Mraušk Mčk Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij Vprašanje. Kakšna je vaša izkušnja s Fedexom. Do sedaj nisem imel fedex za dostavo, tokrat je bila edina možnost v neki nemški spletni trgovini. Že drugi dan je, od kar Fedex slo obljublja paket na domu, pa jim ga še ni uspelo dostavit. Komunikacija z njimi ne obstaja. Telefonsko jih je nemogoče kontaktirat, ker obstaja samo neuporaben telefonski odzivnik, preko chata jih je prav tako nemogoče dobiti. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
godlike Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij Meni najboljša dostava od vseh. Vozil mi je kafe iz Berlina. Dostavlja pri nas to TNT. Ažurn. Tudi čeprav je blo 4x na leto, je točno vedel kje hišo najde, poklical... GLS ima vedno težave. Citiraj
Tilen5 Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij A mogoče kdo ve kje oz kam uveljavljat garancijo od oral-b/braun? Kupljeno je bilo na Notino. Citiraj
sportman333 Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij pred 2 urama je Tilen5 napisal: A mogoče kdo ve kje oz kam uveljavljat garancijo od oral-b/braun? Kupljeno je bilo na Notino. a nimajo urejeno tako da pošlješ nazaj njim in oni urejajo naprej (tako sem jaz imel izkušnjo z mimovrste, enako za ščetko.....philips, nesel na mimovrste, oni dali na servis in potem ker je bila še garancija sem dobil novo). 3 Citiraj
godlike Napisano ponedeljek ob 19:30 Prijavi Napisano ponedeljek ob 19:30 Imaš prav. Glede na zakonodajo, lahko daš direkt na servis ali pa prodajalcu in mora on posredovati servisu. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano ponedeljek ob 20:55 Prijavi Napisano ponedeljek ob 20:55 Ni bilo nedolžno tole neurje. Mazdi je vseeno usojeno, da preživi še kak dan. Streha je pa mogla počakat na gasilce. 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano ponedeljek ob 21:34 Prijavi Napisano ponedeljek ob 21:34 ups je veliko škode? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
g.Wankel Napisano torek ob 04:29 Prijavi Napisano torek ob 04:29 pred 6 urami je Mraušk Mčk napisal: ups je veliko škode? Pri nas je odkril par strešnikov, tako da nam je zamakal. Ker je bilo napovedano nadaljevanje čez noč, so pol gasilci šli kar od hiše do hiše popravljat, svaka jim čast. Je pa nekaj hišam odkrilo cele strehe, par dreves je zruvalo ven, drog za elektriko je padel na vozno mrežo pri postaji... 1 4 Citiraj
Z M A J Napisano torek ob 05:24 Prijavi Napisano torek ob 05:24 Uf jeba tole, upam da dobro poštimate. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano sreda ob 10:15 Prijavi Napisano sreda ob 10:15 A to so samo trenirali al so hoteli lastnici dat kakšen namig? Zamaskirani mladi razbili stekla vhodnih vrat stanovanjske hiše v Ajdovščini, prižgali baklo in se razbežali - Robin WWW.ROBIN.SI Z novogoriške Policijske uprave danes poročajo o nenavadnem dejanju vandalizma, ki ga obravnavajo ajdovski policisti. Pet, zaenkrat še neznanih fantov, z rdečim Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 07:52 Prijavi Napisano včeraj ob 07:52 Tole drugo... je verjetno bla kakšna taka, ki se je v vse vtaknila pa če ni blo po njeno je šla v "Karen mode". Pa so ji dali vedet naj se ne zajebava. To je bla samo lekcija. Citiraj
Alex Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Parkiral sem zraven enega lepega avta. Aja, ta črn ni moj. 😊 2 1 Citiraj
