Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 14 urami je Bini napisal:

Seveda imaš to funkcijo pa saj imaš bomba avto.... 👌😉

Res jeee hvalaaaaa tudi tvoj cx30  je TOP😉😉😁

• Všeč 1
  • Hvala 1
Napisano

ta funkcija je za .......ne bom napisal, kar se je včasih lahko brez težave napisalo (gdpr in zvop in vse ostalo sranje :))......kdor zna uporabljati špegle tega ne rabi, enako, kdor ima filing za avto ne rabi senzorjev in kamer, itd.....vse je fajn imeti, ampak če nimaš 2 levih rok/nog tega res ne rabiš....lahko pa doplačaš in imaš :), ampak za ta denar greš raje za 1 teden na dopust :)

• Všeč 4
  • Ljubim 2
Napisano
pred 20 minutami je sportman333 napisal:

ta funkcija je za .......ne bom napisal, kar se je včasih lahko brez težave napisalo (gdpr in zvop in vse ostalo sranje :))......kdor zna uporabljati špegle tega ne rabi, enako, kdor ima filing za avto ne rabi senzorjev in kamer, itd.....vse je fajn imeti, ampak če nimaš 2 levih rok/nog tega res ne rabiš....lahko pa doplačaš in imaš :), ampak za ta denar greš raje za 1 teden na dopust :)

Avto je za ..... kdor zna uporabljat noge ne rabi, saj je fajn imet, sam ce nimas lih cist svoh nog bos pa ze su pes.

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
pred 52 minutami je sportman333 napisal:

Res je,kamero takoj prodam za en dopust,če znaš na špegle vozit ne rabiš nič drugega....:nevem:

Tretjino stvari v mojem paketu  prodam,če koga zanima.....😋🤭😁😉

Je pa zaradi teh stvari PREMIUM....😆

• Všeč 2
  • Haha 3
Napisano

Sej kogar so v avtošoli naučili kako se nastavlja ogledala, potem menda ne rabi te funkcije?

Napisano
pred 2 minutama je g.Wankel napisal:

Sej kogar so v avtošoli naučili kako se nastavlja ogledala, potem menda ne rabi te funkcije?

Odvisno je tudi kak avto voziš,eni imajo tudi premala ogledala.....🤩

Napisano

Sam men je pa kamera cool, ampak mora bit ta 360 stopinjski pogled. :nevem:

33112_1.png

Napisano

Ja… kamera je fajn… ravno zato, ker so 4 kamere in 360 stopinjski pogled, ne uporabljam te funkcije, da ogledalo obrne navzdol. Ce bi bilo vsaj tako, da oba ogledala obrne… tako moras pa prekljapljati med levim in desnim rocno… 

• Všeč 2
  • Začuden 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Po mojih informacijah se od poletja ne bo dalo vec dobiti 2,0 motorja 122 in 150 km.

Prihaja namrec dinozaver v okrnjeni varianti 137 km (Tudi v Mazdi 3j

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 5 minutami je mazdaman napisal:

Po mojih informacijah se od poletja ne bo dalo vec dobiti 2,0 motorja 122 in 150 km.

To je normalo, tak premium avto res ne more imeti pod pokrovom teh 122 konjičkov.... :nevem:

Napisano
pred 1 uro je mazdaman napisal:

Čakaj čakaj, hočeš povedat, da bo imela Mazda3 2.5 motor pri nas? :D Hm .... to me bo pa mikalo majkemi :P

Napisano
pred 15 minutami je 50keda napisal:

Čakaj čakaj, hočeš povedat, da bo imela Mazda3 2.5 motor pri nas? :D Hm .... to me bo pa mikalo majkemi :P

A ni napisal, da bo imel podhranjenih 137 HP? 😊

Napisano (urejeno)

Tako kot ima 2.0 podhranjenih 122, torej si predstavljam, da se bo to dalo mapirat na več. Mogoče je pa mislil kilovate :D

Popravljeno od 50keda
Napisano
pred 11 minutami je DINAMIK napisal:

Pozdravljeni...,zanima me,če je res,da so vse mazde CX30 od leta 2024 narejene na Japonskem? 

So.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 22 minutami je DINAMIK napisal:

Pozdravljeni...,zanima me,če je res,da so vse mazde CX30 od leta 2024 narejene na Japonskem? 

Tudi naše pred letom 2024 so. 😊 

Napisano

Pomoje ste malo pobrkljali.

Verjetno bo to še naprej SkyActiv X186, ki ima, glej no glej, 137 kW, kar je 186 KM.

Za 137 KM je dovolj Mazdin hišni 1.5 mlinček ...

Napisano

Mazda CX-30 bi mogla imet v osnovi 186 HP. Zakaj?

Imel sem Suzuki Swift GTI, pospešek 8,6s;

Imel sem VW Polo GTI 6N2, pospešek 8,7s;

Imam CX-30 X, pospešek 8,7s.

🤣

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Tudi naše pred letom 2024 so. 😊 

Res jeee 👍👍👍😉😁

Napisano
Pomoje ste malo pobrkljali.

Verjetno bo to še naprej SkyActiv X186, ki ima, glej no glej, 137 kW, kar je 186 KM.

Za 137 KM je dovolj Mazdin hišni 1.5 mlinček ...

Kot sem napisal 137 km bo imel 2,5 motor od junija 2024, X Motor pa ostaja kakršen je.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napisano
Pred eno uro je mazdaman napisal:

Kot sem napisal 137 km bo imel 2,5 motor od junija 2024, X Motor pa ostaja kakršen je.

Lahko navedeš vir?

Napisano
Lahko navedeš vir?

Papir ki sem ga gledal. Sicer pa bomo videli

Napisano
pred 1 uro je mazdaman napisal:

Ojoj...🤪

Napisano
pred 13 minutami je mazdaman napisal:

Papir ki sem ga gledal. Sicer pa bomo videli

Ti verjamem.

Sem pa prepričan, da so se zatipkali in bo to 1,5-litrski motor. 😃

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Lider trdi po pravilniku, da lahko prodajajo do 3 stare gume kot nove.   Novegume.si so mi zagotovili, da nad 24m zavrnejo prejeto robo.
    • Ja. Preko PCIE se dobi. Tiste stare lowbudget gpu so bile tudi v izvedbi brez power connectorja in si jo priklopil samo na pcie. Moja 3070ti ima 310W TDP recimo.
    • Moje zimske Hankook  imajo to sezono tri leta. In so kar precej obrabljene (še posebaj spredaj). 🤔 Prevoženih imajo nekje 32000. Izgleda,da jih bo potrebno za drugo zimo menjati. Hm, te zimske kar hitro pobira.
    • Včeraj prišle pnevmatike...DOT 0124🤨...ajd,je bila itak najnižja cena...pa glede na to,da jih bom vozil 3,max. 4 leta,bo še OK🙄...me res zanima,kako se držijo🧐...bom poročal. So pa isto Made in Germany kot že prejšnje-prva generacija Sport Maxx RT,katere imam zmeraj za forda.   Zimske bom pa kupoval poleti...ciljam na Pirelli,ker so me te,katere imam trenutno na CX-5 (Scorpion Winter) izjemno pozitivno presenetile...da vidim,za kak cvenk se bo dalo dobiti Scorpion Winter-2...če pa ne bo šlo po planih,bom pa tudi tukaj prešaltal na Dunlop...sem že pred leti imel zelo dobre izkušnje z njihovimi zimskimi.
    • Zakaj imajo Francozi Eifflov stolp?   Da lahko splezajo gor in gledajo, kako Nemci avte delajo.   Problem je samo, ker ne vidijo dlje od Opla...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.