Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vprašanje. 

Kakšna je vaša izkušnja s Fedexom. Do sedaj nisem imel fedex za dostavo, tokrat je bila edina možnost v neki nemški spletni trgovini. 

Že drugi dan je, od kar Fedex slo obljublja paket na domu, pa jim ga še ni uspelo dostavit. Komunikacija z njimi ne obstaja. Telefonsko jih je nemogoče kontaktirat, ker obstaja samo neuporaben telefonski odzivnik, preko chata jih je prav tako nemogoče dobiti. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Meni najboljša dostava od vseh. Vozil mi je kafe iz Berlina.

Dostavlja pri nas to TNT. Ažurn. Tudi čeprav je blo 4x na leto, je točno vedel kje hišo najde, poklical...

GLS ima vedno težave.

Napisano

A mogoče kdo ve kje oz kam uveljavljat garancijo od oral-b/braun? Kupljeno je bilo na Notino.

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

A mogoče kdo ve kje oz kam uveljavljat garancijo od oral-b/braun? Kupljeno je bilo na Notino.

a nimajo urejeno tako da pošlješ nazaj njim in oni urejajo naprej (tako sem jaz imel izkušnjo z mimovrste, enako za ščetko.....philips, nesel na mimovrste, oni dali na servis in potem ker je bila še garancija sem dobil novo).

Napisano

Imaš prav. Glede na zakonodajo, lahko daš direkt na servis ali pa prodajalcu in mora on posredovati servisu.

Napisano

Ni bilo nedolžno tole neurje.

Mazdi je vseeno usojeno, da preživi še kak dan. Streha je pa mogla počakat na gasilce.

20250721_184132.jpg

Podpis.png

Napisano
pred 6 urami je Mraušk Mčk napisal:

ups

je veliko škode?

Pri nas je odkril par strešnikov, tako da nam je zamakal. Ker je bilo napovedano nadaljevanje čez noč, so pol gasilci šli kar od hiše do hiše popravljat, svaka jim čast.

Je pa nekaj hišam odkrilo cele strehe, par dreves je zruvalo ven, drog za elektriko je padel na vozno mrežo pri postaji...

• Začuden 1
  • Žalosten 4

Podpis.png

Napisano

Uf jeba tole, upam da dobro poštimate. 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

A to so samo trenirali al so hoteli lastnici dat kakšen namig?

WWW.ROBIN.SI

Z novogoriške Policijske uprave danes poročajo o nenavadnem dejanju vandalizma, ki ga obravnavajo ajdovski policisti. Pet, zaenkrat še neznanih fantov, z rdečim

Napisano

Tole drugo... je verjetno bla kakšna taka, ki se je v vse vtaknila pa če ni blo po njeno je šla v "Karen mode". Pa so ji dali vedet naj se ne zajebava. To je bla samo lekcija.

33112_1.png

Napisano

Parkiral sem zraven enega lepega avta. 

Aja, ta črn ni moj. 😊

1000009213-01.jpeg

• Všeč 2
  • Haha 1

Napisano (urejeno)

Ajde, da ti ne ostanem dolžen. 😁

image.png

Sem parkiral pred McLaren servisom, kamor sem pripeljal svoj avto za prosti čas:

image.png

Medtem, ko sem čakal, da mi zrihtajo Senno, sem vrgel uč na bodoči avto, Bugatti Bolide.

image.png

image.png

Popravljeno od etcho
  • Všeč 3
  • Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Parkiral sem zraven enega lepega avta. 

Aja, ta črn ni moj. 😊

1000009213-01.jpeg

Temu tačrnemu pa še toča ne more stolči strehe, ker on ti je tako dobar. 

Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Temu tačrnemu pa še toča ne more stolči strehe, ker on ti je tako dobar. 

Ko je štartal je tako trokiral, da nisem vedel ali bo crknil ali ne. No, ko je prišel do glavne ceste je pa zapel v C duru. 

Napisano
pred 23 minutami je Alex napisal:

No, ko je prišel do glavne ceste je pa zapel v C duru. 

Lako tebi, ki si glasbenik in veš kaj je C dur. Meni je lahko zvok samo všeč ali pa odvraten ko eksplodira bencin v auspuhu. A kdo ve, kaj se takrat zgodi s katalizatorjem. 

Napisano
pred 18 urami je dvorjan napisal:

... ... ... ... ... ... Razen če bi radi rinili ob petkih in sobotah popoldne na Hrvaško.

Saj smo nori, ne da ne.

Ampak toliko nori pa spet nismo...

Mislim, že Hrvaška sama po sebi ni ne vem kaj, razen tiste slane vode nimajo kaj dosti za ponudit, cene so baje take, da ni za navadne smrtnike, zastoji se začnejo pa že pred Brezovico pa potem vse do dol. In potem še nazaj grede še enkrat...

• Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 13 urami je etcho napisal:

Medtem, ko sem čakal, da mi zrihtajo Senno, sem vrgel uč na bodoči avto, Bugatti Bolide.

Eno resno vprašanje: a imaš denarja za eno garnituro pnevmatik za ta avto?

Ja, vem, sem malo špilfrderbr...

Napisano
pred 56 minutami je ignacij napisal:

Če ne bi imel vikenda na Hrvaškem, tudi mene ne bi videli. Za enak denar lahko dobiš boljše počitnice.

Pa ga prodaj in s tem denarjem greš lahko na res prave, bajne dopuste. 

Mi smo hodili na hrvaško in v črno goro ko smo bili še mladi in nismo bili zahtevni- še v prejšnjem tisočletju, ko so imeli oboji še kolikor toliko normalne cene. 

Napisano

Jaz vlecem prikolico vsako leto na jug Apulije in hrvasko (predsezonsko)

Nobene panike nikoli. Oboje dosegljivo v enem samem dnevu. Se posebej zdaj s podaljsanim rangeom in stroskom 0.06€ na 100km 😜

Noben ne prizna ampak samo pot do juga italije in nazaj te pride toliko kot pol tedna na hrvaskem. Mam racune v dokaz.

Ampak ne gre se za denar na takih potovanjih

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 7 minutami je jures napisal:

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

Noben ne prizna ampak samo pot do juga italije in nazaj te pride toliko kot pol tedna na hrvaskem. Mam racune v dokaz.

Ampak ne gre se za denar na takih potovanjih

Tudi ti ne priznaš, ampak cena ni tako hudo različna. Mi smo šli do Ancone in smo plačali 38€ za cestnino. Tast je šel v Slano (nekje pri Dubrovniku) in je plačal 30€ za cestnine... Razdalja v obeh primerih je bila okoli 600 km...

Če greš pa na jug Italije, recimo do Palerma na Siciliji, te pa pride cestnina 90€. Ampak do tja je 1700 km, če se obrneš po Jadranu, prideš že do Aten...

Je pa res, da če se odpraviš do Aten, da ne boš dal 90€ za cestnine. Sploh Črnogorske so poceni, pa tudi Albanske niso pretirano drage...

Napisano

Ker imam ravno sveže podatke, lahko delim.

Do obale Amalfija in po okolici ter nazaj sem porabil za:

elektriko: 172,36€

cestnine: 124,80€

Zdaj ne vem, kaj te dni dobiš na Hrvaškem za 297€ ... Verjetno dve fini večerji z ribo. Pa mogoče še sladoled.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.