sportman333 Napisano včeraj ob 10:44 Prijavi Napisano včeraj ob 10:44 (urejeno) zanimiva izkušnja s tem iskanjem ortodonta, v eni ambulanti so mi svetovali, da naj pogledam čakalne vrste (hvala, kot da tega ne bi storil preden sem se prijavil k njim :)), in naj se prijavim tam, kjer otrok ne bo še star 16.let (kar bo 2028), heh, ordinacija ki ima najkrajši (oz. prvi možen termin) pa je feb.2029 :)......zdaj mi ostane da pišem na ministrstvo za zdravje in jih prosim za nasvet, kam se prijaviti, da bo otrok sprejet, glede na to da so povsod predloge čakalne dobe. Sem se spomnil, da imamo v firmi neko dodatno zavarovanje vzajemne za "kao" hitrejši dostop (hmmmm kličem in mi pojasnijo da žal pa zobozdravstvene in ortodontske storitve pa niso vključene v to :), in enako privat dodatno zavarovanje....na koncu ugotoviš, da ti police najprej krijejo vse, ko rabiš neko konkretno storitev pa velikokrat ugotoviš, da ravno tisto ni krito v sklopu police....v glavnem kar veselica tole iskanje in prijavljanje v čakalne vrste - p.s. napotnica pa velja 21 dni, potem je bye-bye :)..... Popravljeno včeraj ob 10:45 od sportman333 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Ne vem prav točno, kako in kaj, ampak spomnim se, da je bilo govora, da če greš pa k zobozdravniku na Hrvaško, pa ZZZS vrne stroške, celo več, kot bi to koštalo v Sloveniji... Samo kot ideja, kje vse pogledat... 1 Citiraj
Matick Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami (urejeno) pred 4 minutami je Slivka napisal: Ne vem prav točno, kako in kaj, ampak spomnim se, da je bilo govora, da če greš pa k zobozdravniku na Hrvaško, pa ZZZS vrne stroške, celo več, kot bi to koštalo v Sloveniji... Samo kot ideja, kje vse pogledat... Kamorkoli gres v EU, izven Slovenije, ti ZZZS povrne stroske zdravljenja. Ne povrne pa ti ce gres k privatniku v Sloveniji ... @sportman333 Kle ti lahko pomagajo glede tega: IVP - Inštitut za varstvo pacientov | Skrbimo za pravice pacientov WWW.IVP.SI Inštitut za varstvo pacientov – IVP je izvajalec zasebne službe na področju pravic pacientov in zavarovancev. Dejavnost je svetovanje, pravno in odškodni ... Nekaj se placa za sestanek, mislim da je okrog 200€ Popravljeno pred 23 urami od Matick 1 Citiraj
AmpeR Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Zaradi pasje vročine in verjetno tudi njene častitljive starosti (no samo 6.let), je danes dokončno izdihnil akumulator mojega vaginalnega vozila. Poskušal sem z oživljanjem – kleme, prošnje, celo obljubil sem ji vikend brez zaganjanja... a zaman. Žalujem za Varto. 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Glede na to, da gre za vaginalno vozilo - a kakšnih vžigalic pa nisi imel s seboj, da bi ga vžgal? Citiraj
Boss Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 3 urami je Slivka napisal: Glede na to, da gre za vaginalno vozilo - a kakšnih vžigalic pa nisi imel s seboj, da bi ga vžgal? Načeloma rabiš amo dva prsta pa vedet kje počohat. Aja o avtih je tema. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.