skritikrt Napisano petek ob 15:36 Prijavi Napisano petek ob 15:36 pred 48 minutami je Shrek napisal: Pa kam hodite to na dopust... Tja,kjer še nismo bili😃 2 Citiraj
Z M A J Napisano petek ob 17:59 Prijavi Napisano petek ob 17:59 Nek dež so za danes že več dni napovedovali, pa očitno ne bo niti vrtička zalilo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
etcho Napisano petek ob 18:49 Prijavi Napisano petek ob 18:49 pred 5 urami je Alex napisal: Tudi sam imam to navado , da najprej pregledam filtre v klimah. Ni mi jasno, ali so lastniki taki jebivetri ali pa sploh ne vedo, da je potrebno čistiti filtre. Najbrž tudi servisi niso bili nikoli narejeni. Pa vetrnica notri sigurno vsa črna od umazanije. 1 Citiraj
godlike Napisano petek ob 18:58 Prijavi Napisano petek ob 18:58 (urejeno) To celo ne. 😆 Saj sem vse zapisal in podal ustrezno oceno na booking. Popravljeno petek ob 18:59 od godlike 1 1 Citiraj
Boss Napisano petek ob 20:47 Prijavi Napisano petek ob 20:47 Se, se kr zgrozil, k sem tole bral in se pridružujem Shreku z vprašanjem, kje najdete take apartmaje... a so bli vsaj pocen pa značka gor DIY? 1 1 1 Citiraj
godlike Napisano sobota ob 05:19 Prijavi Napisano sobota ob 05:19 Povprečna ocena na bookingu 8.5. Predvidevaš da je tak apartma ok. 1 1 Citiraj
Agerg Napisano sobota ob 07:25 Prijavi Napisano sobota ob 07:25 (urejeno) Ko so pa vsi ostali gosti takšni bumbarji, da jim je to vseeno. Počasi razumem, da je ljudem tako pomembno, da za tista dva tedna spizdijo od lajfa, da gredo čisto v vsako luknjo. Problem je, da ko boš tam, ne bo nihče priletel in porihtal takoj. Pa mine dopust... Pa dopust je eno. Večina lastnikov nepremičnin, ki jih potem oddajajo, tega ne razume. Ti si lastnik, porihtaj kar imaš za porihtati ali pa prodaj, ker nisi sposoben vzdrževati objekta. Imaš izjeme, recimo jaz sem imel zadnje štiri leta z najemom pisarne kar srečo. Urejeno, pametna cena in porihtali so zelo hitro, kar je bilo njihovo za porihtati. Redka mentaliteta tu na Balkanu. Pa verjetno še kje drugje, ko se ljudem račun ne izide in jih dobiček najema premami. Popravljeno sobota ob 07:31 od Agerg 1 3 Citiraj
Agerg Napisano sobota ob 07:27 Prijavi Napisano sobota ob 07:27 pred 13 urami je Z M A J napisal: Nek dež so za danes že več dni napovedovali, pa očitno ne bo niti vrtička zalilo. Pri nas v Savinjski dolini je kar dobro šlo. Piše 30 mm padavin v zadnjih 12 urah. Sem šel pogledat, ker je okrog 2:00 zjutraj lepo nalivalo. Drugje pa marsikje 0 mm. 4 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano sobota ob 09:17 Prijavi Napisano sobota ob 09:17 pred 18 urami je Shrek napisal: Pa kam hodite to na dopust... Nekam kjer ni dolgcajt in imaš kaj početi 3 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Janez007 Napisano sobota ob 10:13 Prijavi Napisano sobota ob 10:13 Grosuplje, cca 1 km od mene, je privat vremenska postaja namerila 36 l padavin/m2, padle so od 2-4h zjutraj. Sreča - obeti so bili slabi. 3 Citiraj
Z M A J Napisano sobota ob 11:20 Prijavi Napisano sobota ob 11:20 Dober kolesar pomoje tole relacijo prej prevozi, pa ne rabi biti glih Pogačar ali Roglič; Od Kopra do Ljubljane dve uri in pol | 24ur.com WWW.24UR.COM Pred nami je zopet prometno zelo obremenjen počitniški konec tedna, opozarjajo na Agenciji za varnost prometa (AVP) in prometnoinformacijskem centru. Pričakovano je največ zastojev na... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano sobota ob 11:26 Prijavi Napisano sobota ob 11:26 Pri nas pa bolj kot ne vse prazno.🤗 Samo okol trgovin se dela gužva.... 😁 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano sobota ob 11:44 Prijavi Napisano sobota ob 11:44 Jp, Spar centri, Jysk, Kik…. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Ma kakšno globalno segrevanje. Ga ni. To je samo konstrukt levičarjev, aktivistov in tamavričnih. Najtoplejša junij in julij doslej v Zahodni Evropi. Temperatura morij dosega rekordne ravni. WWW.RTVSLO.SI Letošnja junij in julij sta bila najtoplejša meseca v zgodovini meritev v Zahodni Evropi, je sporočila služba za spremljanje podnebnih sprememb v okviru programa EU-ja Copernicus. Rekordna... 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
skritikrt Napisano pred 39 minutami Prijavi Napisano pred 39 minutami (urejeno) pred 9 urami je Mraušk Mčk napisal: Ma kakšno globalno segrevanje. Ga ni. To je samo konstrukt levičarjev, aktivistov in tamavričnih. Najtoplejša junij in julij doslej v Zahodni Evropi. Temperatura morij dosega rekordne ravni. WWW.RTVSLO.SI Letošnja junij in julij sta bila najtoplejša meseca v zgodovini meritev v Zahodni Evropi, je sporočila služba za spremljanje podnebnih sprememb v okviru programa EU-ja Copernicus. Rekordna... Reka Ren pred 77 leti. Popravljeno pred 39 minutami od skritikrt Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.