50keda Napisano četrtek ob 11:16 Prijavi Napisano četrtek ob 11:16 uf, to pa so motorji, da pri 100 km/h še kr kopljejo xD jezus marija kam smo pršl na tem forumu 5 Citiraj
mazdaman Napisano četrtek ob 11:48 Prijavi Napisano četrtek ob 11:48 pred 21 urami je Boss napisal: Ja, sem premalo podrobno specificiral stavek "To je pri vseh EV-jih po cenah, ki so namenjene navadnim smrtnikom.". Govorimo o EV-jih, kjer se moč giblje tam nekje do 250KM pred 20 urami je Jest napisal: Tesla 3 RWD ima 188kW (252KM) in ceno okoli 40K €… kar je primerljivo z Mazdo 6e… pred 19 urami je Boss napisal: Jap, sam tale Tesla ne gre tako vesoljsko kot tista s 500KM. Ravno to kar ti Thomas razlaga Osnovna Tesla 3 RWD in Mazda 6e sem imel ponudbo obe za 38.500. In ti avti imajo dober pospešek pri omenjeni hitrosti. Ni pa tukaj govora o močnejših izvedbah, ki so cenovno okoli 45.000 in naprej. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano četrtek ob 12:05 Prijavi Napisano četrtek ob 12:05 pred 9 minutami je mazdaman napisal: Ravno to kar ti Thomas razlaga Osnovna Tesla 3 RWD in Mazda 6e sem imel ponudbo obe za 38.500. In ti avti imajo dober pospešek pri omenjeni hitrosti. Ni pa tukaj govora o močnejših izvedbah, ki so cenovno okoli 45.000 in naprej. Za Mazdo6e testerji pravijo, da je anemična pri AC hitrostih tko, da ne vem kaj si probaval. Sem recimo Vozil Cupro Born z 230KM pa je do 100km/h super, celo pod 6 sekund do 100. AMpak tam nekje pri 120km/h pa daš gas in pričakuješ, da se bo nekaj zgodilo.... hmmm pač nič posebnega. Sej to je ta filing, če imaš pri nižjih hitrostih brutalne pospeške pol pri višjih pa pričakuješ nekaj pa tega pač ni. Sej ne rečem, da ne pospešuje, ampak nič posebnega. O tem se pogovarjamo. 2 Citiraj
mazdaman Napisano četrtek ob 12:50 Prijavi Napisano četrtek ob 12:50 pred 41 minutami je Boss napisal: Za Mazdo6e testerji pravijo, da je anemična pri AC hitrostih tko, da ne vem kaj si probaval. Sem recimo Vozil Cupro Born z 230KM pa je do 100km/h super, celo pod 6 sekund do 100. AMpak tam nekje pri 120km/h pa daš gas in pričakuješ, da se bo nekaj zgodilo.... hmmm pač nič posebnega. Sej to je ta filing, če imaš pri nižjih hitrostih brutalne pospeške pol pri višjih pa pričakuješ nekaj pa tega pač ni. Sej ne rečem, da ne pospešuje, ampak nič posebnega. O tem se pogovarjamo. Res je Mazde nisem vozil, ker jih takrat še ni bil ko sem kupoval. Vozil sem pa teslo, ki iz štarta nima nekih brutalnih pospeškov (kot npr Performance) ampak po avtocesti pa si hitro zelo prehiter ko preveč stisneš. Pač obutek je tak da gre res dobro proti CX-60. Če primerjaš čase v sekundah pa ni veliko razlike med cx-60 im model 3 RWD 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
NevLado Napisano včeraj ob 10:29 Prijavi Napisano včeraj ob 10:29 Sem jo v petek videl v živo. Spredaj izgleda res dobro in sveže. Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 12:31 Prijavi Napisano včeraj ob 12:31 pred 1 uro je NevLado napisal: Sem jo v petek videl v živo. Spredaj izgleda res dobro in sveže. Jaz sem pa kar nekaj testov pregledal in vsi se strinjajo, da tole po filozofiji ni Mazda niti od daleč. Jinba ittai miselnost lahko pozabimo, avto je pač le in samo Kitajc brez duše in kvalitet Mazde. Obleka ne naredi človeka oziroma v tem primeru Mazde. Žal, fantje zame je to en velik obvoz in lojtrski voz pri meni na dvorišču dejansko ne bo. 3 2 Citiraj
NevLado Napisano včeraj ob 12:34 Prijavi Napisano včeraj ob 12:34 pred 2 minutama je Boss napisal: Jaz sem pa kar nekaj testov pregledal in vsi se strinjajo, da tole po filozofiji ni Mazda niti od daleč. Jinba ittai miselnost lahko pozabimo, avto je pač le in samo Kitajc brez duše in kvalitet Mazde. Obleka ne naredi človeka oziroma v tem primeru Mazde. Žal, fantje zame je to en velik obvoz in lojtrski voz pri meni na dvorišču dejansko ne bo. Se strinjam s tabo 100%, sem samo izpostavil dejstvo, da v živo izgleda dobro. 4 Citiraj
Boss Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Sej meni je tud kar všečna, ampak... Tko k pri ženskah... lahko je baba fejst, podstrešje pa pač ni pospravljeno. A hočeš met opravka s tako? Ja lahko jo pa na en test ride odpelješ pa je to to. 6 1 Citiraj
Bini Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Kaj že imajo avti in bejbe skupnega... 🤔🫣😉 Citiraj
Matick Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami pred 8 minutami je Bini napisal: Kaj že imajo avti in bejbe skupnega... 🤔🫣😉 Da nobenga ne posods prjatlu? 🤔 4 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Pa da maš enega čez teden, enega za vikend. Pa še službenega če maš srečo. Pa treba jih je zamenjat vsake tok časa, če ne se naveličaš. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 13 urami je Matick napisal: Da nobenga ne posods prjatlu? 🤔 Zgleda imaš slabe izkušnje... 😁😉 Citiraj
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 13 urami je Matick napisal: Da nobenga ne posods prjatlu? 🤔 Ma babo ti posodim, ni problema. Avta pa res ne. Ker avto bo vlekel ne glede na to, koliko ga boš tiščal in ga potem vrneš pretegnjenega in zlomljenega. Baba, če jo boš pregrobo pritisnil, te bo usekala nazaj... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Matick Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami (urejeno) pred 2 urama je Bini napisal: Zgleda imaš slabe izkušnje... 😁😉 Ja, kolegu sm enkrat avto posodu, pa ga je kresnu Popravljeno pred 5 urami od Matick Citiraj
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 3 urami je Matick napisal: Ja, kolegu sm enkrat avto posodu, pa ga je kresnu Je sem ga dal na klepanje spredaj pa mi ga je klepar še zadaj razbil. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.