Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
@Jest mislim, da so volitve že mimo zato lahko to temo zapremo ali pa koga pošljemo na dopust, ker tole ogroža celo stara prijateljstva!Jaz sem za prvi predlog. In potem se še podpihuje, žalostno.... 🥴
-
Tudi jaz sem to vsak dan doživljal, pravtako na relaviji proti MB lani in letos. Sem prav vesel, da sem v večini rešen tega prometa! Saj že veste zakaj....
-
Želim ti, da najdeš službo v kateri boš z veseljem delal in morda celo užival....
-
1.) Če bi jaz napisal, da si kreten, bi mi pa zameril, da sem nesramen. 2.) "Kdor prizna, mu je pol odpuščeno" al kako so že govorili nekoč... 3.) Zdaj, ko to vemo, je jasno, koliko resno se vzame tovrstne tvoje objave... 4.) Da so največji komunajzarji ravno v stranki, ki jo jaz podpiram? Tale bo pa težka. Za začetek bi bilo lepo vedeti, za katero stranko sem jaz tako zavzet? Dobro, ja, so stranke, s katerimi se nisem strinjal in so stranke, s katerimi se bolj nisem strinjal. Da bi pa jaz katero podpiral, se pa nekako ne spomnim. Spomnim se samo, da si me v glavnem ti določil za SDSovca, ker sem si nekajkrat drznil oporekati idejam levih strank. Tako, kot to počnejo komunisti: kdor ni brezpogojno za nas je proti nam... In da so v "moji" stranki največji komunajzarji? Lahko kakšno določeno ime? Za zdaj jih pa naštejem nekaj, ampak jih bo težko stiščat v SDS, v katero si me ti včlanil. Vitomil Zupan: Priznani slovenski pisatelj in partizan, ki je svojo izkušnjo kasneje opisal v romanu Levitan. Igor Torkar: Slovenski pisatelj in publicist (pravo ime Boris Fakin), avtor znamenitega dela Umiranje na obroke. Angela Vode, komunistkinja in avtorica knjige Skriti spomin. Mirko Košir: Kemik in publicist, predvojni komunist. Ja, vsi so bili komunajzerji. Veliki komunajzerji. Mi lahko zdaj razložiš, s katero stranko jih lahko povežeš, da bom vedel, katero stranko jaz podpiram? Vnaprej hvala za odgovor!
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.