Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

FIFA se mora najprej znebiti infantilnega vodje, potem pa dobro razmisliti kje naslednjič organizira prvenstvo. Ker tale amerika je res podn. Nižje ne gre.

WWW.RTVSLO.SI

Tisti, ki ste spremljali finale svetovnega prvenstva do konca, ste bili lahko priča španskemu dvigu lovorike - z napako. Ali drugače povedano: slavje Špancev je zmotil ameriški predsednik Donald...

• Všeč 1
  • Žalosten 3

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Ta finale je bil anti propaganda za nogomet. Nič od niča. Nevedni nad drugi. Zmagali so pa manj slabi na koncu.

Napisano (urejeno)

Čeferina iz UEFE u FIFO... 

Popravljeno od Shrek
  • Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 5 urami je Mraušk Mčk napisal:

Že spet navijaš za tardeče.

Precej rajš k pa za s(v)inje modre. 😉

Pa za Ferrari, pa za Manchester United, pa konc koncev tud za Alexovo rdečo CX-30.

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Jaz sem navijal za Agentino vse do zadnje tekme. No to je bilo pa sramota za nogomet. Namesto, da poizkušaš nasprotnika zmagati s taktiko, tehniko, znanjem in kondicijo, so vsak štart gledali samo kako bodo agresivni in zganjali provokacije. Totalno negledljivo.

Kar se tiče špancev pa kapo dol, da so bili sposobni 120 minut takšnega tempa in stalnega presinga s podvajanjem še nisem videl. Kondicija in disciplina na 120%. Zasluženi prvaki, s takšno igro so bili razred pred vsemi ostalimi.

Popravljeno od ignacij
Napisano

Ma... 

Argentina... 

Pokvarjeni igralci maksimalno. Kak lahko za take navijaš... Nasprotniki igrali proti Argentini in sodniki... 

Napisano

Ne vem kaj se dogaja z južnoameriškim nogometom. Dobesedno vsi predstavniki so igrali pokvarjeno, grobo in nesramno potem imajo pa še muda, da se čudijo, ko dobijo kartone.

33112_1.png

Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Ne vem kaj se dogaja z južnoameriškim nogometom. Dobesedno vsi predstavniki so igrali pokvarjeno, grobo in nesramno potem imajo pa še muda, da se čudijo, ko dobijo kartone.

Tako so igrali vedno. To je njihov stil nogometa. Maradona...

Napisano
WWW.RTVSLO.SI

Britanski mediji poročajo, da se predsednik Evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin namenoma ni udeležil finalne tekme na svetovnem prvenstvu med Španijo in Argentino, s čimer je izrazil svoje...

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Tako so igrali vedno. To je njihov stil nogometa. Maradona...

Ja sej zato je men to ogaben nogomet in nikakor ne morem razumet, da je nekomu tak na pol cmerast rugby stil dejansko všeč. Mislim brez sramu so in tudi če zmagajo s prevaro (hand of god) jim je to normalno in po vrhu slavijo tega, ki je z goljufijo uspel, kot da gre za največjega heroja.

33112_1.png

Napisano
pred 24 minutami je Boss napisal:

Ja sej zato je men to ogaben nogomet in nikakor ne morem razumet, da je nekomu tak na pol cmerast rugby stil dejansko všeč. Mislim brez sramu so in tudi če zmagajo s prevaro (hand of god) jim je to normalno in po vrhu slavijo tega, ki je z goljufijo uspel, kot da gre za največjega heroja.

Saj v bistvu Maradona je heroj. In za njih Bog. Prav tako za Nepapeljčane.

Vsekaor raje gledam njih kot te Evropske reprezentance polne črncev. Kmalu ne bo več enega belca v njih. 

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Saj v bistvu Maradona je heroj.

A zato, ker je goljufal? Potem se je pa še norca delal z izjavo o božji roki. :nevem:

Sej ne vem, mogoče narobe razmišljam, al pa sem tolk drugačen, da mi zmaga s prevaro pač ne daje zadoščenja, ampak me spravlja v slabšo voljo kot pa če bi izgubil. Ja tudi ko smo še igrali tarok sem se nekoč nekoliko spozabil in si prigoljufal zmago. Ja prav brezveze in prazno sem se počutil in od takrat mi ni, da bi goljufal in zato ne maram tudi, da drugi goljufajo za pridobivanje lastnih koristi.

33112_1.png

Napisano

V ameriki, v južni še posebej, večja baraba si, bolj si cenjen. Si heroj če nekoga ogoljufaš.

Isto je Balkan. Na žalost se ta južnjaška miselnost seli tudi k nam. Iz Grasuplga čez Savo.

Napisano

Če smo zelo iskreni so ENG prav pošteno premagali v polfinalu, pač proti ESP pa niso imeli za burek in je malo frustracij uletelo (podobno kot pri kakih SRB itd...)...ESP je pač dominirala, predvsem pri posestvi in obvladovanju žoge, tudi FRA ni imela za burek proti njim pa imajo boljše posameznike kot ARG...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jah, ne vem, no, ... ...   "Umirjen promet" je točno točka za kolesarje. Ko se jaz peljem 30, ker je tam "cona 30" in zraven še radar, kolesar me gre pa čez polno črto in v škarje prehitevat - ja, umirjeni kolesarji bi povečali varnost in edino sami lahko povečajo lastno varnost.   In pa "strožja kontrola prometnih pravil" bi kolesarje prisilila, da bi prevzeli odgovornost za kršenje pravil. Samo še na riti bi jim morali napisat registrske, da jih lahko potem "identificirajo" tako kot tebe v avtu...
    • Taksne probleme imajo prerdvsem tisti, ki se nikoli se niso vozili z EV .... Taksni tudi najbolje vedo vse slabe strani EV ... 
    • Sam se ustavljam približno vsakih 250 km poti. Pa ne zato,ker bi se moral, ampak zato, ker hočem. Ne predstavljam si , da bi gledal stalno na ekrancek porabo elektrike in preračunaval, v kateri vukojebini se moram ustaviti,da bi napolnil baterijo. Že , ko se voziš z kolesom na daljši vožnji je proti koncu kar mučno, ko se baterija hitro prazni. Ne bi rad doživljal takega občutka z avtom. Ali pa, bognedaj na kaki poti pozimi ,ko greš na smučišče. Zunaj -15°C ti pa iščeš v kaki mali vasici polnilnico. Kam greš ta čas, te pol ure,  če polnilnico najdeš in je slučajno prazna, da lahko priklopiš avto na njo?🤔  
    • Če smo zelo iskreni so ENG prav pošteno premagali v polfinalu, pač proti ESP pa niso imeli za burek in je malo frustracij uletelo (podobno kot pri kakih SRB itd...)...ESP je pač dominirala, predvsem pri posestvi in obvladovanju žoge, tudi FRA ni imela za burek proti njim pa imajo boljše posameznike kot ARG...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.