Alex Napisano 10. januar, 2023 Prijavi Napisano 10. januar, 2023 (urejeno) pred 8 urami je FuManchu napisal: Za vsak slučaj, ga je holob nagnal natočit do roba 🤣 Najbrž ga pripravljajo za uporabo proti protestom ljudi, ki nimajo zdravnika. 😉 Popravljeno 10. januar, 2023 od Alex Citiraj
g.Wankel Napisano 10. januar, 2023 Prijavi Napisano 10. januar, 2023 Najbrž bodo Trstenjakovo 8 poplavili. 3 Citiraj
Jest Napisano 10. januar, 2023 Prijavi Napisano 10. januar, 2023 pred 1 uro je Alex napisal: Najbrž ga pripravljajo za uporabo proti proteste ljudiem, ki nimajo zdravnika. 😉 Kaj pa ce bodo stusirali zdravnike 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 10. januar, 2023 Prijavi Napisano 10. januar, 2023 Jaz samo upam, da niso bencina nalili v rezervoar za vodo in da ga ne nameravajo uporabiti za plamenomet. Kremirani pacienti so še najmanjši strošek in čakalne vrste se na tak način hitro skrajša... Citiraj
DonFelipe Napisano 10. januar, 2023 Prijavi Napisano 10. januar, 2023 pred 3 urami je g.Wankel napisal: Najbrž bodo Trstenjakovo 8 poplavili. A misliš da bodo tam Lidlovali in FDVjevce preganjali ker nimajo drugega dela kot protestirati ? Citiraj
Z M A J Napisano 10. januar, 2023 Prijavi Napisano 10. januar, 2023 pred 7 urami je DonFelipe napisal: A misliš da bodo tam Lidlovali in FDVjevce preganjali ker nimajo drugega dela kot protestirati ? Kaj pa znameniti NU3JAŠKI PLES? 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DonFelipe Napisano 10. januar, 2023 Prijavi Napisano 10. januar, 2023 pred 26 minutami je Z M A J napisal: Kaj pa znameniti NU3JAŠKI PLES? To je standard oziroma serijsko v Zokilandu. 3 Citiraj
Z M A J Napisano 13. januar, 2023 Prijavi Napisano 13. januar, 2023 https://www.24ur.com/novice/slovenija/bencinski-servisi-stavko-zamrznili-zaradi-visokih-cen-italijani-po-bencin-v-slovenijo.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 13. januar, 2023 Prijavi Napisano 13. januar, 2023 To je laž - v Italiji imajo najboljši in najcenejši bencin, ki je najbolj primeren za premijske Mazde rdeče barve ... pika. 😋 4 1 1 Citiraj
Alex Napisano 13. januar, 2023 Prijavi Napisano 13. januar, 2023 (urejeno) pred 26 minutami je Boss napisal: To je laž - v Italiji imajo najboljši in najcenejši bencin, ki je najbolj primeren za premijske Mazde rdeče barve ... pika. 😋 Nikoli niso lastniki rdečih mazd trdili, da imajo Italijani najcenejšie gorivo. To je navadno levaško zavajanje. 😉 Trdili so pa, da je esso supreme plus najboljši dizel, s katerim lastniki rdečih mazd naredijo več kilometrov,kot z kako Petrol župco, v kateri je največ bio dizla. Veliko več, kot v drugih evropskih gorivih. 😊 Popravljeno 13. januar, 2023 od Alex 1 2 Citiraj
Janez007 Napisano 13. januar, 2023 Prijavi Napisano 13. januar, 2023 (urejeno) pred 18 minutami je Alex napisal: Nikoli niso lastniki rdečih mazd trdili, da imajo Italijani najcenejšie gorivo. To je navadno levaško zavajanje. 😉 Trdili so pa, da je esso supreme plus najboljši dizel, s katerim lastniki rdečih mazd naredijo več kilometrov,kot z kako Petrol župco, v kateri je največ bio dizla. Veliko več, kot v drugih evropskih gorivih. 😊 Mislim, da bi bilo bolj statistično zanesljivo, če bi pisal "lastnice rdečih Mazd" 🤣 CX-30 2.5L and turbocharged (zastarel motor) Popravljeno 13. januar, 2023 od Janez007 4 Citiraj
Boss Napisano 13. januar, 2023 Prijavi Napisano 13. januar, 2023 pred 34 minutami je Alex napisal: Nikoli niso lastniki rdečih mazd trdili, da imajo Italijani najcenejšie gorivo. To je navadno levaško zavajanje. 😉 Trdili so pa, da je esso supreme plus najboljši dizel, s katerim lastniki rdečih mazd naredijo več kilometrov,kot z kako Petrol župco, v kateri je največ bio dizla. Veliko več, kot v drugih evropskih gorivih. 😊 Se pravi so Italijani pol neumni, da hodijo v Slovenijo tankat Petrolovo župco? Sam verjetno to niso Italijani z rdečimi Mazdami? Ker baje, da kljub temu, da je gorivo dražje ga porabijo tolk manj, da je pol v bistvu cenejše, al neki tazga. Ma nej to razloži kakšen, k je iz hribov doma pa mu je zdrava kmečka logika blizu.🤪 2 Citiraj
