Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Doseg po BC se spreminja glede na povprečno porabo. Po resetu vzame BC zadnje predhodno povprečje porabe. Kasneje tekom vožnje se lahko doseg poveča, če bo povprečje porabe padlo. To je normalno.

Napisano

Pol je to čisto drugačen način računanja in prikazovanja dosega kot je bilo pri mojem prejšnjem. 

Se bo treba navaditi. 

Se pa že pojavljajo črički v notranjosti... 

Pa nima še niti 2.500 prevoženih. 

Glede vožnje je super avto a glede porabe in sestavljenosti pa ne najboljše kar sem imel. 

Ampak dober avto za svoj denar. 

Napisano
pred 3 urami je tommzy napisal:

Mene je predvsem zanimalo glede porabe splošno, ker prodajalec mi trdi da imam še vedno ful visoko proti "njegovi". Naj bi imeli doma enako le drugo opremo in mu troši liter manj. 

Drugače pa koliko vam doseg oziroma range izpiše ko resetirate BC oziroma po tankanju? 

Jaz sem danes tankal in mi je izpisalo range 610km. Če pa pa po par metrov ugasnem in prižgem pa je range že na 600?

A je to normalen doseg po resetu BC in tankanju ali bi moralo kazati več? 

Meni pokaže 800km in več ampak to ni isti rang motorja.... :nevem:

IMG_20251013_211237.jpg

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano

Meni je ful čudno. Ne naredim niti blizu 600km z enim tankom. 

Včeraj ko sem tankal sem imel okrog 560km in pa doseg okrog 50km. 

Niti z enim tankom še nisem prišel blizu 600km kaj šele čez. Pa "jajcam" po cesti večino še malo pod omejitvijo. 

Občasno ga malo pritisnem ampak po večini vozim umirjeno. 

Sem vseeno pričakoval malo boljšo porabo. Ali pa za gas nimam občutka. 

Drugače pa ima kdo probleme s povezavo telefona in wireless android auto? 

Večinoma dela. Kakšen dan pa nikakor noče povezati telefona brezžično z android auto. 

V glavnem ko se noče povezati se ne bo. Tudi če telefon ponovno zaženem. 

Napisano

Na moji Mazdi3 je razpon dosega z enim tankom med 450 do 800 kilometrov, odvisno od načina vožnje. Je pa res, da večinoma naredim okoli 600 km z enim tankom, dolgoletna povprečna pa je 6,6-6,7l/100 km - tako vsaj pravi potovalni računalnik.

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je tommzy napisal:

Sem imel težave s Huawei P30 Pro, nisem rešil. Nato z Google Pixel 8 Pro, nisem rešil. S Samsungom pa nobenih težav. Samo v info, avto ni krivec. 

Popravljeno od etcho
Napisano
pred 3 urami je tommzy napisal:

Meni je ful čudno. Ne naredim niti blizu 600km z enim tankom. 

Včeraj ko sem tankal sem imel okrog 560km in pa doseg okrog 50km. 

Niti z enim tankom še nisem prišel blizu 600km kaj šele čez. Pa "jajcam" po cesti večino še malo pod omejitvijo. 

Občasno ga malo pritisnem ampak po večini vozim umirjeno. 

Sem vseeno pričakoval malo boljšo porabo. Ali pa za gas nimam občutka. 

Večinoma dela. Kakšen dan pa nikakor noče povezati telefona brezžično z android auto. 

V glavnem ko se noče povezati se ne bo. Tudi če telefon ponovno zaženem. 

Res je tole malo preveč porabe🤔, če bi bil bližje tebi doma bi za par dni menjala avte pa bi se videlo ali je res kaj narobe na avtu ali morda na tebi kot praviš že sam.... :nevem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.