Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Je zanimivo, da od drzave do drzave je razpored jedi drugacen. Naprimer, na ceskem je, vsaj meni, ful bl logicna postavitev kot pri nas.

Napisano

Kako lahko jeste to ?udo od hamburgerjev?

Jaz te?ko. 

Na?a dva nadebudna mulca 6 in 8 let sta me mesec nazaj prisilila da smo ?li na hamburgerje - od vrstnikov sta izvedela kako zelo dobre so te stvari. Ampak sta pojedla samo krompir?ek, burgerje pa pustila ker so se jima zdeli nagrav?ni. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Jaz te?ko.

Na?a dva nadebudna mulca 6 in 8 let sta me mesec nazaj prisilila da smo ?li na hamburgerje - od vrstnikov sta izvedela kako zelo dobre so te stvari. Ampak sta pojedla samo krompir?ek, burgerje pa pustila ker so se jima zdeli nagrav?ni.

Mogo?e poskusi s ?evapi...
Napisano

Kako lahko jeste to ?udo od hamburgerjev?

Enostavno, zagrabi? z obema rokama, primakne? proti ustom, odpre?, vstavi? v usta cca 4-5 kvadratnih centimetrov hamburgerja ter dvigne? spodnjo ?eljust, da zobje ustvarijo ?karjast efekt in odgriznejo zalogaj. Nato premika? zadnji del ?eljusti gor dol, levo levo desno ter si pomaga? ?e z jezikom. Ko je dovolj pre?ve?eno pogoltne?. ?e si zelo la?en in se ti mudi si pomaga? poplaknit z dietno Cocacolo, da se ne zredi?. To ponavlja? toliko ?asa, da Bigmaca ali dveh ni ve?. Mah na?eloma niti ni tako te?ko in bi moral znati vsak, tako da upam, da ti bo nasvet pomagal. :hudicek:

Jaz te?ko. 

ehh, kolk so danes mulci razvajeni... zdaj se bodo ?e nad burgerji zmrdovali. 

?e pa smo glih pri nagrav?nosti je ta krompir?ek dale? bolj umeten in nagrav?en kot pa BigMac al pa recimo BigTasty. 

Ko prides v FRA ITA ali podobno pozno nekam je Mac vedno resitev. V Albertvillu nazadnje je bil kebab na stacionu angelski....(edina stvar v krogu 5km)

Sploh v kak?nih svinjuharskih dr?avah tretjega sveta je navadno to edina re?itev, ?e ho?e? jesti pa no?e? fasat driske al ?e kaj huj?ega.

33112_1.png

Napisano

Jaz te?ko.

Pohvalno.

Sicer je pa v ma?i dru?ini to prepovedano jesti in sectega vsi dr?imo. Edino v Londonu, kjer prakti?no nima? kaj jesti smo bili primorani it v Burger king.

In smo imeli potem dva dni prebavne motnje. To je to, kar se ti?e te hitre prehrane pri nas.

Napisano

Radar iz Italije.... 13.9.18

107kmh na 90omejitve.

258eur (190ce pla?am takoj)...

Vse v angle??ini...

Pa smo opravili z italijo

Napisano

No vidis Nejc, tudi ti si samo clovek, ki lahko prekrsi CPP....nekaj kar strogo zagovarjas tukaj.

Ampak zakaj je Italija kriva ce si sel ti prehitro?

Glede na visino kazni za 17km/h predvidevam da ni bila 'navadna' cesta?

Seveda da krsim cpp. Nikjer nisem rekel,da jih ne. Se pa trudim s tem ne neposredno ogro?ati ostalih. In predvsem , da ko ?e (pre)krsim pravila (tak?na in druga?na), se ne pizdim na ostale,ki takrat niso ni? narobe naredili.

Kaj je Italija kriva? Ni?. Saj so me v prvih razredih O? nau?ili da je 107 ve? kot 90 , v avtosoli pa ,da moram gledati znake... Jebiga,kriv sem.

Nevem pa za katero cesto gre, niti ?e nisem videl pisma.... Predvidevam , da za regionalno,glede na omejitev 90.

To je moralo biti nekje med Monte Grappo in Gardo.... Jebemu , je bilo fajn, ampak tako zelo pa tudi ne.

Vi?ina kazni.... Kakor sem uspel razbrati iz neta, gre velik del kazni na ra?un birokratskih peezdarij...

Mah... Jebejo naj se.

Napisano

Nisem siguren, ampak naj ne bi smeli zaracunavati birokratskih stvari, se pravi da kazen bi mogla biti toliko koliko bi placov italijan in niti cent vec.

Napisano

Nisem siguren, ampak naj ne bi smeli zaracunavati birokratskih stvari, se pravi da kazen bi mogla biti toliko koliko bi placov italijan in niti cent vec.

