Dopust tako ali drugače
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Da bi treščil v višji SUV tega ne bi preživel. In kdo je tu kriv? Logika pravi, da BMW, ampak če bi motorist vozil po omejitvah, ga verjetno ne bi spregledal, lahko bi celo ustavil.
-
- "Žena, si spravila avto v garažo?" - "Sem ja. No, vsaj glavne dele..."
-
Pred kaksnim dnem ali dvema sem na FB videl tole sliko ... pa mi nji bilo cisto jasno, kako je motor pristal na semaforju... Danes nasel videoposnetek dogodka ... facebook-video-getvid.io (3).mp4 Kako obesiš Suzukija na semafor (in preživiš) WWW.AVTOMANIJA.COM V kanadskem mestu North Delta so vozniki in mimoidoči med vikendom videli prizor, ki je bolj spominjal na akcijski film kot na običajno prometno nesrečo.
-
+1👍 Pri nas...,pa imamo 3 gospodinjstva,je poraba elektrike izven kurilne sezone na TČ samo za sanitarno vodo okoli 18€/mesec.
-
Včeraj je bilo po dolgem času lepo sončno popoldne in smo bili z otroci na dvorišču. Pa se je skozi odprto okno slišalo sosedo, kako stoka in vzdihuje. Ker nimam njene številke, sem poslal sosedu SMS, da naj ženi razloži, da se jo med "tistim početjem" sliši ven in da so potem moji otroci zbegani, ker ne vedo, kaj to pomeni in mene sprašujejo, kaj se dogaja, da pa je majhnim otrokom malo težje razložit, da je sosedi pravzaprav všeč in da ne stoka zato, ker bi ji bilo hudo... Danes zvem, da se sosed in njegova žena ločujeta. Sosed je ta teden popoldan v službi...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.