To, da ima alarm, sem ugotovil, ko sem enkrat peljal mamo v trgovino, razložimo stvari iz vozička, ji odprem avto, da se vsede in odpeljem voziček nazaj. Tam srečam znanca in si izmenjamo par besed, med tem časom se je avto zaklenil. Mami je postalo vroče in je odprla vrata. Alarm začne tulit (podzemni parking), jaz pa se veselo pogovarjam in si mislim, pa kdo je ta cepec, ki mu trokira alarm. Določene stvari se naučiš zgrda. 😁
Res je. Do sedaj nihče od nas, ki imamo CX 30 že par let, ni vedel za alarm.
Bodo na servisu rešili , vsaj upam.
Če ne bodo našli napake , bodo prerezali kako žico in ne bo več tulil sredi noči. Vedno se najde tešitev. 😉😄
Dobil sem streho od počitniške prikolice!
Danes pošljem otroke, da preverijo žice električnega pastirja, preden živali spustimo na pašo. Ponavadi burja polomi kakšne veje pa če padejo čez žice, naredi kratek stik in električni pastir ne dela. No, in pridejo otroci nazaj in povedo, da čez ograjo leži streha. Grem pogledat in res - streha od take počitniške prikolice:
Zdaj moram samo še ugotoviti, od kod ko je prineslo. Ker severno od mene v razdalji kakšne dva kilometra nihče nima take prikolice...
Sem ravno hotel napisati, da traktorji itak tankajo ELKO in da pomanjkanje nafte ni posledica povečanega obsega del na kmetijah spomladi.
Je pa res, da 'tazaresen' kmet s spodobno obdelovalno površino porabi preko 200 litrov na dan...
No, če druga ne me pa veseli, da ste ob meni spoznal se nekaj novega o avtu 😆🤣👊 zdaj pa držite pesti zame, da se zadeva z menjavo ključavnice reši in, da če se še komu pojavi ista težava, ve kaj precekirat jaz grem pa še loto v plačat, ker sem očitno take sreče 🤣🤣🤣
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.