etcho Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami (urejeno) Ajde, da ti ne ostanem dolžen. 😁 Sem parkiral pred McLaren servisom, kamor sem pripeljal svoj avto za prosti čas: Medtem, ko sem čakal, da mi zrihtajo Senno, sem vrgel uč na bodoči avto, Bugatti Bolide. Popravljeno pred 21 urami od etcho 3 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami pred 1 uro je Alex napisal: Parkiral sem zraven enega lepega avta. Aja, ta črn ni moj. 😊 Temu tačrnemu pa še toča ne more stolči strehe, ker on ti je tako dobar. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: Temu tačrnemu pa še toča ne more stolči strehe, ker on ti je tako dobar. Ko je štartal je tako trokiral, da nisem vedel ali bo crknil ali ne. No, ko je prišel do glavne ceste je pa zapel v C duru. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami pred 23 minutami je Alex napisal: No, ko je prišel do glavne ceste je pa zapel v C duru. Lako tebi, ki si glasbenik in veš kaj je C dur. Meni je lahko zvok samo všeč ali pa odvraten ko eksplodira bencin v auspuhu. A kdo ve, kaj se takrat zgodi s katalizatorjem. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 18 urami je dvorjan napisal: ... ... ... ... ... ... Razen če bi radi rinili ob petkih in sobotah popoldne na Hrvaško. Saj smo nori, ne da ne. Ampak toliko nori pa spet nismo... Mislim, že Hrvaška sama po sebi ni ne vem kaj, razen tiste slane vode nimajo kaj dosti za ponudit, cene so baje take, da ni za navadne smrtnike, zastoji se začnejo pa že pred Brezovico pa potem vse do dol. In potem še nazaj grede še enkrat... 1 1 Citiraj
ignacij Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Če ne bi imel vikenda na Hrvaškem, tudi mene ne bi videli. Za enak denar lahko dobiš boljše počitnice. 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 13 urami je etcho napisal: Medtem, ko sem čakal, da mi zrihtajo Senno, sem vrgel uč na bodoči avto, Bugatti Bolide. Eno resno vprašanje: a imaš denarja za eno garnituro pnevmatik za ta avto? Ja, vem, sem malo špilfrderbr... 1 Citiraj
Alex Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 56 minutami je ignacij napisal: Če ne bi imel vikenda na Hrvaškem, tudi mene ne bi videli. Za enak denar lahko dobiš boljše počitnice. Pa ga prodaj in s tem denarjem greš lahko na res prave, bajne dopuste. Mi smo hodili na hrvaško in v črno goro ko smo bili še mladi in nismo bili zahtevni- še v prejšnjem tisočletju, ko so imeli oboji še kolikor toliko normalne cene. 1 Citiraj
jures Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Jaz vlecem prikolico vsako leto na jug Apulije in hrvasko (predsezonsko) Nobene panike nikoli. Oboje dosegljivo v enem samem dnevu. Se posebej zdaj s podaljsanim rangeom in stroskom 0.06€ na 100km 😜 Noben ne prizna ampak samo pot do juga italije in nazaj te pride toliko kot pol tedna na hrvaskem. Mam racune v dokaz. Ampak ne gre se za denar na takih potovanjih 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami To pa kar ne verjamem. Kakšen znesek je to? Citiraj
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 7 minutami je jures napisal: ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Noben ne prizna ampak samo pot do juga italije in nazaj te pride toliko kot pol tedna na hrvaskem. Mam racune v dokaz. Ampak ne gre se za denar na takih potovanjih Tudi ti ne priznaš, ampak cena ni tako hudo različna. Mi smo šli do Ancone in smo plačali 38€ za cestnino. Tast je šel v Slano (nekje pri Dubrovniku) in je plačal 30€ za cestnine... Razdalja v obeh primerih je bila okoli 600 km... Če greš pa na jug Italije, recimo do Palerma na Siciliji, te pa pride cestnina 90€. Ampak do tja je 1700 km, če se obrneš po Jadranu, prideš že do Aten... Je pa res, da če se odpraviš do Aten, da ne boš dal 90€ za cestnine. Sploh Črnogorske so poceni, pa tudi Albanske niso pretirano drage... Citiraj
dvorjan Napisano pred 6 urami Avtor Prijavi Napisano pred 6 urami Ker imam ravno sveže podatke, lahko delim. Do obale Amalfija in po okolici ter nazaj sem porabil za: elektriko: 172,36€ cestnine: 124,80€ Zdaj ne vem, kaj te dni dobiš na Hrvaškem za 297€ ... Verjetno dve fini večerji z ribo. Pa mogoče še sladoled. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.