Jest Napisano sobota ob 07:35 Prijavi Napisano sobota ob 07:35 pred 22 urami je NevLado napisal: Odsvetujem... lidl/hofer žeton je malenkost drugačen kot šparov in ga šparov voziček rad trajno pomalca Se nikoli mi ga ni "pozrl" ... Je pa problem recimo v Tušu, kjer ne odklene vozička... oz. če probaš na večih, potem mogoče rata kakšnega odklenit ... Pa Bauhaus ima podobno ... pred 18 urami je FuManchu napisal: Jaz te žetone vse sproti zgubim😁 Zato pa imam jaz raje taksnega magnetnega... mi ga se ni ratalo izgubiti ... Uni v plasicnih nosilckih pa radi padejo ven ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano sobota ob 08:16 Prijavi Napisano sobota ob 08:16 Zakaj pa ne uporabljate aplikacije na telefonu, ki vam avtomatsko odklene voziček, če ga ne vrneš na za to določeno mesto pa avtomatsko potegne s tvojega bančnega računa 50centov. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jest Napisano sobota ob 09:00 Prijavi Napisano sobota ob 09:00 pred 42 minutami je Mraušk Mčk napisal: Zakaj pa ne uporabljate aplikacije na telefonu, ki vam avtomatsko odklene voziček, če ga ne vrneš na za to določeno mesto pa avtomatsko potegne s tvojega bančnega računa 50centov. Kje pa imajo taksne vozicke 🤣 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano sobota ob 14:53 Prijavi Napisano sobota ob 14:53 Če dodaš še 50 centov, ti pa še musko špilajo ... basi in visokotonci so lepo usklajeni, Citiraj
Mraušk Mčk Napisano sobota ob 15:09 Prijavi Napisano sobota ob 15:09 pred 6 urami je Jest napisal: Kje pa imajo taksne vozicke 🤣 Ampak res. Zakaj če nas silijo da moramo imeti vse na telefonih, še aplikacijo da ne rabiš skret papirja, zakaj nebi imeli še žetone za vozičke. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano sobota ob 15:28 Prijavi Napisano sobota ob 15:28 pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal: Zakaj pa ne uporabljate aplikacije na telefonu, ki vam avtomatsko odklene voziček, če ga ne vrneš na za to določeno mesto pa avtomatsko potegne s tvojega bančnega računa 50centov. Se pravi lahhko kupim voziček in si ga dam pelem za 50centov ? nice Citiraj
Boss Napisano sobota ob 16:07 Prijavi Napisano sobota ob 16:07 Še to ti ni treba... plastičen žeton, dobiš zastonj. Citiraj
jures Napisano sobota ob 16:23 Prijavi Napisano sobota ob 16:23 Nismo daleč od tega da dajo sledilec na vozicek in analizirajo pot po stacuni vsakega, in na podlagi vzorcev prilagodijo ponudbo in popuste.... Za velike šoping centre to že obstaja, sledijo pa telefone priklopljene na wifi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano sobota ob 16:26 Prijavi Napisano sobota ob 16:26 In potem so se določeni usajali češ da z elektronsko vinjeto lahko sledijo tvojemu avtu in povsod, kamor se voziš. Pa na internetu moraš vsak piškotek posebej sprejet... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
jures Napisano sobota ob 16:27 Prijavi Napisano sobota ob 16:27 Pravkar je Slivka napisal: In potem so se določeni usajali češ da z elektronsko vinjeto lahko sledijo tvojemu avtu in povsod, kamor se voziš. Pa na internetu moraš vsak piškotek posebej sprejet... Wifi fingerprint je ze dolgo casa metoda na trgu so pa se druge 5 Ways to Track In-Store Customer Behavior | CIO WWW.CIO.COM There's a fine line between tracking the behaviors of customers in your... Slivka od kar so telefoni....te naj ne skrbi vinjeta ali karkoli drugega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
godlike Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami dne 25. 10. 2025 ob 18:23 je jures napisal: Nismo daleč od tega da dajo sledilec na vozicek in analizirajo pot po stacuni vsakega, in na podlagi vzorcev prilagodijo ponudbo in popuste.... Za velike šoping centre to že obstaja, sledijo pa telefone priklopljene na wifi 90% če grem za dlje časa od doma vgasnem wifi. Citiraj
Z M A J Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Iskreno povedano, sem že par dni fajn ZAMORJEN zaradi NM tragedije in smrti očeta-heroja, ki je umrl med obrambo lastnega otroka. Kje mi žvimo, faaak, kakšen divji zahod je to vse skup 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.