in EU trgu.... 1 Citiraj
samSimon Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Potem ti jih pa še na 3.5 bara nabijejo 🤣 6 Citiraj
Bini Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Pri meni zadnjič na testu so bile 2.5bara... 👍 Citiraj
godlike Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 2 urama je samSimon napisal: Potem ti jih pa še na 3.5 bara nabijejo 🤣 Pol so že okrogle kot motoristične. 2 Citiraj
Bossek Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) Po 4 letih in 4 mesecih se poslavljam od 5 mestne cifre null In grem na 6 mestno cifro null V tem casu me je avto stal (brez nakupa) dobrih 18k eur. Od tega slabih 10k bencin, ostalo zavarovanja, gume, servisi, .... Povprecna poraba je slabih 6,7 l/100km. Razen menjave kompresorja so bili samo redni servisi po predpisani frekvenci (oz. ponavadi grem kake 500km prej). Popravljeno pred 3 urami od Bossek 3 2 1 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 30 minutami je GregorV napisal: Kakšen motor, X186? Jp, saj ima v profilu napisano. 👍😉 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je Bossek napisal: Po 4 letih in 4 mesecih se poslavljam od 5 mestne cifre V tem casu me je avto stal (brez nakupa) dobrih 18k eur. Od tega slabih 10k bencin, ostalo zavarovanja, gume, servisi, .... Se človek kar malo zamisli, koliko zmečemo za bencin 😮 Citiraj
NevLado Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je Bossek napisal: Po 4 letih in 4 mesecih se poslavljam od 5 mestne cifre null In grem na 6 mestno cifro null V tem casu me je avto stal (brez nakupa) dobrih 18k eur. Od tega slabih 10k bencin, ostalo zavarovanja, gume, servisi, .... Povprecna poraba je slabih 6,7 l/100km. Razen menjave kompresorja so bili samo redni servisi po predpisani frekvenci (oz. ponavadi grem kake 500km prej). norc, slikariš med vožnjo na AC pri 108kmh na uro Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.