Alex Napisano 14. januar, 2023 Prijavi Napisano 14. januar, 2023 pred 6 urami je Boss napisal: Se pravi so Italijani pol neumni, da hodijo v Slovenijo tankat Petrolovo župco? Sam verjetno to niso Italijani z rdečimi Mazdami? Ker baje, da kljub temu, da je gorivo dražje ga porabijo tolk manj, da je pol v bistvu cenejše, al neki tazga. Ma nej to razloži kakšen, k je iz hribov doma pa mu je zdrava kmečka logika blizu.🤪 Italijani hodijo k nam, ker je zadnje čase res velika razlika v ceni. Ko je bila ta manjša so raje tankali pri njih. In še kot zanimivost, tankajo skoraj izključno na omv črpalkah. Ker zaupajo bolj "avstrijcem". Tudi na njihovem mazda forumu vedno omenjaho le omv,ko omenjajo tankanje pri nas. 😉 pred 7 urami je Janez007 napisal: Mislim, da bi bilo bolj statistično zanesljivo, če bi pisal "lastnice rdečih Mazd" 🤣 CX-30 2.5L and turbocharged (zastarel motor) Vidiš, zraven in v cx30 so vedno lepe punce. Če je le-ta še rdeče barve je to zagarantirano. 😉 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 14. januar, 2023 Prijavi Napisano 14. januar, 2023 pred 3 urami je Alex napisal: Italijani hodijo k nam, ker je zadnje čase res velika razlika v ceni. Ko je bila ta manjša so raje tankali pri njih. In še kot zanimivost, tankajo skoraj izključno na omv črpalkah. Ker zaupajo bolj "avstrijcem". Tudi na njihovem mazda forumu vedno omenjaho le omv,ko omenjajo tankanje pri nas. 😉 Vidiš, zraven in v cx30 so vedno lepe punce. Če je le-ta še rdeče barve je to zagarantirano. 😉 Upam, da na njihovem mazda forumu vedo, da je slovenski OMV dejansko madžarski 😀 1 1 1 Citiraj
godlike Napisano 14. januar, 2023 Prijavi Napisano 14. januar, 2023 Pa veš, da sem to skoraj napisal. Samo se mi zdi, da prevzem ni zaključen.... 1 Citiraj
Alex Napisano 14. januar, 2023 Prijavi Napisano 14. januar, 2023 pred 17 minutami je g.Wankel napisal: Upam, da na njihovem mazda forumu vedo, da je slovenski OMV dejansko madžarski 😀 Prej ni bil. Itak.jim je težko spremeniti mnenje. 😊 Sem pa ravno danes bral, da naj bi tudi pri njih vlada regulirala ceno goriv in naj bi se vrtela okoli 1,5€ za liter. Bomo videli, če bo res. 🤔 Citiraj
g.Wankel Napisano 14. januar, 2023 Prijavi Napisano 14. januar, 2023 Pred eno uro je godlike napisal: Pa veš, da sem to skoraj napisal. Samo se mi zdi, da prevzem ni zaključen.... Pa res, maš prav se posipam... Mol Evropski komisiji ni posredoval informacij, odločanje o prevzemu OMV Slovenija zamrznjeno https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/mol-evropski-komisiji-ni-posredoval-informacij-odlocanje-o-prevzemu-omv-slovenija-zamrznjeno/637411 2 Citiraj
Alex Napisano 14. januar, 2023 Prijavi Napisano 14. januar, 2023 Toliko boste za liter bencina in dizla odšteli v torek WWW.ZURNAL24.SI V torek prihajajo nove (regulirane) cene pogonskih goriv. Kaj nas čaka na bencinskih črpalkah izven... 1 Citiraj
Boss Napisano 14. januar, 2023 Prijavi Napisano 14. januar, 2023 Wow, za cente se gre oni pa cel članek o tem. Liter mleka se vsak teden podraži za 10 centov pa je čista tišina. 7 Citiraj
Alex Napisano 14. januar, 2023 Prijavi Napisano 14. januar, 2023 pred 15 minutami je Boss napisal: Wow, za cente se gre oni pa cel članek o tem. Liter mleka se vsak teden podraži za 10 centov pa je čista tišina. Jaz sem za vsak slučaj šel tankat. Nikoli ne veš pri tej perjadi, kako bo izpadlo. 😊 Da se ne bodo zopet morali opravičevati. 😊 4 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 14. januar, 2023 Prijavi Napisano 14. januar, 2023 pred 36 minutami je Alex napisal: Jaz sem za vsak slučaj šel tankat. Nikoli ne veš pri tej perjadi, kako bo izpadlo. 😊 Da se ne bodo zopet morali opravičevati. 😊 A doma si tut tok naporen? 🙂 9 Citiraj
Nejc1986 Napisano 15. januar, 2023 Prijavi Napisano 15. januar, 2023 pred 12 urami je Boss napisal: Wow, za cente se gre oni pa cel članek o tem. Liter mleka se vsak teden podraži za 10 centov pa je čista tišina. Ej točno to sem hotel že sam parkrat rečt. 3 Citiraj
DonFelipe Napisano 15. januar, 2023 Prijavi Napisano 15. januar, 2023 pred 4 urami je Nejc1986 napisal: Ej točno to sem hotel že sam parkrat rečt. Vegani in teslovci veselo plešejo in živijo svoje iluzije. 1 1 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 15. januar, 2023 Prijavi Napisano 15. januar, 2023 pred 2 urama je DonFelipe napisal: Vegani in teslovci veselo plešejo in živijo svoje iluzije. Am...... Ne razumem kaj majo vegani pri tem ampak ok 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.