Z M A J Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Ne glih sem zamudil uvod - pol sem prisluhnu nekje ko si omenju da je bil nesojeni 11. ?panec! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 To je tole ane >> http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=11954&LNK=3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
daSKAn Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Zdele bom na radiju.... Sm glih letel k stranki pa sem malo sli?al, niti nisem vedel, da imam na radio 1, samo sem malo poslu?al zgodbo in sem si rekel.. hang on a minute, tole je pa nekdo ?e razlagal.... Citiraj
daSKAn Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Dosn ni bil dober dan... .. pa ?e sam sebe sem zajebal.. Citiraj
BOBI Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 jaz se bi obeso pa to,pa ne resno jemat ampak nevem kak bi to preneso Citiraj MAZDA POWER
Gorjup13 Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Bemu matr, grem prvi? na honda meet, tko kt so mazdini ob nedeljah in se mi mamca zabije v moj parkiran avto, mim kerga je ?la prej pe? in ga kao ni vidla tko da ja desn ?migovc je ?ou, odbija? pa blatnik sta pa tut lepo fasala Citiraj
qwerty Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Bemu matr, grem prvi? na honda meet, tko kt so mazdini ob nedeljah in se mi mamca zabije v moj parkiran avto, mim kerga je ?la prej pe? in ga kao ni vidla tko da ja desn ?migovc je ?ou, odbija? pa blatnik sta pa tut lepo fasala Reko mamci naj izvadi pare? Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Reko mamci naj izvadi pare? poklical bi SWAT Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 poklical bi SWAT Skrajne metode. Citiraj
Gorjup13 Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Smo izpolnil eu poro?ilo jst bom preveru kok me pride ?e sam zrihtam stvari pol se bo pa mamca odlo?la al mi da pare al grem pa na zavarovalnco. Citiraj
LabiGT Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Reko mamci naj izvadi pare? ne, reku ji je naj izvadi sise pa slece gace Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 ne, reku ji je naj izvadi sise pa slece gace js bi reku da naj popravi avto, ker je to drazje kr se pa tice sise pa gace lahko dobis bolj poceni. se manj ti stane kot zmigavc. Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Zmanjkalo marjetic nalepk za Mazdo6!!!!! JL-ju dej kej ostrega v roke pa ti jo bo izrezbaril. Citiraj
Z M A J Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 JL-ju dej kej ostrega v roke pa ti jo bo izrezbaril. Pa ?e kreativnost bo vzpodbujal v otroku! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Dons se mi je prou genialno ratal ope?t s cukrom kuhanim na 120 stopinj,..alergi?na sem na parfum o?itno in sem vsa pikasta pa srbi pa pe?e za znoret, pms me daje, pa ?e ratal se mi je po?pricat s 100% alkoholom ?ez obli?,..mislm da lahko re?em da dons res ni moj dan,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdaman Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Dons se mi je prou genialno ratal ope?t s cukrom kuhanim na 120 stopinj,..alergi?na sem na parfum o?itno in sem vsa pikasta pa srbi pa pe?e za znoret, pms me daje, pa ?e ratal se mi je po?pricat s 100% alkoholom ?ez obli?,..mislm da lahko re?em da dons res ni moj dan,.. Da nisi ti kaj takega skuhala in pojedla? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Allyssa Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Da nisi ti kaj takega skuhala in pojedla? Npr? Ne,..ker se sploh ne spomnm kdaj sem nazadnje kuhala,.. Razen ?e mi je kdo drug kej vme?al :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdaman Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Npr? Ne,..ker se sploh ne spomnm kdaj sem nazadnje kuhala,.. Razen ?e mi je kdo drug kej vme?al :ne vem: Temne sile na delu, saj bo bolje Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Dons se mi je prou genialno ratal ope?t s cukrom kuhanim na 120 stopinj,..alergi?na sem na parfum o?itno in sem vsa pikasta pa srbi pa pe?e za znoret, pms me daje, pa ?e ratal se mi je po?pricat s 100% alkoholom ?ez obli?,..mislm da lahko re?em da dons res ni moj dan,.. To se da re?it za nekaj ?asa. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Dons se mi je prou genialno ratal ope?t s cukrom kuhanim na 120 stopinj,..alergi?na sem na parfum o?itno in sem vsa pikasta pa srbi pa pe?e za znoret, pms me daje, pa ?e ratal se mi je po?pricat s 100% alkoholom ?ez obli?,..mislm da lahko re?em da dons res ni moj dan,.. hehe Daskan, beat that Citiraj
LabiGT Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Sam res daskan, mislim da nimas sans Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 Raj?i bi bil tule nekje (?e ?e ne ob kak?ni Slani vodi) - kakor pa v biroju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 To se da re?it za nekaj ?asa. Raj? ne bi No dons sm se pa uspela prou nesramno urezat,..o?itno sem sama seb najve?ja nevarnost,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
rendy Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 Raj? ne bi No dons sm se pa uspela prou nesramno urezat,..o?itno sem sama seb najve?ja nevarnost,.. bom pregovor od mojga brata uporabu: za gosko ni pecikl(kolo) nmal se hecam, le glej da nebodo kj neprimerenga najdl u tortah Citiraj
Alex Napisano 14. julij, 2011 Prijavi Napisano 14. julij, 2011 Zunaj je 34°C,morje je pretoplo,27°C,in vse polno je trave noter. V glavnem je najbolj?e bit doma pri pri?gani klimi. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.