Fer bi bilo,saj sem vendar enako ogro?al kot Italijan, ki je storil enak prekr?ek...

Nevem no.... Tudi to ,da ni niti besede v meni doma?emu / razumljivemu jeziku....

Najraje bi spisal kak?no prito?bo, ampak imam ob?utek,da bom zgolj pla?al ?e kak?ne dodatne stro?ke.

Napisano

Bodi zdej ta prav Slovencelj, pa se prito?i na kazen :)

Kazen sprejmem,kriv sem... Ampak jebejo naj se s temi dodatnimi stro?ki

Napisano

Nobenih dodatnih stroskiv ni

up to 10 km/h more than the speed limit ? fine ranging from 39 to 159 euro

over 10 km/h to 40 km/h more than the speed limit ? fine ranging from 159 to 639 euro and deduction of three points on the license;

over 40 km/h and no more than 60 km/h ? fine from 500 to 2000 euro, deduction of 6 points on the driver license and suspension of driving license for 1-3 months

more than 60 km/h of the maximum speed limits ? fine from 779 to 3119 euro, with the deduction of 10 points on the license and the sanction of license suspension for 6-12 months. In case of relapse in two years is subject to the revocation of the driving license.

Bo Kr dr?alo,ja...

Jebiga... No Nore italy 4me

Napisano

Pi?e , da ?e pla?am v roku 5ih dni od prejetja obvestila , je kazen 200, ?e pla?am v roku ve? kot 5ih dni in do vklju?no 60ih dni,je kazen 260...

Kdaj za?ne te?i ta rok? Takrat ko pride pismo na po?to, ali takrat ko ga jaz prevzamem na po?ti?

Napisano

Precej pi?kav ob?utek, ko sem bil pri bejbi in mi za?ne razlagat kako ji je fajn z mano, da me ima rada, ljubi in ?e kaj, jaz pa ji nisem mogel vrnit teh ob?utkov. La?i pa itak ne maram in sem ji povedal kak?ni so moji ob?utki. Skratka, po eni strani imam mirno vest, po drugi mi je ?al te fajn osebe, ampak ?e nisem zaljubljen, tega ne morem re?i.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Precej pi?kav ob?utek, ko sem bil pri bejbi in mi za?ne razlagat kako ji je fajn z mano, da me ima rada, ljubi in ?e kaj, jaz pa ji nisem mogel vrnit teh ob?utkov. La?i pa itak ne maram in sem ji povedal kak?ni so moji ob?utki. Skratka, po eni strani imam mirno vest, po drugi mi je ?al te fajn osebe, ampak ?e nisem zaljubljen, tega ne morem re?i.

Bolje to,kot obratno.... Nimas kaj; Mirna vest je najve? vredna...

Napisano

Sem povedal, da jaz zadevo smatram kot rekreacijo in ?e je obema v?e?, potem nimava te?av. Se je strinjala. :)

Napisano

Sem povedal, da jaz zadevo smatram kot rekreacijo in ?e je obema v?e?, potem nimava te?av. Se je strinjala. :)

?enske :) rade imajo iskrenost... Ja,dokler se s povedanim strinjajo :)

Napisano

Zamera zaradi lastne napake? A ce jo bos v slo dobil se bos izselil? :)

Ne,ampak pot v Italijo ni nujno potrebna... ?ivljenje (v mojem primeru pa? v Sloveniji) pa pa? je..

In ja... Moja napaka,moja krivda.... Zadeva bo ?e ta teden poravnana...

Napisano

Joj no, kolk ene drame. Pla?aj in je. Tole besedi?enje ...zdej pa ne grem ve? v Italijo, je pa tut kr neki. Sorry no. Verjamem da si jezen in je ?koda denarja, a tako pa? je.

Napisano

Joj no, kolk ene drame. Pla?aj in je. Tole besedi?enje ...zdej pa ne grem ve? v Italijo, je pa tut kr neki. Sorry no. Verjamem da si jezen in je ?koda denarja, a tako pa? je.

Hvala za mnenje; predvsem me je (poleg malo jamranja - glej naslov teme) zanimalo kako je z zacetkom tistega 5dnevnega roka; kar sem pa tudi ?e izvedel....

Napisano

Sem potem opazil, da smo ravno v temi jamranje. Se opro??am

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ni panike. Treba Mal jamrat,drgac bo kdo mislil da nam ni? ne manjka :)

Napisano

Ni panike. Treba Mal jamrat,drgac bo kdo mislil da nam ni? ne manjka :)

Ve?ina se nas niti ne zaveda kako fajn se v resnici imamo. Jaz se recimo ponovno u?im veseliti zaradi raznih malenkosti in ko si sestavi? celoten mozaik si sre?en ?lovek. :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.