Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 30. 3. 2026 ob 14:44 je Bini napisal:

Vem, da si trmast  ampak tole kar tukaj piše in tisto kar je @Janez007napisal je dejstvo in tudi v vsaki uradni literaturi je navedeno... Ti pa verjameš ali pa ne.... :nevem:

IMG_20260330_141653.jpg

IMG_20260330_141615.jpg

IMG_20260330_141455.jpg

GPF kompatibilnost, sej res, GPF je še ena brezvezna stvar na X motorju

sem peljal G140, poezija

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Nebo nobene škode saj bo celo kupil eno  Škodo... 😁 
    • Če koga zanima. Artemis II tretji poskus je v teku.    
    • Samo prejšnji teden ni bil 1. april  
    • GPF kompatibilnost, sej res, GPF je še ena brezvezna stvar na X motorju   sem peljal G140, poezija
    • @Brane menjali smo gumo od prečnega stabilizatorja, nobene razlike.   Avto smo v luftu dali v manual tretjo in se sliši identičen zvok kot na cesti, sepravi podvozje je v luftu in NI obremenjeno in se sliši pod avtom vibracija, smo poslušali vse živo, nikjer ne najdeš da bi kaj ekstra odstopalo; tisti ki je v avtu na dvigalu isto čuti vibracijo na pedalu.   Podvozje ni, amortizer ni, bremzanje ne igra nobene vloge, niti N/D mode med vožnjo; polosovina ima res malenkost več lufta kot kak drug avto, moral bi probat eno drugo mazdo6 na dvigalu za primerjavo; lokalec pravi diferencial/menjalnik/deformirana guma.... in ravno gume sem menjal takrat ko sem imel tudi tehničnega, potem se nekaj časa nisem vozil zaradi bolniške in zdaj bom takoj ob priliki menjal na letne gume da še to eliminiram...potem mi pa ostane verjetno samo klic v lesce kjer se ukvarjajo z avtomatskimi menjalniki...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.