skritikrt Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar pred 2 urama je x-layer napisal: Sam imam udarni vijačnik Makita TD022D - ampak to je premočno za neko fino delo. Tega zdaj bolj uporabljam za vijačenje lesa in podobno... Za prenosnike sem si omislil Wiha SpeedE - https://www.amazon.de/Wiha-43631-Elektrischer-Schraubendreher-Schwarz/dp/B07V7VJ14J Potem pa sem še zraven vzel WIHA microBit set - https://www.klium.com/en/wiha-7000sk65esd-microbit-set-esd-assorted-66-pcs-incl-box-39971-29163 Ja res je...TD022 je res "adijo pamet"...človek ko ga v živo vidi si nikoli nebi mislil...pol pa,ko enkrat preizkusiš...za kakšnega domačega mojstra,ki stanuje npr. v bloku,in res ne rabi "mrcino",zna biti polna kapa. Je zelo priljubljen za "pleharijo" z samoreznimi vijaki ipd. A kot pišeš,za fina opravila lih ni namenjen. Uuuu😲-Wiha SpeedE🧐👍...sem slišal veliko dobrega o njem,ko sem gledal takšne...samo ni lih poceni...kot pač vsa dobra roba. Sem gledal tudi Wessel 220 USB z USB-C (zadnja verzija),a sem se zaradi TD022 in baterij odločil za DF012DSE. pred 4 urami je Alex napisal: (Boss-u bo všeč)😁 Zadetek v polno😄 Citiraj
godlike Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar pred 12 urami je skritikrt napisal: Dajte ostali...ne sam zase držati,kar vas veseli...objavite...mogoče še koga drugega zanima. Imam izkušnje,da npr.sodelavci in kokegi...v pogovorih ugotovim,kaj ima,je kupil itd...od npr.orodja...mene tudi zanima,že da izvem kakšne so izkušnje ipd...pa nič ne povedo. Povem ustno komot. Ne maram pa vsega oglaševat. Najboljše da še napišem kje je pospravljeno in kdaj grem na dopust. Pa še kakega romuna tag-am. Citiraj
skritikrt Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar pred 2 urama je godlike napisal: Povem ustno komot. Ne maram pa vsega oglaševat. Najboljše da še napišem kje je pospravljeno in kdaj grem na dopust. Pa še kakega romuna tag-am. Kaj pa imaš pospravljeno😄. Jaz skos kje kaj nucam,in je malo tu,malo tam...bodo mi morali najprej celo bajto "pospraviti",če bodo hoteli vse odnesti😂 Samo res...bi moral psa nabaviti...aja...že imam... Pa ograjo zapreti.. tud imam🤔... Pa vseokoli kamere...aha-tud zdrrihtano🙄... Pol pa naj pride,kdor hoče...po možnosti takrat,ko bom doma,da mu bom pomagal....aja,smo tudi že imeli 2 Citiraj
skritikrt Napisano 1. februar Prijavi Napisano 1. februar Na eBayu kupi "fake"...pol kupi "original",in ugotovi,da je "fake"...itd....zanimivo. 1 1 Citiraj
Jaka32 Napisano 2. februar Prijavi Napisano 2. februar Sklepam, da Hoferjeva baterija ne pase na Lidlov Parkside orodje in na Makitinega. Obstaja kaksen adapter? Citiraj
Scr3am Napisano 2. februar Prijavi Napisano 2. februar (urejeno) pred 29 minutami je Jaka32 napisal: Sklepam, da Hoferjeva baterija ne pase na Lidlov Parkside orodje in na Makitinega. Obstaja kaksen adapter? Nevem sicer koliko se ti to splaca glede na to da je baterija 20€. Razn ce imas vec baterij od ferrexa. Popravljeno 2. februar od Scr3am 1 Citiraj
skritikrt Napisano 14. februar Prijavi Napisano 14. februar dne 3. 6. 2025 ob 17:18 je Alex napisal: Kupil nove imbus ključe. Za nekaj časa bo mir. dne 4. 6. 2025 ob 9:53 je skritikrt napisal: Dobro si kupil-TOP kvaliteta Evo-dokaz🧐 Zmagovalec testa-tudi boljši od PBSwiss😲 Škoda,da ni testiral še Wiha😕 Citiraj
Alex Napisano 15. februar Prijavi Napisano 15. februar pred 14 urami je skritikrt napisal: Evo-dokaz🧐 Zmagovalec testa-tudi boljši od PBSwiss😲 Škoda,da ni testiral še Wiha😕 Me veseli,da sem kupil dobro orodje. 👍 2 Citiraj
skritikrt Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Naročil...ko pride pa morda kaj več napišem....ker vem,da je že bila debata o tem,čeprav bolj v smeri potreb za strmejše naklone (ta zmore 80%). MAMMOTION LUBA mini 2 AWD 1000 EU.MAMMOTION.COM · Tri-Camera AI Vision + NetRTK. Centimeter-Precise Mapping· Zero-Setup Multi-Zone Auto Mapping. Up to 10 Zones· Edge Cutting Disc... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.