Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mi v Klincu delamo vsak dan (pa nisem medicinska stroka, pa? pa ekonomski oz. pravni sektor).  :P

Tudi jaz (razvojni oddelek)

N7rRRL1.jpg

Napisano

Bravo. In ja, imajo kohones ?e za marsikaj drugega pametnega

Darilca se kar vrstijo. ?e do sedaj so naredili ve? za rajo, kot prej?nji cel (kratek) mandat. :)

Si o?itno spregledal, da je bilo to napisano pred jajovlado.

33112_1.png

Napisano

Si upa kdo napovedati naslednjo spremembo cene goriv na na?ih ?rpalkah?

Tudi s kurilnim oljem kockam kdaj ga naro?it, ker se mi o?itno letos ?e ne bo izpla?alo investirati v toplotno ?rpalko ob teh cenah kurilca, ki ?e padajo. :)

https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/borzni-komentar/svetovna-naftna-vojna-cena-strmoglavila-pod-20-dolarjev/518887

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

jaz od 26 februarja se nisem dotaknil avta, tko da tud ce bo 5 eur/l mi je vseen itak ne grem nikamor :)

sem pa videl na uni pumpi avanti al kaj ze, zraven hoferja, je manj kot 1 eur

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Si upa kdo napovedati naslednjo spremembo cene goriv na na?ih ?rpalkah?

Tudi s kurilnim oljem kockam kdaj ga naro?it, ker se mi o?itno letos ?e ne bo izpla?alo investirati v toplotno ?rpalko ob teh cenah kurilca, ki ?e padajo. :)

https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/borzni-komentar/svetovna-naftna-vojna-cena-strmoglavila-pod-20-dolarjev/518887

Zmaj,bova ?e malo po?akala? Mislim,upam da Jan?a ne bo dvignil tro?arin drugi teden!
Napisano

Jaz sem tankal poln tank ta poceni nafte.?e vedno moram v slu?bo pa je lepo, da se sedaj tako poceni vozim. :)

Napisano

Si upa kdo napovedati, ali gredo v torek cene goriv pod 1 ? za liter? (medtem se cena nafte ponovno dviga). 

Napisano

avanti na toplarniski 99 centov bencin, 98 centov dizel ze neki casa, grem mimo dostkrat pa vidim

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Si upa kdo napovedati, ali gredo v torek cene goriv pod 1 ? za liter? (medtem se cena nafte ponovno dviga). 

Pomoje bodo ?le tro?arine gor. Dr?ava potrebuje denar.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Mislim, da nas je vec takih ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

No, en evro za liter bencina in en evro za liter nafte. Mislim, da bom šel slikat tole, ker čez kakšni dve leti bo to zgolj samo še lep spomin...

• Všeč 1
  • Haha 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
5 minutes ago, Slivka said:

No, en evro za liter bencina in en evro za liter nafte. Mislim, da bom šel slikat tole, ker čez kakšni dve leti bo to zgolj samo še lep spomin...

Trošarine pa za cca 15-kratnik gor v primerjavi s prej.

Napisano

Sem si obetal vecjo pocenitev!

• Haha 1
  • Hvala 1

Napisano
1 hour ago, Z M A J said:

Sem si obetal vecjo pocenitev!

Ja 80 cent. bi bil pa so trošarine popapale. Smo pa cenejši od Austrijcev in še koga..... 

Napisano

No ja, ampak bodimo pošteni, dejansko tale dvig trošarin nas še najmanj prizadane. Če že, potem je boljš, da tukaj jemljejo, kot pa kje drugje, ki bi znalo biti bolj boleče. Aja, ne nisem ratal, kar naenkrat jajotov navijač.:hohoho:

33112_1.png

Napisano

Imata prav, tudi jaz nisem nikogaršnji navijač. :)

Napisano

Mi je pa zanimivo, kaj dela tale kronan virus. Eno leto nazaj, če se je pocenil za o,5 centa, so vsi mediji pisali o "veliki pocenitvi". Ma še pol leta nazaj je bilo tako.. Ma kaj pol leta, še pred tremi meseci. Zdaj se poceni za 30 centov, pa nikjer niti besedice...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

to je zaradi tega, ker je zdaj cena bencina nepomembna za vecino ljudi...

Napisano
7 hours ago, Slivka said:

Mi je pa zanimivo, kaj dela tale kronan virus. Eno leto nazaj, če se je pocenil za o,5 centa, so vsi mediji pisali o "veliki pocenitvi". Ma še pol leta nazaj je bilo tako.. Ma kaj pol leta, še pred tremi meseci. Zdaj se poceni za 30 centov, pa nikjer niti besedice...

Niso pravi tega naredili, pa ni pomembno., :)

Napisano

Haha in ti si še upaš rečt, da nisi jajotov navijač... lepa 😜

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Haha in ti si še upaš rečt, da nisi jajotov navijač... lepa 😜

Seveda nisem... zaradi mene je lahko na oblasti tudi dedek mraz, samo da dela dobro. Božiček ne, ker nima prave barve kostuma. :)

Napisano

Emmm, Alex... znižanje cen goriv ni bila dobra poteza vlade, ampak so padle cene na svetovnih trgih. Se pravi jajo pri tem ni imel nič, ker se še vedno izvaja regulacija cen goriv po 14 dnevnem modelu cen na mednarodnih trgih. Jajotov dream team je samo povečal trošarine, da cene niso še bolj padle. Tako, da za tvoj žep je to negativna zadeva (se pa sam strinjam, da je pač potrebna).

In to kar si napisal, delajo najbolj zavedni sektaši - vseeno pa upam, da si mislil ironično in da je bila le zajebancija.😈

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.